Den mest kraftfulde elektriske type Pokemon fra Gen 1 & 2, officielt placeret

Indholdsfortegnelse:

Den mest kraftfulde elektriske type Pokemon fra Gen 1 & 2, officielt placeret
Den mest kraftfulde elektriske type Pokemon fra Gen 1 & 2, officielt placeret
Anonim

Lige siden sin debut i 90'erne som et videospil og en animeret serie, har Pokémon været en af de mest underholdende og elskede franchises i hele verden. Det tog ikke lang tid for børn at fange og forelske sig i de titulære Pocket Monsters, og disse børn er siden vokset op og givet denne kærlighed videre til deres børn. Få franchises i historien har været så populære som Pokémon, og vi forestiller os, at den kærlighed, som folk føler for denne franchise, ikke vil forsvinde i en overskuelig fremtid.

En af de fantastiske ting ved denne franchise er, at der er forskellige typer Pokémon, som folk kan nyde. Der er masser af mennesker, der elsker elektriske Pokémons, og de vil bruge deres tid på at fange dem alle for at se, hvilke der er de mest kraftfulde af flokken.

I dag vil vi præsentere den mest kraftfulde gen 1 og gen 2 elektriske Pokémon!

15 Pikachu: 320

Pikachu
Pikachu

Pikachu er uden tvivl den mest berømte Pokémon, der kommer fra serien, og som sådan har de fleste mennesker i det mindste fanget en eller fire. På trods af sin lille størrelse kan en veltrænet Pikachu pakke en hel del, og klokke ind på en samlet 320. Selvfølgelig ender den med at udvikle sig og blive mere kraftfuld med en Thunder Stone.

14 Magnemite: 325

Magnemit
Magnemit

Magnemite er en af de sejeste Pokémons i hele serien, og en ting, som folk kan lide ved den, er, at den kan gøre alvorlig skade, selv før den gennemgår den evolutionære proces. Når den går op mod en vandtype, falder dens solide 325 overordnede score på taget!

13 Voltorb: 330

voltorb
voltorb

På trods af at det har et hårdt udseende på sit lille ansigt, er der ikke så mange, der er bekymrede for en Voltorb i starten. Når de først finder ud af, at den er på 330 samlet, kan de selvfølgelig ændre deres melodi. Denne lille fyr kan forårsage en verden af såret, især hvis det er med en god træner.

12 Chinchou: 330

Chinchou
Chinchou

Chinchou er en yndig lille Pokémon, som mange mennesker ikke kunne vente med at fange, da anden generation af spil blev udgivet. Hvad mange mennesker ikke var klar over var, at denne lille skabning havde en anstændig mængde kraft bag sig. Det fandt trænerne naturligvis ud af og skulle bare anskaffe sig en.

11 Elekid: 360

Elekid
Elekid

Elekid har måske ikke eksisteret i den første generation af Pokémon-spil, men når folk først lærte, at det var den første form for Electabuzz, vidste de bare, at det ville blive noget særligt. Den kommer med en 360 overall, hvilket er ret godt til en baby-Pokémon af dens størrelse.

10 Flaaffy: 365

Flaaffy
Flaaffy

En af de interessante ting ved Pokémon er, at nogle af dens sødeste skabninger kan være dem, der uddeler mest skade på slagmarken. Udefra set ind, ville mange ikke forvente, at Flaaffy ville lande på 365 samlet, men de mennesker, der gav den en chance, ved, hvad den kan.

9 Lanturn: 460

Lanturn
Lanturn

Lanturn er en ret sej Pokémon, der ikke rigtig ser ud til at være en elektrisk type, men udseendet kan bedrage. Det viser sig, at denne Pokémon faktisk er ret solid, når den bruges korrekt, med en samlet 460, hvilket gør den til den første på denne liste, der krydser 400-mærket.

8 Magneton: 465

Magneton
Magneton

Efter allerede at have set på Magnemite, er det tid til at rette opmærksomheden mod Magneton for at se, hvad den virkelig kan. Med 465 samlet siger det sig selv, at Magneton kan udelukke en masse modstandere, som den møder, mere end Magnemite. Få en snart, og find ud af, hvad den kan.

7 Raichu: 485

Raichu
Raichu

Mange mennesker elsker at holde på deres Pikachu så længe som muligt, men i virkeligheden er det altid bedre at udvikle den til en Raichu. Denne Pokémon ligger på en samlet 485, hvilket er betydeligt mere kraftfuldt, end hvad Pikachu bringer til bordet. Stol på os, du vil ikke fortryde det.

6 Elektrode: 490

Elektrode
Elektrode

Electrode ser måske ikke så vred ud, som Voltorb gør, men den giver et meget større slag på slagmarken. Elektriske Pokémons kan til tider være vanskelige at arbejde med, men når en træner får nok erfaring, ved de lige, hvad de skal gøre. Dette gælder især, når du bruger en Voltorb.

5 Electabuzz: 490

Electabuzz
Electabuzz

Electabuzz er en ret formidabel Pokémon, der har en god størrelse. Dette har uden tvivl hjulpet den med sin kraft over tid. Med 490 i alt siger det sig selv, at denne Pokémon er en af de mest kraftfulde elektriske typer, så folk, der foretrækker denne type, skulle bare have en.

4 Ampharos: 510

Ampharos
Ampharos

Ampharos ligner noget, der enten kan være rigtig venligt eller virkelig ondskabsfuldt, og i betragtning af, at mange mennesker har en og bruger den til kamp, gætter vi på, at linjen mellem de to yderpunkter er tynd. Ikke desto mindre er denne Pokémons 510 overordnet usædvanligt imponerende for serien.

3 Jolteon: 525

Jolteon
Jolteon

Jolteon er en af de mange forskellige former, som Eevee kan blive til, så de trænere, der kan lide elektriske Pokémons, vil naturligvis vælge denne. Den har masser af kraft bag sig, og hvis den bliver matchet op mod en vand-type, vil Jolteon gøre hurtigt arbejde med det.

2 Zapdos: 580

Zapdos
Zapdos

Zapdos er en legendarisk Pokémon, som folk har begejstret for, siden den første generation af Pokémon blev udgivet. Den har et af de fedeste designs nogensinde, og den dag i dag er den lige så elsket som nogensinde. Dens legendariske status forstærkes af det faktum, at den er utrolig kraftfuld – uden tvivl den stærkeste af dens trio.

1 Raikou: 580

Raikou
Raikou

Når det kommer til andengenerations Pokémon, er Raikou i toppen af bunken for elektrisk type. Et kig på denne ting vil få folk til at tro, at den er ret kraftfuld, men de er måske ikke klar over, hvor stærk den er. En samlet 580 er så god, som den kan blive til begge generationer.

Anbefalede: