15 måder, hvorpå The Amazing Spider-Man-film er bedre end de nye

Indholdsfortegnelse:

15 måder, hvorpå The Amazing Spider-Man-film er bedre end de nye
15 måder, hvorpå The Amazing Spider-Man-film er bedre end de nye
Anonim

Det hele startede med Tobey Maguire som web-slinger, og nu har vi Tom Holland, der fremragende portrætterer Spider-Man for Marvel Cinematic Universe, men der var en anden version af karakteren. Andrew Garfield i The Amazing Spider-Man-duologi bliver ofte overset som en virkelig undervurderet genstart efterfulgt af en forvirrende blandet efterfølger.

The Amazing Spider-Man var svaret på at erstatte Sam Raimis annullerede Spider-Man 4, ellers ville Sony have mistet rettighederne til Spider-Man som karakter. Filmene modtog kritik, før den første overhovedet udkom, og siden da har filmene givet os ting, som publikum ikke giver nok kredit til.

15 De bragte humoren tilbage i Spidey

Spider-Man leger med biltyven fra The Amazing Spider-Man
Spider-Man leger med biltyven fra The Amazing Spider-Man

Sam Raimi-filmene reserverede det meste af komedien til bifigurer eller statister, mens Spidey forblev mere dramatisk, men med The Amazing Spider-Man gjorde instruktøren Marc Webb og Andrew Garfield Spider-Man til den narrige superhelt fra tegneserien. Det bedste udstillingsvindue er hans møde med en lille kniv.

14 Filmene er fantastiske at se på

Det sidste skud af The Amazing Spider-Man
Det sidste skud af The Amazing Spider-Man

Marc Webbs stil gennem begge film er meget unik med meget levende farver i en mørkere atmosfære. Spider-Man, der svingede gennem byen alene var ærefrygtindgydende, der var stor brug af Spider-Mans synspunkt i den første film, og den anden film havde muligvis den smukkeste Spider-Sense til dato.

13 Soundtrackene var på et helt andet niveau

Jamie Foxx som elektro i The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Jamie Foxx som elektro i The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Den første filmscore af James Horner præsenterede et roligere, men meget inspirerende soundtrack, der svulmer op på de perfekte tidspunkter til at forbedre scener. Men så har du Hans Zimmers partitur for The Amazing Spider-Man 2, som er langt det bedste ved den film, hvor hvert nummer føles som perfekt tegneseriefilmmusik.

12 Andrew Garfields passion for karakteren skinnede

Andrew Garfield som The Amazing Spider-Man
Andrew Garfield som The Amazing Spider-Man

Skuespilleren har offentligt t alt om sin kærlighed til Spider-Man og hans præstationsshows: Selv i den skuffende efterfølger optrådte Andrew altid på højeste niveau fra narrene, de følelsesladede øjeblikke eller hans kemi med Emma Stone. Hver gang Andrew er på skærmen, inkarnerer han Spider-Man lige så godt som Tobey eller Tom.

11 Lizard var en genial første skurk

Spider-Man kæmper mod firbenet i kloakken
Spider-Man kæmper mod firbenet i kloakken

Selv om Marc Webb ikke var nær så stor som Michael Keatons Vulture from Homecoming, traf Marc Webb det rigtige valg ved at bruge The Lizard som Spideys første skurk. Rhys Ifans portrætterer perfekt den mere sympatiske Dr. Curtis Connors, og den skurkagtige Lizard-dualitet kombineret med CGI'en er stadig imponerende den dag i dag!

10 Denis Leary stjal showet som kaptajn Stacy

Denis Leary som kaptajn Stacy fra The Amazing Spider-Man
Denis Leary som kaptajn Stacy fra The Amazing Spider-Man

Det var forfriskende at se Spider-Mans forhold til politiet starte med, at Spidey blev betragtet som en kriminel. Kaptajn Stacy påpeger endda fejl ved Peters korstog, men han er ikke kun en bemærkning af bogens politimand, der skal forhindre Spider-Man, vokse sammen med Spider-Man og blive en hjælpsom allieret. En fantastisk bifigur!

9 OsCorp at være dukkemester i Spider-Mans verden var spændende

OsCorp Tower Fra The Amazing Spider-Man
OsCorp Tower Fra The Amazing Spider-Man

Sony så ud til at hente inspiration fra Alien-serien, hvor OsCorp optrådte næsten identisk med Weyland-Yutani. OsCorp havde fingrene i alt: Edderkoppen, der bed Peter, Øglen, og de havde midlerne til at skabe alle medlemmer af Sinister Six! Det var en skam, vi aldrig så dette blive til virkelighed.

8 Peter Parker og Gwen Stacy var det perfekte par

Spider-Man og Gwen Stacy fra The Amazing Spider-Man
Spider-Man og Gwen Stacy fra The Amazing Spider-Man

Den største klage, folk havde over Sam Raimi-filmene, var det ofte giftige forhold mellem Peter og Mary Jane Watson. Marc Webb fiksede helt sikkert dette ved at gøre forholdet mellem Peter og Gwen til det mest yndige forhold på skærmen. Kemien mellem Garfield og Stone var perfekt!

7 Broscenen er smukt udført

Spider-Man redder drengen på broen
Spider-Man redder drengen på broen

Peter Parkers mål, da han bliver Spider-Man, er at finde onkel Bens morder, men da firbenet angriber en bro og bringer civile i fare, ændrer tingene sig, og han bliver til sidst en superhelt. Han kunne sagtens være blevet ved med at jagte firbenet, men han tager sig tid til at redde en dreng fra en bil og begynder dermed endnu et fantastisk aspekt i disse film.

6 Spider-Mans forbindelse til folket i New York

Spider-Man og drengen han reddede
Spider-Man og drengen han reddede

Denne version af Spider-Man forbinder med de mennesker, som vist med ham, der blev ven med en ung dreng i den anden film, eller hvordan New York mistede håbet i det øjeblik, hvor Spidey gik på pause i finalen af The Amazing Spider-Man 2 sammen med ham. Spidey er mere end en helt for folket, han er en del af dem.

5 Crane Scene kan være den bedste web-swingende scene, der nogensinde er lavet

Spidey under det sidste slag
Spidey under det sidste slag

Den forbindelse til folket bedst spiller ind i The Amazing Spider-Man, når faren til den dreng, han reddede på broen, skaber et middel for en skadet Spidey til at svinge gennem byen til OsCorp. Ja, det er langt ude, men kinematografien, musikken, belysningen og den fantastiske CGI blander sig for at lave en smuk sekvens med web-slinging.

4 Sally Field var en perfekt tante May

Sally Field som tante May
Sally Field som tante May

Intet andet end kærlighed til Rosemary Harris og Marisa Tomei, men Sally Field var en anden skuespiller, der ikke lagde andet end al sin indsats i sin præstation som tante May. Hun havde store følelsesladede øjeblikke, perfekt komisk timing, smuk kemi med Andrew Garfield, og det var sjovt at spekulere på, om hun vidste, at Peter var Spidey eller ej.

3 Velkommen tilbage Web-Shooters

Webshooteren fra The Amazing Spider-Man
Webshooteren fra The Amazing Spider-Man

De organiske webs fra Sam Raimi-filmene var bestemt et mærkeligt valg, men vi accepterede med glæde tilbagevenden af de ikoniske web-shooters! Ikke bare hvilke som helst web-shooters, men disse var perfekt designet til at se ud, som om de var samlet af genstande, som Peter har fanget eller fundet online… bortset fra den mærkelige forklaring på web-fluid.

2 Peter Parker var et perfekt geni

Andrew Garfield som Peter Parker
Andrew Garfield som Peter Parker

Mens Maguires version mere var en gennemsnitlig fyr, og Tom ikke har haft meget mulighed for at vise sit geni, viste begge ASM-film Spider-Mans intelligens på forkant med hans teknologi, hans alliance med Connors, hans taktik i kamp og hans brug af hjerner og kræfter til at besejre skurke!

1 En af de største Stan Lee Cameos, der findes

Stan Lee som bibliotekaren i The Amazing Spider-Man!
Stan Lee som bibliotekaren i The Amazing Spider-Man!

Den afdøde og store Stan Lees cameos er altid en fornøjelse, men ingen fik så mange smil og grin som hans hurtige optræden, som bibliotekaren fra Midtown High School glædeligt lyttede til hans musik med sine forbløffende perfekte støjreducerende hovedtelefoner, mens Spidey og øglekampen bag ham. Herligt på alle måder!

Anbefalede: