Her er, hvad skuespillerne i 'The Originals' laver i 2021

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad skuespillerne i 'The Originals' laver i 2021
Her er, hvad skuespillerne i 'The Originals' laver i 2021
Anonim

This Vampire Diaries-spin-off kom til en episk konklusion i 2018 med en samlet pakke på 5 sæsoner, der fulgte efter dens hovedhistories 8 sæsoner. Efter afslutningen på CW's The Originals lader Mikaelson-familien til at være gået hver for sig i deres liv, og vi mener ikke blot Klaus og Elijah Mikaelsons død.

Vampyrdramaserien holdt seerne på benene i et stykke tid, efter at hovedhistorien i The Vampire Diaries sluttede i 2017. Men som alle andre gode ting sluttede den, og rollebesætningen er gået videre til nye og lysere ting, uanset om det er nye projekter eller simple livsbegivenheder, såsom forhold. Så hvad har de medvirkende lavet i de sidste par år, siden showet sluttede?

9 Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson)

Igennem hele serien havde vi ikke helt set en karakter som den almægtige Original-hybrid Klaus Mikaelson. Det viser sig, at han faktisk ikke er en hybrid i det virkelige liv, sikke en nederdel. Skuespilleren Joseph Morgan er gået videre til andre ting, siden The Originals sluttede. Skuespilleren har taget noget tid at være sammen med sin kone og skuespillerkollegaen Persia White. Gæt " altid og for evigt" går ud over skærmene. Skuespilleren har også indtaget andre roller som Elliot i Peacock's Brave New World, der havde premiere i 2020.

8 Daniel Gillies (Elijah Mikaelson)

Ingen bærer vægten af Mikaelson-familien som den canadisk fødte Daniel Gillies, der spiller den familiedrevne originale vampyr Elijah Mikaelson. Den hensynsløse, men karismatiske vampyr mødte sin ende i seriefinalen af showet og er gået videre til andre ting siden da, såsom at være med i andre produktioner som Rainfall, Virgin River og Coming Home In The Dark. Skuespilleren afsluttede sit 15-årige ægteskab med skuespillerinden Rachael Leigh Cook i juli 2020 og er nu i et forhold med Julia Misaki.

7 Claire Holt (Rebekah Mikaelson)

Der er altid den kølige i en gruppe på tre. Claire Holt, der spillede den afslappede og omsorgsfulde søster til Mikaelson-familien, fandt endelig lykken mod slutningen af The Originals. Skuespillerinden, der var gift med Matthew Kaplan, blev skilt og kort efter tv-serien sluttede giftede hun sig med Andrew Joblon, hvoraf de deler to smukke børn, ved navn James og Ellie.

6 Charles Michael Davis (Marcel Gerard)

Marcel Gerard, den adopterede søn af hybriden Klaus Mikaelson, som senere blev det mest magtfulde væsen i hele serien, hvis bid kunne dræbe en Original. Skuespilleren leverede en perfekt skildring som Marcel Gerard under hele sit ophold i showet. Lige efter serien sluttede, var skuespilleren ikke ved at spilde nogen tid, da han optrådte i flere shows som Younger, NCIS: New Orleans, Chicago PD og mange andre. Han spiller i øjeblikket rollen som Quentin Carter på NCIS: New Orleans.

5 Phoebe Tonkin (Hayley Marshall)

Phoebe Tonkin, der spiller rollen som Hayley Marshal, alfaen i Crescent-flokken og mor til Hope Mikaelson, datter af Klaus Mikaelson, gjorde et fremragende stykke arbejde som Hayley Marshal. Siden seriens afslutning har hun holdt travlt. Skuespillerinden har optrådt i flere shows som The Affair, Westworld, Bloom og The Place Of No Words. I øjeblikket er hun i et forhold med Alex Greenwald.

4 Danielle Campbell (Davina Claire)

En af de mest magtfulde hekse i hele The Originals-serien spillet af Danielle Campbell er Davina Claire. Selvom karakteren fik en alt for tidlig afslutning i serien, efterlod hendes enestående præstation et præg på showet. Siden slutningen af showet har skuespillerinden også holdt sig beskæftiget ved at være med i flere shows som Runaways, Tell Me A Stor y, All American og Alone In Denver. Hun er i øjeblikket i et forhold med Colin Woodell, hendes kollega Originals-besætningen.

3 Leah Pipes (Camille O'Connell)

At spille rollen som bartender og kærlighedsinteresse for den ustabile hybrid er ingen nem opgave. Det lykkedes dog Leah Pipes at klare sin rolle som Camille O'Connell i The Originals.

Selvom hendes karakters død blev modtaget med blandede følelser af fans, har hun siden da optrådt i forskellige shows som A Beauty And The Beast Christmas, 9-1-1, Charmed og The Perfect One. Ikke meget er i øjeblikket kendt om hendes forholdsstatus, da skuespillerinden søgte skilsmisse i 2019.

2 Yusuf Gatewood (Vincent Griffith)

Heksen og magiske geni Vincent Griffith spillet af Yusuf Gatewood gav en perfekt skildring, da han spillede to karakterer, nemlig Vincent Griffith og Finn Mikaelson. Skuespilleren spiller nu flere roller i Umbrella Academy, Good Omen's og Jacob's Ladder. I øjeblikket er hans seneste rolle i Umbrella Academy som Raymond Chestnut.

1 Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson)

På trods af at blive spillet af tre forskellige personer, voksede Hope Mikaelsons karakter til at blive en fan-favorit. Danielle Rose Russell gav en ideel skildring af Hope Mikaelson og spiller i øjeblikket stadig den samme rolle i Legacies på trods af slutningen af The Originals. Legacies-serien havde premiere i 2018 på CW-kanalen og har kørt i tre sæsoner indtil videre.

Anbefalede: