15 søde fakta om Elena And The Salvatores BTS Of The Vampire Diaries

Indholdsfortegnelse:

15 søde fakta om Elena And The Salvatores BTS Of The Vampire Diaries
15 søde fakta om Elena And The Salvatores BTS Of The Vampire Diaries
Anonim

The Vampire Diaries er et af de mest underholdende tv-shows i det seneste årti. Den episke tv-serie fokuserer på vampyrer, mennesker, hekse, varulve og meget mere. Det overnaturlige element i dette tv-program er det, der gjorde det så vanedannende for så mange fans og seere! Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Candice Accola og Kat Graham er nogle af de førende skuespillere i serien.

The Vampire Diaries er et program, der er nemt at overskue, fordi så mange af episoderne fuldstændig efterlader seerne på kanten af deres sæde og vil have mere! I et stykke tid der blev The Vampire Diaries konstant sammenlignet med Twilight-filmsagaen. I dag respekterer folk The Vampire Diaries nok til at forstå, at serien står alene uden at skulle sammenlignes med noget andet. En masse interessant drama skete bag kulisserne i The Vampire Diaries med forskellige medlemmer af rollebesætningen.

15 Nina Dobrevs første audition var slet ikke god

Så skørt det end kan virke, var Nina Dobrev ikke altid en shoo-in for at få hovedrollen på The Vampire Diaries. Hendes første audition til showet var tilsyneladende slet ikke særlig god. Hun gjorde ikke meget for at imponere casting-instruktørerne. På en eller anden måde blev hun stadig valgt til at spille rollen som Elena Gilbert.

14 Paul Wesley instruerede nogle TVD-episoder

Paul Wesley er den smukke skuespiller bag rollen som Stefan Salvatore. Det kan komme som en overraskelse og et chok for Vampire Diaries-fans at finde ud af, at han faktisk også instruerede nogle af episoderne af showet! Han beviste ikke kun sit talent foran kameraet, han beviste også sit talent bag kulisserne.

13 Candice Accola og Zach Roerig dateret IRL

Candice Accola og Zach Roerig datede faktisk hinanden i det virkelige liv. Hun spillede rollen som Caroline Forbes, og han spillede rollen som Matt Donovan i showet. Det er virkelig fedt, at de to var i stand til at forbinde, mens de filmede og skabe et romantisk forhold til hinanden væk fra kameraerne.

12 Ashley Tisdale næsten spillede Elena

Ashley Tisdale var tænkt på til rollen som Elena Gilbert! Ashley Tisdale voksede til berømmelse i løbet af sin tid på Disney Channel, specifikt på showet Suite Life of Zack & Cody og i High School Musical-filmserien. Det ville have været fedt at se hende som Elena Gilbert på TVD.

11 Paul Wesley og Torrey DeVitto dateret IRL

Paul Wesley og Torrey DeVitto datede også i det virkelige liv! Det er altid interessant at se par, der er i stand til at mødes efter at have spillet hovedrollen i film og tv-shows med hinanden. Det er tydeligvis nemt at blive tæt på nogen, når man bruger så meget tid sammen med dem på sættet og foran et kamera sammen.

10 Elena og Stefan skulle faktisk ende hos hinanden

Karaktererne Elena Gilbert og Stefan Salvatore skulle oprindeligt ende hos hinanden. Skaberne af showet besluttede at lave en forandring, da de arbejdede sig gennem sæsonerne, og dette par endte ikke med at holde romantisk.

9 Ashlee Simpson spillede næsten Elena

Ashlee Simpson blev næsten også valgt til at spille rollen som Elena Gilbert! Ashlee Simpson er mest kendt for sine musikalske talenter, men vi er sikre på, at hun kunne have håndteret et så stort skuespillerjob, hvis hun var blevet placeret i rollen i stedet for Nina Dobrev!

8 Nina Dobrev forlod showet, fordi hun var ked af Ian Somerhalder

Rygterne siger, at Nina Dobrev besluttede sig for at forlade showet, fordi hun var ked af, at hendes forhold til Ian Somerhalder var ved at være slut. Han endte med at gifte sig med Nikki Reed, som han nu har et barn med. Det giver mening, at Nina Dobrev ikke ønskede at blive på sættet med sin ekskæreste, da han vidste, at han var gået videre.

7 James Van Der Beek spillede næsten Alaric S altzman

James van der Beek er en smuk skuespiller, der næsten spillede rollen som Alaric S altzman. Matthew Davis er skuespilleren, der endte med at påtage sig rollen, og det har vi det helt fint med! Matthew Davis er en super dygtig fyr, der var perfekt til rollen. Castingdirektørerne lavede et godt opkald.

6 Nina Dobrev, Kayla Ewell, Krystal Vayda, Sara Canning og Candice Accola blev arresteret sammen

Nogle af de kvindelige rollebesætninger i Vampire Diaries blev arresteret sammen for at tage billeder i usikre stillinger. De poserede på kanten af en bro og udsatte sig selv i en lille smule fare! De endte med at blive arresteret for det, og for det meste så de fuldstændig nonchalante ud i deres mugshots.

5 Zach Roerig stod over for en forældremyndighedskamp, mens han filmede TVD

Der er ikke mange fans, der ved, at Zach Roerig stod over for en forældremyndighedskamp i den tid, hvor han optog Vampire Diaries. Han forsøgte sit bedste for at få forældremyndigheden over sit barn og håndtere retssystemet, mens han samtidig skulle huske linjer til tv-programmet udenad. Det er trist, at han skulle igennem sådanne problemer.

4 Tyler Lockwood var ikke beregnet til at være en hovedperson

Tyler Lockwood var aldrig ment som en hovedperson på Vampire Diaries! Det endte med at ske, fordi fansene faldt helt pladask for ham og troede, at han var sådan en sej karakter at have involveret i showet. Det er fantastisk, at hans lille karakterbue endte med at vokse til så store niveauer.

3 David Gallagher spillede næsten Damon eller Stefan

David Gallagher spillede næsten rollerne som Damon eller Stefan! Han er mest kendt for sin tid fra 7th Heaven, da han stadig kun var et barn. Det ville have været meget interessant og anderledes at se en skuespiller som David Gallagher i en af hovedrollerne på Vampire Diaries.

2 Navnet "Salvatore" var næsten "Whitmore"

Salvatore er det berømte vampyr-efternavn for Damon og Stefan. Ikke mange fans ved, at deres efternavn næsten var Whitmore i stedet for Salvatore. Salvatore lyder mere vampyragtig end Whitmore gør, så showskaberne gjorde et godt stykke arbejde med at tage den beslutning.

1 Ian Somerhalder og Paul Wesley er ikke nede for en genstart

Ian Somerhalder og Paul Wesley er simpelthen ikke ute efter en Vampire Diaries-genstart. De har begge udtrykt det faktum, at de føler, at de er vokset fra deres roller i showet og er ligeglade med at gentage dem. Det ville være fantastisk, hvis de var om bord for at komme tilbage til en genstart, men det er deres beslutning i sidste ende.

Anbefalede: