Alle gange, Jimmy Fallon brød karakter på 'SNL

Indholdsfortegnelse:

Alle gange, Jimmy Fallon brød karakter på 'SNL
Alle gange, Jimmy Fallon brød karakter på 'SNL
Anonim

Breaking karakter er blevet et af de mest længe ventede aspekter af langvarig sketchkomedie Saturday Night Live. Fans elsker at se seriens stjerner bryde sammen i fnis, ofte til det punkt, at de ikke er i stand til at afslutte deres replikker. Den brydende karaktervane er blevet så legendarisk, at den affødte et plot af hele 30 Rocks, som var baseret på Tina Feys tid på SNL, hvor Tracy Morgan forsøger at sabotere sit sketch ved bevidst at grine igennem det.

En person, der er særligt skyldig i at grine gennem hele sine sketches, er Jimmy Fallon Før han blev en berømt talkshow-vært, var Fallon en regulær serie på SNL mellem 1998 og 2004, og har også været vært siden. Her er alle de gange, han brød karakter på SNL.

10 "Akvariereparatører"

I denne sketch fra 2003 spiller Jimmy Fallon og Horatio Sanz akvariereparatører. Det viser sig, at reparatørerne er et par kloge fyre, der ligner Sopranos, som føler behov for at kommentere alle de verdslige aspekter af livet for det par, de arbejder for.

Til sidst bliver de henvist til en psykiater, spillet af Fred Armisen, men fortsætter med at lave kloge sprækker. Det er her, Fallon ikke længere kan rumme sig selv og bryder ud i latter.

9 "The Barry Gibb Talk Show: Bee Gees Singers"

Vi er ikke helt sikre på, hvilke accenter Fallon og medstjernen Justin Timberlake forsøgte at påvirke i denne sketch. Parret spiller de britiskfødte Bee Gees-sangere henholdsvis Barry og Robin Gibb, selvom Fallon ser ud til at tale en vred tegneserieagtig accent, der ville passe lige ind i South Park.

Derefter resulterer hans overvældende grandiositet i Fallon-fnis, som viser sig smitsomt og smitter af på Timberlake også.

8 "More Cowbell"

En af de mest berømte SNL-sketches nogensinde, "More Cowbell" indeholder den formodede indspilning af det klassiske hit "Don't Fear the Reaper" af Blue Öyster Cult. Fallon ses konstant grine, mens han står bag koklokkespilleren Gene Frenkle, spillet af Will Ferrell, som også var med til at skrive sketchen.

7 "Jeffrey's"

Sammen med Pierce Brosnan spiller Fallon en medarbejder i en fancy tøjbutik og nedgør konstant sine kunder.

Når en mand (Chris Kattan) træder ind, begynder Fallon straks at grine til det punkt, at Kattan akavet siger et "hvad?" i et forsøg på at få Fallon til at lade ham afslutte sine replikker.

6 "Gus Chiggins, Old Prospector"

I denne snit for tid-skitse spiller Will Ferrell Gus Chiggins, en gammel guldgraver, der på uforklarlig vis er blandt de tropper, der bliver udsendt til Afghanistan. Fallon forsøger ikke engang at begrænse sin latter, da han spørger sin befalingsmand, hvor mødestedet er.

5 "Sandler Family Reunion"

Celeb-værten og SNL-alumnen Adam Sandler holder en familiesammenkomst, hvor alle gæster opfører sig som de skøre karakterer fra hans forskellige film. På trods af at rollebesætningerne Pete Davidson, Kristen Wiig og Kenan Thompson (for at nævne nogle få) alle er i stand til at bevare karakteren, kan Fallon ikke lade være med at bryde, når det er hans tur som den vrøvl-talende ældre slægtning.

4 "The Leather Man"

Denne klassiske skitse fra 2002 viser en ung Britney Spears som en kvinde, der kigger på en tøjbutik, der er specialiseret i læder. Som butiksejer proklamerer Fallon, at han ikke kan lide læder, han elsker læder.

Fallon bryder karakteren, da han hjælper Britney med at finde de rigtige bukser og ender med at piske sin ærindedreng (Horatio Sanz). Men alt imens er Britney imponerende i stand til (for det meste) at forblive i karakteren og fremhæver hendes komiske evner.

3 "Debbie Downer Disney World"

En af de mest morsomme og memeværdige SNL-karakterer nogensinde, Rachel Dratchs Debbie Downer undlader aldrig at få sine medstjerner til at grine. Men "Disney World"-sketchen er noget helt andet.

Debbie er godt nok en nedtur under sine venners lethjertede samtale under morgenmaden i Disney World. Indrømmet, Fallon er ikke den eneste stjerne, der bryder i denne sketch, selvom han er den første. Til sidst bryder stort set alle karakter, inklusive gæsteværten Lindsay Lohan.

2 "Weekend Update: Jerry And Jerry"

"Weekend Update" er en SNL hæfteklammer, og denne udgave fra 1999 indeholder Jerry Seinfeld og Jerry Seinfeld. Nå, sådan en. Fallon ledsager Seinfeld som en overdreven version af hans sitcom-persona på skærmen.

Næsten øjeblikkeligt bryder Fallon karakter, mens Seinfeld er i stand til at forblive relativt poker-faced, hvilket er en præstation i betragtning af, at han notorisk betragtes som en frygtelig skuespiller.

1 "The Love-Ahs With Barbara And Dave"

Famously, Drew Barrymore og Jimmy Fallon har været IRL-venner i lang tid. Deres venskab er tydeligt i denne sketch fra 2001, hvor det skæve par Roger og Virginia (Will Ferrell og Rachel Dratch) forsøger at matche parret.

Fallon begraver gentagne gange sit hoved, mens han kæmper for at skjule sin latter, hvilket i sidste ende viser sig håbløst, da han ikke kan lade være med at fnise, hver gang hans ven siger hendes replikker.

Anbefalede: