Kiernan Shipkas største roller (udover 'Chilling Adventures of Sabrina')

Indholdsfortegnelse:

Kiernan Shipkas største roller (udover 'Chilling Adventures of Sabrina')
Kiernan Shipkas største roller (udover 'Chilling Adventures of Sabrina')
Anonim

21-årig skuespillerinde Kiernan Shipka havde sin debut i underholdningsindustrien på hospitalsdramaet ER, da hun kun var fem måneder gammel. Siden da har skuespillerinden medvirket i adskillige projekter på små og store lærreder, men hun steg frem som hovedpersonen i det overnaturlige gysershow Chilling Adventures of Sabrina, som havde premiere i 2018 og afsluttede op i 2020.

Mens hendes portrættering af Sabrina Spellman helt sikkert er Kiernans mest kendte rolle, tager vi i dag et kig på nogle af hendes andre projekter. Fra hovedrollen i det anmelderroste periodedrama Mad Men til at være med i castet af Very Good Girls sammen med Elizabeth Olsenog Dakota Fanning - fortsæt med at rulle for at se, hvilke af Kiernans roller der er hendes mest mindeværdige!

10 Sally Draper i 'Mad Men'

Sally Draper Mad Men
Sally Draper Mad Men

Vi sparker listen i gang med Kiernan Shipka som Sally Draper i periodedramaet Mad Men. Udover Kiernan medvirkede showet Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton, Rich Sommer og Maggie Siff. Mad Men - som havde premiere i 2007 og afsluttet i 2015 - har en vurdering på 8,6 på IMDb. Mad Men er bestemt et af Kiernan Shipkas mest anmelderroste projekter!

9 Cathy Dollanganger i 'Flowers In The Attic'

Blomster på loftet
Blomster på loftet

Næste på listen er Kiernan Shipka som Cathy Dollanganger i mysteriedramaet Flowers In The Attic fra 2014. Udover Kiernan har filmen også Heather Graham, Ellen Burstyn, Mason Dye og Ava Telek i hovedrollerne. I øjeblikket har Flowers In The Attic - som fortæller historien om fire børn, der har mistet deres far og nu er tilbage hos deres bedstemor - en vurdering på 6,1 på IMDb.

8 Jodie i 'Carriers'

Transportører Kiernan Shipka
Transportører Kiernan Shipka

Lad os gå videre til Kiernan Shipka som Jodie i den post-apokalyptiske thriller Carriers fra 2009. Udover Kiernan har filmen også Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp og Christopher Meloni i hovedrollerne.

Carriers følger fire venners liv, mens de håndterer en dødelig virus, der spredes glob alt, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb.

7 Angie i 'Let It Snow'

Den romantiske ferierom-com Let It Snow i 2019 er den næste på listen. I den portrætterer Kiernan Angie, og hun spiller sammen med Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Jacob Batalon og Joan Cusack. Let It Snow - som følger historien om en gruppe unge mennesker under en snestorm - har i øjeblikket en 5.8 vurdering på IMDb.

6 Eva i 'One &Two'

Næste på listen er Kiernan Shipka som Eva i den uafhængige fantasy-thriller One & Two fra 2015. Udover Kiernan har filmen også Timothée Chalamet, Elizabeth Reaser og Grant Bowler i hovedrollerne. I øjeblikket har One & Two - som fortæller historien om søskende, der opdager en overnaturlig flugt fra deres hjem - en vurdering på 5,2 på IMDb.

5 Katherine i 'The Blackcoat's Daughter'

Lad os gå videre til Kiernan Shipka som Katherine i den overnaturlige psykologiske gyser fra 2015 The Blackcoat's Daughter. Udover Sabrinas Chilling Adventures-skuespillerinde har filmen også Emma Roberts, Lucy Boynton, Lauren Holly og James Remar i hovedrollerne. The Blackcoat's Daughter fortæller historien om to katolske skolepiger, der blev efterladt på deres kostskole i vinterferien - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb.

4 Ally Andrews i 'The Silence'

Gryserfilmen The Silence fra 2019, hvor Kiernan Shipka portrætterer Ally Andrews, er den næste. Udover Kiernan har filmen også Stanley Tucci, Miranda Otto, John Corbett, John Corbett, Kyle Harrison Breitkopf, Dempsey Bryk og Billy MacLellan i hovedrollerne.

The Silence fortæller historien om en verden, hvor skræmmende væsner jager deres menneskelige bytte ved lyd, og den følger en 16-årig pige, der blev døv som 13-årig. I øjeblikket har The Silence en vurdering på 5,3 på IMDb.

3 Telulah "Lu" Farrow i 'Fan Girl'

Fanpige Kiernan Shipka
Fanpige Kiernan Shipka

Næste på listen er Kiernan Shipka som Telulah "Lu" Farrow i teenagefilmen Fan Girl fra 2015. Udover Kiernan medvirker filmen også i All Time Low, Meg Ryan, Tess Frazer, Kara Hayward, Joshua Boone, Pico Alexander, Nicole Coulon, Danny Flaherty, Frederick Buford og Scott Adsit. Fan Girl fortæller historien om en teenagepige, der kombinerer sine to passioner - filmskabelse og sit yndlingsband. I øjeblikket har teen-filmen en vurdering på 4,7 på IMDb.

2 Eleanor i 'Very Good Girls'

Lad os gå videre til Kiernan Shipka som Eleanor i dramafilmen Very Good Girls fra 2013. Udover Kiernan har filmen Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Boyd Holbrook, Demi Moore, Richard Dreyfuss, Ellen Barkin, Peter Sarsgaard og Clark Gregg i hovedrollerne. Very Good Girls fortæller historien om to venner, der indgår en pagt om at miste deres mødom i løbet af sommeren efter gymnasiet - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb.

1 B. D. Hyman i 'Feud: Bette And Joan'

Feud- Bette og Joan Kiernan Shipka
Feud- Bette og Joan Kiernan Shipka

Og endelig slutter listen af Kiernan Shipka som B. D. Hyman i dokudrama-miniserien Feud: Bette And Joan. Udover Kiernan medvirker showet også Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis, Jackie Hoffman, Alfred Molina, Stanley Tucci og Alison Wright. Feud: Bette And Joan fortæller historien om rivaliseringen mellem Hollywood-skuespillerinderne Joan Crawford og Bette Davis – og den har i øjeblikket en vurdering på 8,5 på IMDb. Miniserien havde premiere i 2017.

Anbefalede: