15 Små detaljer, som selv de største Seinfeld-fans ikke kender

Indholdsfortegnelse:

15 Små detaljer, som selv de største Seinfeld-fans ikke kender
15 Små detaljer, som selv de største Seinfeld-fans ikke kender
Anonim

Tilbage i 1989 kom Jerry Seinfeld og Larry Davids sitcom-skabelse til live. Mens mange i starten var på vagt over for en tv-serie, der bogstaveligt t alt ikke handlede om ingenting, var det eneste, der skulle til, et par relaterbare citater og et par klassiske episoder for både fans og kritikere for at indse, at vi havde et mesterværk på hånden. I løbet af seriens 9 sæsoner høstede castet og besætningen utallige Emmy-priser, og selv i dag, mere end 20 år efter, at den sidste sæson blev afsluttet, anser mange stadig, at det er den allerbedste sitcom, der nogensinde har ramt vores skærme.

Når et show har ramt så høje niveauer af mainstream-popularitet, bliver fans desperate efter hemmeligheder bag kulisserne. Heldigt for os Seinfeld-fans er der blevet skrevet mange bøger og givet interviews af castet, så vi har været i stand til at samle 15 fantastiske detaljer, som ikke alle måske kender til denne klassiker.

15 Elaines ikoniske dans kom næsten ikke med i showet af frygt for, at de ville påvirke Julias karriere

Elaine - Little Kicks - Seinfeld
Elaine - Little Kicks - Seinfeld

Det er klart, at Elaines dansebevægelser på dette tidspunkt er ikoniske. Der var dog en reel frygt for, at denne historie helt ville tage Julia Louis-Dreyfus' karriere. Efter at have set hende udføre dansen for første gang, diskuterede to forfattere, om de skulle beholde den: "Er du sikker på dette? Er du sikker på, at du ikke ødelægger Julia Louis-Dreyfus' karriere?" 'Nej, det gør jeg ikke'"

14 Michael Richards fik mest kærlighed fra livepublikummet

Kramer - Seinfeld - Frakke
Kramer - Seinfeld - Frakke

Denne er ret forståelig, der har virkelig aldrig været en karakter som Kramer før. Tilsyneladende ville livestudiepublikummet blive så pumpet, når Kramer kom ind i en scene, at bifaldet begyndte at ødelægge den komiske timing af showet. Efter at medvirkende havde klaget, fik publikum en tidsfrist til at heppe på Richards.

13 NBC-ledere troede ikke, at afsnittet om den klassiske kinesiske restaurant ville fungere, og de skrottede det næsten helt

The Chinese Restaurant - Seinfeld - Episode
The Chinese Restaurant - Seinfeld - Episode

Ingen af seriens kontroversielle episoder generede NBC-hoveder, der kunne lide ideen til episoden "The Chinese Restaurant". De kunne ikke vikle deres hoveder rundt om en hel episode, der viste rollebesætningen, der ventede på et bord. David insisterede på, at det var "i showets ånd", og det blev en af de mest berømte episoder i gruppen.

12 Kramer havde de samme sko i hver episode, og der blev kun brugt to par gennem alle 9 sæsoner

Seinfeld - Kramer & Jerry - Fusilli Jerry
Seinfeld - Kramer & Jerry - Fusilli Jerry

Ok, så i et afsnit så vi Kramer i de latterlige sneakers. Imidlertid kostede Richards' kernegarderobe til showet NBC meget få penge. En kostumedesigner til showet afslørede, at Kramer bar de samme Doc Marten-støvler gennem hele serien, og at der kun blev brugt to par i alt.

11 Manden George var baseret på, var så vred over, at hans lignelse blev brugt, at han sagsøgte for $100 millioner

George Costanza - Seinfeld
George Costanza - Seinfeld

Mens Larry David har sagt, at George for det meste er baseret på sig selv, købte en mand ved navn Michael Costanza ikke det og sagsøgte Seinfeld, David og alle hos NBC for 100 millioner dollars. Han har udt alt "George er skaldet. Jeg er skaldet. George er kraftig. Jeg er kraftig. George og jeg gik begge på Queens College med Jerry. Georges gymnasielærer gav ham tilnavnet 'Can't stand ya'. Det samme gjorde min. " Han tabte i sidste ende retssagen.

10 Larry David lånte sin stemme til showet ved mange lejligheder

Larry David - Jerry Seinfeld - Paparazzi
Larry David - Jerry Seinfeld - Paparazzi

Når showet havde brug for en stemme, men ikke et ansigt, trådte Larry David ind og lånte sin. Mest bemærkelsesværdigt var han stemmen bag den ansigtsløse karakter, George Steinbrenner. Nogle af hans andre stemmekomoer inkluderede: Metro-melderen, boksedommeren og hysterisk nok er han manden, der berømt spørger "er nogen her en havbiolog?"

9 En episode om Jerry, der købte en pistol, blev fuldstændig kastet

Seinfeld - BTS - Optagelser
Seinfeld - BTS - Optagelser

Under en reddit AMA afslørede Seinfeld selv, at en episode, der drejede sig om våbenejerskab, blev kastet omkring halvvejs gennem produktionen. "Vi foretog gennemlæsningen og annullerede den. Der skete en masse andre ting, men at prøve at gøre det sjovt endte med at være ikke sjovt." Hvis denne rollebesætning ikke kunne gøre det sjovt, kan ingen.

8 Jerry og Elaines tur til Florida generede Jason Alexander så meget, at han truede med at stoppe, hvis han nogensinde blev udeladt af en anden episode

Seinfeld - George Costanza - Diner
Seinfeld - George Costanza - Diner

Jerry og Elaines episode i Florida er en klassiker, men Jason Alexander ærgrede sig over, at han ikke var en del af det. Alexander blev citeret for at sige: "Jeg blev skrevet ud af en episode, jeg kom tilbage den næste uge, og jeg sagde til Larry: 'Se, jeg forstår det. Men hvis du gør det igen, så gør det permanent." Skuespilleren optrådte i hvert andet afsnit.

7 Michael Richards havde lidt tålmodighed til medspillere, der lo under optagelserne, fordi hans intense portrættering tog så meget ud af ham

Seinfeld - Kramer og Newman
Seinfeld - Kramer og Newman

I en bog med titlen Seinfeldia: How a Show About Nothing Changed Everything, taler forfatteren Jennifer Keishin Armstrong om Kramers intensitet "Da [Jason] Alexander lo under en scene… bad Richards: "Du kan ikke, tak. Du ved ikke hvor svært det er for mig." Det eneste, vi kan sige er, at hans hårde arbejde bestemt gav pote.

6 Suppenazisten er baseret på en rigtig fyr, og Jerry har et forbud i det virkelige liv fra sit suppekøkken på grund af den berømte episode

Seinfeld - Suppe nazist
Seinfeld - Suppe nazist

Tro det eller ej, suppenazisten er faktisk en rigtig fyr. Når det er sagt, var Al Yeganeh slet ikke imponeret over den berømte episode, der var baseret på ham. I et interview omt alte han Seinfeld som en klovn og blev endda citeret for at sige "Han fik berømmelse gennem mig. Jeg gjorde ham berømt." Det er klart, at Jerry har permanent udelukkelse fra sit etablissement.

5 Kramer, der ved et uheld tændte et Puerto Rico-flag i flammer, forårsagede så meget forstyrrelse, at NBC måtte undskylde

Seinfeld - Kramer - Puerto Rican Day
Seinfeld - Kramer - Puerto Rican Day

For dem, der er bekendt med episoden, er det ikke så svært at se, hvordan denne scene kunne have stødt folk. Det er dog også bare sådan et klassisk Kramer-øjeblik, at de fleste mener, at der ikke var ment nogen forseelse. Ikke desto mindre, da klager blev fremsat af den nationale Puerto Rican Coalition, undskyldte NBC med rette.

4 Jerry lavede en ufølsom vittighed til Julia On-Set, mens hun var gravid IRL, hvilket fik hende til at briste i tårer

Seinfeld - Elaine - Jerry - Bag kulisserne
Seinfeld - Elaine - Jerry - Bag kulisserne

Julia var gravid IRL, mens hun filmede den tredje sæson, så Jerry henvendte sig en dag til hende og sagde "Jeg har en god idé, hvad med at skrive i denne sæson, at Elaine bare bliver tyk?" Dette ramte Julia, hvor det gjorde ondt, og skuespillerinden brød ud i tårer. I et afsnit af Jerrys Netflix-serie indrømmede hun dog, "det var en fantastisk idé, og vi burde have gjort det."

3 Jerry Seinfeld afviste et tilbud på $5 millioner for en episode for en 10. sæson, fordi 9 er hans nummer

Seinfeld - Bag kulisserne - Larry David
Seinfeld - Bag kulisserne - Larry David

NBC var villig til at betale Jerry en kæmpe sats på $5 millioner per afsnit for en 10. sæson. Jerry afslørede dog sin begrundelse for at afvise tilbuddet i et interview: "Ni er sejt. Ved udgangen vil vi have lavet 180 shows (1+8=9). Da jeg tænkte på at forlade showet, tænkte jeg, ni Folk sagde, '10 - hvorfor ikke 10?' Men 10 er h alt. Ni er mit nummer."

2 Larry David undgik specifikt karakterer med sentimentale øjeblikke

Seinfeld - Jerry's Apartment - sofa
Seinfeld - Jerry's Apartment - sofa

Skaberen Larry David havde én meget specifik rolle for alle karakterer: "Ingen kram, ingen læring." Dette var for at sikre, at showet holdt sig til hans oprindelige vision. Han sagde engang i et interview: "Mange mennesker forstår ikke, at Seinfeld er et mørkt show. Hvis man undersøger lokalerne, sker der forfærdelige ting med folk. De mister job; nogen slår op med et slagtilfældeoffer; nogen har fort alt, at de har brug for en næseoperation…"

1 Hovedrollen stod bag beslutningen om at dræbe Susan

Seinfeld - George og Susan
Seinfeld - George og Susan

Jason Alexander bekræftede, hvad mange af os allerede havde tænkt, mens vi lavede et interview med Howard Stern, "Hendes instinkter for at lave en scene, hvor komedien var, og mine tændte altid forkert." Han forklarede, hvordan Jerry og Julie begge tog op på dette også, "De siger: 'Ved du hvad? Det er fandme umuligt. Og Julia sagde faktisk:' Vil du ikke bare slå hende ihjel?"

Anbefalede: