15 ting, selv diehard-fans ikke ved om Dawson's Creek

Indholdsfortegnelse:

15 ting, selv diehard-fans ikke ved om Dawson's Creek
15 ting, selv diehard-fans ikke ved om Dawson's Creek
Anonim

For fans af Dawson's Creek er selv bare at forestille sig den charmerende og fredelige Capeside som et varmt kram. Teenagedramaet, der havde premiere i 1998 og blev sendt i seks sæsoner, fandt sted i en lille by ved vandet og fokuserede på, at unge lærte at være lykkelige i forhold og også vokse op. Følelsesmæssig, sød og sjov er alle ord, der kunne bruges til at beskrive hvert eneste afsnit af serien, og den kraftfulde finale lever stadig i dag.

Ligesom der er saftige historier at finde i alle seks sæsoner, er der nogle sjove BTS-ting, som fans bør vide om teenageshowet, som er elsket af så mange.

Fortsæt med at læse for at finde ud af fakta om fremstillingen af Dawson's Creek, som selv de mest loyale seere ikke kender til.

15 Joshua Jackson prøvede faktisk rollen som Dawson og en leder faldt i søvn under hans audition

Mental Floss siger, at Joshua Jackson prøvede rollen som Dawson Leery. Da vi synes, at han gjorde et så godt stykke arbejde som Pacey Witter, er det bestemt vildt at finde ud af det.

Et andet stykke af Dawson's Creek-historien er, at en chef sov under sin audition. Det vidste vi bestemt aldrig om.

14 James Van Der Beeks gråd var ikke med i tv-manuskriptet (og blev senere et meme)

Hvis Dawson Leery er berømt for én ting, er det hans "grædende ansigt", som siden har været genstand for mange memer.

Ifølge Mental Floss var James Van Der Beeks gråd ikke med i tv-manuskriptet. Dette er noget, han gjorde på egen hånd… og vi er bare så glade. Det var sådan et fantastisk øjeblik.

13 I de tidlige afsnit formodes Dawsons hår at ligne Brad Pitts

E Online siger, at i de tidlige afsnit af serien skulle Dawsons hår ligne Brad Pitts. Execs kunne lide den måde, skuespillerens hår så ud i filmen The Devil's Own. James Van Der Beek blev citeret for at sige: "Sådan fik jeg min sæson 1 klipning."

12 Selma Blair kunne have været Joey Potter

Katie Holmes og Joey Potter er to navne, som vi altid vil sammensætte. Katie er en fantastisk Joey, og det føles virkelig som om, hun skulle spille denne rolle.

Ifølge Buzzfeed kunne en anden have været denne teenagerkarakter: Selma Blair. De er begge brunetter og ligner hinanden, så vi kan se det.

11 James Van Der Beeks mor lavede en halskæde til ham, og vi så Dawson bære den meget

Reel Rundown siger, at James Van Der Beeks mor lavede en halskæde til ham. Vi så Dawson Leery bære denne halskæde meget, så hvis vi kan tænke tilbage på showet, er chancerne for, at vi helt sikkert kan huske dette smykke. Det er virkelig fedt, at der var en familie/personlig forbindelse.

10 Katie Holmes sendte hendes audition-bånd med sin mor udspillede Dawsons rolle

Det er nemt at tænke på Katie Holmes som en filmstjerne, siden hun er blevet så berømt. Men dengang, før hun fik sin rolle som Joey, var hun en ung ukendt.

Mental Floss fortæller om, hvordan hun sendte sit audition-bånd med sin mor, der spillede Dawsons rolle. Hun var gymnasieelev.

9 Joshua Jackson og James Van Der Beek kæmpede mod IRL i sæson 3, så forfattere undgik at have dem i scener sammen

Ifølge News.com.au sagde Busy Philipps, at Joshua Jackson og James Van Der Beek ikke virkede som BFF'er i det virkelige liv. Hun skrev dette i sin erindringsbog This Will Only Hurt A Little.

Buzzfeed siger, at Dana Baratta, der skrev i showet, sagde, at de to skuespillere "ikke kom sammen, mens de filmede sæson 3, så forfatterne undgik at sætte dem i scener sammen."

8 Joey er i hver eneste Dawson's Creek-episode, men Dawson er ikke

Ifølge TV Over Mind er Katie Holmes med i hvert afsnit (128), og James Van Der Beek er ikke med i 6 af dem.

Vi ville helt sikkert forvente, at det var omvendt, og vi ville tro, at Dawson ville være med i alle afsnit. Dette er en sjov og overraskende ting for fans at høre.

7 Skaberen Kevin Williamson antog, at Dawson og Joey ville være slutspil… Men realiserede sjælevenner kan være platoniske

Nogle fans ønskede, at Dawson og Joey skulle ende sammen i finalen, og andre jublede over, at hun og Pacey var slutspillet. Skaberen Kevin Williamson antog, at Dawson og Joey ville være sammen, men han kunne ikke gøre det.

Hollywood Reporter citerede ham og sagde: "Spørg mig i dag, hvem min soulmate er, og jeg vil fortælle dig, at jeg har en bedste ven, og der er ingen romantisk forbindelse, og den bedste ven er min soulmate."

6 Katie Holmes kunne ikke komme personligt til audition i to uger for at honorere en forpligtelse til at spille på gymnasiet

Ifølge Hollywood Reporter kunne Katie Holmes ikke komme på audition til Dawson's Creek personligt i to uger for at honorere en forpligtelse til at spille high school. Det er så sødt at høre, og det lykkedes selvfølgelig, siden hun fik rollen.

Kevin Williamson fort alte Hollywood Reporter: "Da hun kom ind, var hun alt det og mere."

5 Michelle Williams var den ene teenager i showet, der faktisk var i gymnasiealderen IRL

Var skuespillerne på Dawson's Creek på samme alder som deres karakterer?

TV Over Mind siger, at Michelle Williams, der spillede Jen Lindley, var den ene teenager i programmet, som faktisk var IRL i gymnasiealderen. De andre var 20 (James Van Der Beek), 19 (Joshua Jackson og Katie Holmes), 28 (Meredith Monroe) og 26 (Kerr Smith).

4 James Van Der Beek havde ikke megen støtte fra Sonys topledere, men skaberen Kevin Williamson elskede ham

Det ser ud til, at James Van Der Beek selvfølgelig ville blive castet som Dawson, men ifølge Mental Floss havde han ikke megen støtte fra Sonys topchefer.

Skaberen Kevin Williamson elskede ham, og vi er bare så taknemmelige, fordi han er den perfekte Dawson i vores øjne. Han fik kun rollen to dage før optagelserne.

3 Skaber Kevin Williamson plejede at bruge tid på et faktisk sted kaldet Dawson's Creek, da han var barn

Ifølge E Online sagde skaberen af showet Kevin Williamson: "Dawson kom fra et rigtigt sted kaldet Dawson's Creek, hvor vi alle hang ud som børn og festede."

Havde den den samme yndige bæk? Og gik han og hans venner igennem en masse drama? Vi er bestemt nysgerrige.

2 Det var Dawsons fars idé at forlade showet, da han ikke kunne lide sin karakters historier

Da Dawsons far Mitch Leery (John Wesley Shipp) døde i en bilulykke, var det super trist. Denne historie skete, fordi han ifølge Buzzfeed ikke var begejstret for de plotlinjer, som hans karakter fik. Han troede, at alle de voksne i programmet fik kedeligt materiale at arbejde med.

1 Kevin Williamson havde en faktisk ven ved navn Pacey IRL

Buzzfeed siger, at Kevin Williamson havde en rigtig ven ved navn Pacey IRL. Dette er bestemt noget, som selv de største Dawson's Creek-fans ikke vidste om, og det er virkelig sjovt. Vi spekulerer på, om hans ven er en stor fan af showet? Det må være fedt at vide, at du har samme navn som sådan en ikonisk tv-karakter.

Anbefalede: