20 serier at se, hvis du savner Pretty Little Liars

Indholdsfortegnelse:

20 serier at se, hvis du savner Pretty Little Liars
20 serier at se, hvis du savner Pretty Little Liars
Anonim

Pretty Little Liars var et af de mystiske tv-shows, der altid lovede nye cliffhangers og utallige dramatiske øjeblikke. Selvom de nogle gange blev forkælet (hey, det er svært at holde sig væk fra internettet…), ville vi stadig elske hvert nyt afsnit, og vi var stadig på jagt efter de fem hovedpersoner og deres partnere.

Showet har været ude af luften siden juni 2017, og i en tidsalder af spin-offs og fortsættelser ville det være ret fantastisk at se en Pretty Little Liars-genoplivning. Men da vi slet ikke er lovet det, er det på tide at finde nogle andre tv-serier at blive lige så begejstrede for. Der er en masse fantastisk tv-indhold derude, der bare venter på, at vi bliver overrasket.

Fortsæt med at læse til nogle tv-serier, som fans af Pretty Little Liars helt sikkert vil nyde.

20 Pretty Little Liars: The Perfectionists Is A Mysterious Spin-Off

perfektionisterne
perfektionisterne

Hvis vi ikke har set The Perfectionists, er det nu bestemt tid. Det er en mystisk spin-off af Pretty Little Liars om et mord på et universitetscampus.

Som titlen antyder, er karaktererne alle tot alt besat af at være perfekte uanset hvad, og hvis vi skal udfylde det hul, som PLL har efterladt, ville dette være et rigtig godt valg.

19 BH90210 har saftige øjeblikke plus en mørk historie

BH90210
BH90210

BH90210 er genstarten af Beverly Hills, 90210, der blev sendt i sommeren 2019, og den er perfekt til PLL-fans, da den har saftige øjeblikke og en mørk historie. Skuespillerne spiller sig selv ved at filme en reboot (så det er meta), og de bliver også fulgt. Det er meget sjovt at se.

18 American Horror Story: 1984 Has Young Adult Drama

Amerikansk gyserhistorie 1984
Amerikansk gyserhistorie 1984

Selv hvis vi ikke har set hver sæson af American Horror Story, kan vi forstå, at den seneste sæson, 1984, byder på drama for unge voksne og er et bud på 1980'ernes gyserfilm.

Det er fantastisk, hvis vi elsker Pretty Little Liars, fordi begge tv-serier har yngre karakterer, som danner venskaber og håndterer forelskede.

17 PLL-fans kan se Lucy Hales nye serie, Katy Keene

katy keene
katy keene

Fans husker Lucy Hales Pretty Little Liars-karakter, Aria Montgomery, som er en stilfuld påklædning, et godt menneske og kærligheden til Ezra Fitz' liv.

I disse dage medvirker Lucy Hale i et nyt show, og det er et, vi bør tjekke ud. Katy Keene er en Riverdale-spin-off, og da der kun har været et par episoder indtil videre, kan vi hurtigt indhente det.

16 Sharp Objects tilbyder et mysterium, som fans kan pakke ud

skarpe genstande
skarpe genstande

Hvis fans elskede at udpakke mysteriet om Pretty Little Liars, uanset om det var fra piloten, når Alis venner undrer sig over, hvorfor hun forsvandt, eller senere, når hun kommer tilbage til Rosewood, vil de elske Sharp Objects. Det var en miniserie med Amy Adams i hovedrollen, der blev sendt i otte afsnit tilbage i 2018.

15 Nancy Drew er fuld af store mysterier

nancy tegnede
nancy tegnede

Leder vi efter et stort mysterieprogram at se, hvis vi går glip af PLL ?

Vores ønsker er blevet besvaret med CW-dramaet Nancy Drew. En ny tilpasning af den berømte historie om en teenagepige, der arbejder som en uofficiel detektiv, serien er i øjeblikket i sin første sæson, og den har venskab, kærlighedshistorier og drama.

14 Se Sabrinas skræmmende eventyr for klassiske teenagere og overnaturlige elementer

Sabrinas kølige eventyr
Sabrinas kølige eventyr

Uanset om vi kommer ind i Chilling Adventures of Sabrina for de klassiske teenagerelementer (såsom Sabrina og hendes kæreste Harveys søde romantik) eller overnaturlige historier, er det sikkert at sige, at vi vil have lyst til at overdøve det hele. Heldigvis er der nu tre hele sæsoner på Netflix til vores seerfornøjelse, så vi kan springe med det samme.

13 Samfundet handler også om popularitet og venskab

samfundet
samfundet

Popularitet og venskab er to store temaer på Pretty Little Liars. Mellem Alis regeringstid over hendes gruppe af venner til løgnerne, der slår sig sammen om et fælles mål (at besejre den mystiske figur kendt som "A",) tænker vi konstant på disse to ting. Vi bør tjekke Netflix's The Society, som udforsker de samme elementer.

12 Riverdale tilbyder altid masser af vanedannende plotlines

riverdale
riverdale

De vanedannende plotlinjer bliver bare ved med at komme på teenagerdramaet Riverdale. Nu i sin fjerde sæson er serien en tilpasning af tegneserieserien Archie, og det er virkelig flot lavet.

Vi vil blive betaget af Betty, Veronica, Archie og Jughead og alt, hvad de afslører om deres lille by i hvert afsnit.

11 bedragere vil også holde seerne superinvesterede

bedragere
bedragere

Bedragere vil holde visninger super interesserede, så det er en god serie at begynde at se.

Hvis vi savner oplevelsen af at se Pretty Little Liars, hvor vi ikke kunne vente til næste afsnit, så er dette noget at tjekke ud. Dette program har to sæsoner, og vi vil bestemt ønske, at der var flere.

10 Jane By Design er en charmerende serie om en stilfuld teenagepige (som PLL's Hanna)

jane af design
jane af design

Vi har måske ikke hørt om Jane By Design, da den ikke blev til mere end én sæson, men det betyder bare, at vi kan overdøve det ret hurtigt.

Det er en charmerende tv-serie om en stilfuld teenagepige, ligesom PLL's Hanna, så vi kommer helt til at elske den (selvom den kan få os til at savne Hanna endnu mere).

9 A Million Little Things har ældre karakterer end PLL, men den samme solide vennegruppe

en million småting
en million småting

A Million Little Things er endnu et godt tv-drama at se, hvis vi elsker PLL. Den har måske ældre karakterer, som ikke længere er gymnasieelever, men den har den samme solide vennegruppe.

Og begge shows omhandler karakterer, der mister en af deres bedste venner (i dette tilfælde er det Ron Livingstons karakter Jons død).

8 Gode problemer og dens smarte karakterer er bestemt værd at komme ind på

god ballade
god ballade

Good Trouble er et spin-off af The Fosters (et andet fantastisk show, som vi bør se, hvis vi ikke allerede har gjort det). Mariana og Callie er unge voksne, der finder ud af det hele, og hovedpersonerne er så smarte, at vi virkelig vil elske at se dem prøve at blive voksne. De vil minde PLL-fans om den intelligente gruppe af venner.

7 Degrassi: The Next Class er en solid serie, der udforsker teenagers liv

degrassi næste klasse
degrassi næste klasse

Degrassi: The Next Class er endnu en post i denne utroligt populære franchise, og den er fantastisk.

Det er en solid serie, der udforsker teenagers liv, så den er god til fans af Pretty Little Liars, der vil have mere teenageindhold at se. Der er fire sæsoner, og showet blev aflyst, før det nåede at blive en femte.

6 Carrie-dagbøgerne fortjener kærlighed for at være moderigtige

carrie-dagbøgerne
carrie-dagbøgerne

The Carrie Diaries er en prequel til Sex and the City, og alene den grund er nok til at give os lyst til at se den.

Det er et virkelig moderigtigt show, og det er super sjovt at se en ung Carrie i gymnasiet. At se hvert eneste seje outfit, hun bærer, kunne også hjælpe dem af os i PLL-tilbagetrækning.

5 Netflix' Locke & Key vil fange seere på sit dating- og venskabsdrama

lås og nøgle
lås og nøgle

Har vi tjekket Netflix' Locke & Key ud endnu? Hvis ikke, bør vi ikke vente meget længere, for vi kommer til at elske det.

Showet vil fange seerne på dets dating- og venskabsdrama plus den magiske plotline, der væver sig igennem det hele. Der er 10 afsnit i dens første sæson, og forhåbentlig kommer der flere.

4 Veronica Mars er en god gammeldags teen-klassiker

veronica mars
veronica mars

Vil vi have et godt gammeldags klassisk teenagedrama?

Hvis svaret er ja (og det er det selvfølgelig, ikke?), så kan vi helt sikkert begynde at binge-watche Veronica Mars. Med tre sæsoner plus en genstart er der en masse afsnit at tune ind på, og det er den bedste nyhed nogensinde for folk, der bare virkelig elsker tv.

3 Se Awkward For Its Clever, Funny Scenes

Ashley Rickards på Awkward
Ashley Rickards på Awkward

PLL-fans kan også se Awkward, et tv-program, der blev sendt i fem sæsoner på MTV.

Den er sjov og klog, og den lever bestemt op til titlen. Den har Ashley Rickards i hovedrollen som en teenagepige ved navn Jenna Hamilton, som er en smuk drengegal, og som befinder sig i pinlige situationer.

2 Græsk har det romantiske drama, som PLL-fans ønsker

afstøbning af græsk
afstøbning af græsk

Græsk er endnu et program, som vi bør overveje at tilføje til vores lister.

Den har alt det romantiske drama, vi kunne ønske os, hvis vi er fans af Pretty Little Liars. Fire sæsoner af programmet blev sendt fra 2007 til 2011, og programmet følger karakterer, der oplever det græske liv på et universitetscampus.

1 Bunheads har ballet- og kvindevenskaber

bunhoveder
bunhoveder

Endelig har vi Bunheads, som har ballet- og kvindevenskaber og har hovedrollen i Sutton Foster (som også er med i det fantastiske show Younger).

Serien er perfekt til fans af Pretty Little Liars, da den vil få os til at bekymre os om vennegruppen. Selvfølgelig, ligesom vi burde "få nye venner, men behold de gamle", vil vi altid elske PLL. Men det hjælper at have nogle andre shows at tjekke ud.

Anbefalede: