Brooklyn Nine-Nine: 15 overraskende fakta fra bag kulisserne

Indholdsfortegnelse:

Brooklyn Nine-Nine: 15 overraskende fakta fra bag kulisserne
Brooklyn Nine-Nine: 15 overraskende fakta fra bag kulisserne
Anonim

I ny og næ kan der komme en komedieserie og gøre noget lidt anderledes end de andre tilbud på tv. Selvom dette ikke altid er en opskrift på succes i det lange løb, skiller disse shows sig altid ud og tiltrækker et publikum. Brooklyn Nine-Nine kom ind som en byge og fandt hurtigt et væld af fans, og serien har været fast inventar på den lille skærm i årevis nu.

Brooklyn Nine-Nine er spækket med enestående forfatterskab og en talentfuld rollebesætning, og er virkelig et af de sjoveste tv-programmer. De mennesker, der har fulgt det siden begyndelsen, ved, hvad der sker, og der er altid tid til, at nye fans kan hoppe ombord på dette tog i bevægelse.

Mange mennesker ved, hvad der sker hver uge, men få er opmærksomme på fakta bag kulisserne om denne sjove serie. Så lad os tage et kig på Brooklyn Nine-Nine og nogle af de mest interessante fakta!

15 Adskillige netværk havde en budkrig om Brooklyn Nine-Nine

Nogle programmer har svært ved at komme på fjernsynet i første omgang, mens andre har studier, der knokler for at få fingrene i dem. Brooklyn Nine-Nine blev bejlet til af adskillige netværk, før det kom på tv, og det er tydeligt, at disse netværk følte, at dette program havde et enormt potentiale.

14 De medvirkende havde våbentræning før optagelserne

Nogle gange skal kunstnere gennemgå en særlig uddannelse for at få en bedre forståelse af deres roller i et projekt. Medvirkende fra Brooklyn Nine-Nine var i stand til at gennemgå en legitim politiuddannelse for at hjælpe dem med at få en forståelse af, hvordan man håndterer et skydevåben. Det vil helt sikkert betale sig i det lange løb.

13 Andy Samberg og Chelsea Peretti voksede op sammen

Det er svært at klare sig i underholdningsindustrien, og det er sjældent at se barndomsvenner udføre denne bedrift sammen. Medstjernerne Andy Samberg og Chelsea Peretti voksede op sammen og endte begge med at klare sig i branchen. Tal om et væld af talent, der vokser op i Bay Area!

12 Terry, der er raceprofileret, var baseret på rigtige oplevelser

At kunne trække inspiration fra virkelige situationer kan være gavnligt for alle parter, der er involveret i den overordnede kreative proces, og denne serie var i stand til at udnytte dette. Terry Crews havde tidligere beskæftiget sig med raceprofilering, og dette blev indarbejdet i hans karakter, Terry, i serien.

11 Melissa Fumero var danselærer før Brooklyn Nine-Nine

Melissa Fumero henter måske de store penge ind som primetime-spiller i denne serie nu, men det var ikke altid tilfældet. Tilbage før hun gjorde det stort, var Fumero en danselærer, der levede af at vise kunderne de fineste sider af dansekunsten.

10 Stephanie Beatriz underviste i træningstimer før Brooklyn Nine-Nine

Ikke ulig andre kunstnere fra serien var Stephanie Beatriz ikke altid i søgelyset. Før hun fik sit livs rolle i serien Brooklyn Nine-Nine, underviste Beatriz i træningstimer og havde ikke en masse penge på lommen. Tingene har helt klart fungeret til det bedste her.

9 Ginas rolle blev skabt til Chelsea Peretti

Det er ikke ofte, der skabes en specifik rolle for nogen, men dette viser bare, hvor talentfuld Chelsea Peretti er. Hun endte med at passe perfekt til Gina, fordi rollen bogstaveligt t alt var skabt til hende. Dette må have været et godt temposkifte for den optrædende.

8 Terys rolle blev skabt til Terry Crews

Terry Crews er en talentfuld mand, der har fået et væld af mindeværdige roller gennem årene, og hans tid på Brooklyn Nine-Nine er måske det, de fleste kender ham fra. Ikke ulig rollen som Gina for Chelsea Peretti, blev rollen som Terry skabt til Terry Crews, og han skuffede ikke.

7 Jakes Love Of Die Hard er baseret på Andy Samberg

Det er et kendt faktum, at karakteren Jake har en kærlighed og besættelse af filmen Die Hard, og det er der god grund til. Som det var, er Andy Samberg, skuespilleren, der portrætterer karakteren, en massiv fan af filmen. Det skal være sjovt for ham at udleve sin passion.

6 Sandy Samberg og Melissa Fumero havde dårlig ånde før deres første kys

At kysse en ven er aldrig let, så for at gøre det mindre akavet, mens du filmer, kan der opstå kaprutter. Andy Samberg og Melissa Fumero forsøgte begge at få grim vejrtrækning før deres store kys, og parret brugte tid på at spise mad, der ville klare arbejdet, før deres scene begyndte.

5 Stephanie Beatriz gik til audition for Amy-karakteren

Nogle gange får kunstnere ikke de roller, som de gik til audition til. Norm alt ville dette føre til, at kunstneren søger arbejde et andet sted, men ikke denne gang. Stephanie Beatriz har måske været til audition for Amy, men hun endte med at få rollerne som Rosa i stedet. Vi gætter på, at hun ikke havde noget imod det her.

4 Terry Crews ville skrige "Nine-Nine" for at hype The Cast

En gang imellem kan energien på sættet blive en smule lav, så det kræver en person med en enorm personlighed at pumpe alle op igen. Terry Crews har en overflod af energi, og tilsyneladende ville han råbe denne linje for at hype alle. Vi kan kun forestille os, hvor stærkt dette var.

3 Kaptajn Holts ikoniske linje blev improviseret

En masse Brooklyn Nine-Nine er fuldstændig improviseret, og det er i høj grad derfor, serien er så sjov. Captain Holts ikoniske linje er noget, som fans af serien virkelig elsker, og som det var, var denne linje fuldstændig improviseret. Det viser bare, at forfattere ikke altid får tingene rigtigt.

2 Andy Laughing At Boyles Old Bag Story er et rigtigt grin

Boyles gamle taskehistorie er sagen fra denne serie, og det er et af de sjoveste øjeblikke fra showet. Andy Samberg kunne simpelthen ikke holde det sammen, mens denne scene blev optaget, og den latter, der vises fra ham i serien, er ægte latter fra skuespilleren.

1 Kwazy Cupcakes er blevet et rigtigt spil

Kwazy Cupcakes var et spil, der blev spillet af karakterer på Brooklyn Nine-Nine, og det var kun et spørgsmål om tid, før folk online forsøgte deres bedste for at finde det. Det viser sig, at dette fiktive spil faktisk blev forvandlet til noget ægte, som fans af serien kunne downloade og spille på deres telefon.

Anbefalede: