15 BTS-detaljer, selv de største Riverdale-fans ved det ikke

Indholdsfortegnelse:

15 BTS-detaljer, selv de største Riverdale-fans ved det ikke
15 BTS-detaljer, selv de største Riverdale-fans ved det ikke
Anonim

Riverdale er et fremragende tv-program af to grunde: det leverer det drama, som fans altid ønsker at se, og det er også nostalgisk, da det er baseret på tegneserieserien Archie. Lige siden premieren i januar 2017 har vi nydt at indhente Betty Cooper, Archie Andrews, Veronica Lodge, Jughead Jones og Cheryl Blossom hver uge. Vi har jublet, hver gang showet er blevet fornyet til en ny sæson, og vi håber på, at mange flere kan pryde vores tv-skærme.

Selv om det altid er en fantastisk måde at tilbringe en weekend eftermiddag eller aften på at indhente en masse episoder, elsker vi altid at læse om selve showet. Og der er mange fede ting, vi kan lære om Riverdale.

Fortsæt med at læse for at finde ud af nogle spændende fakta bag kulisserne om Riverdale.

15 Camila Mendes trækker inspo fra både sommeren fra O. C. Og Blair fra Gossip Girl

Ifølge Marie Claire trækker Camila Mendes noget inspo fra to teenagedramakarakterer, når hun spiller Veronica Lodge: Blair Waldorf på Gossip Girl og Summer Roberts på The O. C.

Vi kan helt se dette. Og vi elsker at høre dette, fordi vi sandsynligvis også er store fans af de tv-serier og de karakterer.

14 Cole Sprouse har overraskende kun én huehat til jughead

Da Jughead Jones bærer sin huehat i så mange scener, ville vi helt sikkert tro, at han ville have et helt skab fyldt med dem. Måske roterer han dem hver filmdag?

Det er faktisk slet ikke tilfældet. Mental Floss siger, at Cole Sprouse har én huehat, som Jughead kan have på, og det er det helt.

13 KJ Apa brækkede faktisk sin hånd i første sæsons sidste afsnit, men holdt sig stille

Husker du den første sæsonfinale af Riverdale, da Archie ramte isen?

Ifølge Mental Floss brækkede KJ Apa faktisk sin hånd i det øjeblik. Han blev citeret og sagde: "Det var først 20 minutter efter, at jeg indså, at jeg brækkede min hånd. Jeg fort alte det ikke til nogen." Av. Nu ser vi den scene i et helt nyt lys.

12 Når Mary husker Fred gennem billeder, blev Luke Perrys faktiske billeder fra det virkelige liv brugt

Elite Daily siger, at det første afsnit af sæson fire var en særlig måde at huske Luke Perry på, som spillede Archies far Fred Andrews og døde i marts 2019.

Når Mary husker Fred gennem nogle billeder, er det Luke Perrys faktiske billeder. Hans slægtninge sørgede for, at showet havde dem. Er det ikke så sødt?!

11 Bettys mor Alice har Cherry Pie i én scene som et nik til sin tid på Twin Peaks

Mädchen Amick er berømt for sin rolle som Shelly på Twin Peaks, og tv-fans var glade for at se hende på Riverdale spille Bettys mor Alice Cooper.

Popbuzz siger, at Alice har kirsebærtærte i en Riverdale-scene med vilje: fordi hun var på Twin Peaks, og selvfølgelig er kirsebærtærten i det tv-program fuldstændig ikonisk. Det elsker vi.

10 Katherine Langford kunne have været Betty

Det fede ved Riverdale er, hvordan skuespillerne virkelig ligner tegneseriefigurerne, og vi vil sige, at Lili Reinhart blev skabt til at spille Betty Cooper.

Men ifølge Marie Claire kunne Katherine Langford, som vi kender fra Netflix-showet 13 Reasons Why og film som Knives Out, have spillet Betty.

9 KJ Apa holder sig til sund mad, fordi han vil have, at hans mavemuskler skal se godt ud, så han faktisk ikke spiser pommes frites ved Pop's Diner

Spiser skuespillere faktisk den mad, som deres karakterer spiser ned på i scener?

Det er et spørgsmål, som mange af os undrer sig over. Ifølge Factinate holder KJ Apa sig til sund mad, fordi han vil have, at hans mavemuskler skal se godt ud. Så desværre spiser han ingen fritter, mens han filmer scener på Pop's Diner på Riverdale.

8 KJ Apas New Zealandske accent gør det svært for ham at sige ordet "Girlfriend", mens han filmer

Ifølge Insider.com er KJ Apa fra New Zealand, så en del af hans rolle som Archie tager en amerikansk accent på.

Han har sagt, at han har problemer med at sige ordet "kæreste", hvilket er sjovt at høre om. Vi vil bestemt sige, at han gør et fantastisk stykke arbejde med sin accent, hvilket vi ikke kan sige.

7 Karakterernes læbestift nuancer er specifikt udvalgt til at forklare deres følelser og personlighed

Personerne på Riverdale har visse læbestiftfarver med vilje: så de kan udtrykke deres personlighed.

Marie Claire forklarer: "Veronicas mørkere brune og lilla læbefarver afspejler hendes mørkere natur, mens Betty har en lækker og feminin pink læbefarve." Dette er et overraskende faktum, som vi ikke ville have overvejet, men det giver god mening.

6 Selvom Jughead er mad besat i Archie-tegnebøgerne, mente forfatterne, at det passede dårligt til hans tv-karakter

Hvis vi har læst Archie-tegneserierne, selv kun nogle få af dem, ved vi, at Jughead er mad-besat. Det er bestemt en stor del af hans karakter, og vi undrer os måske over, hvorfor han ikke er sådan her på Riverdale.

Buzzfeed siger, at det "ikke ville passe ind i tonen i showet", så forfatterne mente, at det passede dårligt til hans tv-karakter.

5 Før tv-programmet kom, skulle det være en film om tidsrejser med Louis C. K. i hovedrollen

Ifølge Mental Floss, før tv-showet blev til, skulle Riverdale være en film om tidsrejser, og den skulle have hovedrollen i Louis C. K.

Dette er overraskende, og vi er glade for, at der endte med at blive et tv-program, da vi ville føle et ret stort hul i vores tv-elskende hjerter, hvis det ikke blev sådan.

4 Ashleigh Murray ville holde op med at spille skuespillere (og skyldte 4.700 USD i husleje), før hun blev rollebesat som Josie

Der er så mange historier om skuespillere, der endelig fik deres store gennembrud, og som det viser sig, var Riverdale præcis det for Ashleigh Murray, der spiller Josie.

Marie Claire siger, at hun ville holde op med at spille skuespil, og hun skyldte endda $4.700 i husleje, men så fik hun rollen som Josie. Det lyder som perfekt timing.

3 KJ Apa ville elske, at Archie og Betty var et par

Diply.com siger, at KJ Apa ville elske, at Betty og Archie var et par.

Selv hvis vi er faldet i svime over Archie og Veronica, sammen med Betty og Jughead, er nogle af os måske enige med ham. Betty og Archie ville bare se så yndige ud, hvis de var et par, ikke?

2 Folk har forsøgt at spise i Pop's Diner, fordi det er så naturtro (men det er bare et sæt)

Vi elsker Pop's Diner, da det ligner et så sjovt sted at snuppe nogle burgere og fritter og hænge ud med venner.

Folk har forsøgt at spise der, fordi det er så naturtro, ifølge Popbuzz, men det er bare et sæt, så det var selvfølgelig ikke muligt for dem at gøre det. Hej, vi forstår det helt. Vi ville ønske, at vi også kunne spise der.

1 Madelaine Petsch har en frygt for vand, hvilket har gjort det vanskeligt at optage nogle scener

Mental Floss siger, at Madelaine Petsch, der spiller Cheryl Blossom, er bange for vand, og hun flippede ud før en scene. Hun sagde: "Jeg var i en båd med glasbund, der gik i stykker for længe siden, så jeg har altid været lidt forskrækket."

Dette er bestemt noget, vi aldrig ville have tænkt på, fordi hun virker så rolig, selvsikker og fattet på showet. Det får hende til at virke så relateret.

Anbefalede: