Her er, hvad Disneys 'Cory In The House'-cast er i gang med nu

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad Disneys 'Cory In The House'-cast er i gang med nu
Her er, hvad Disneys 'Cory In The House'-cast er i gang med nu
Anonim

I 2000'erne blev That's So Raven en af Disney Channels mest succesrige sitcoms. Raven-Symoné blev et kendt navn og var en af de første af Disneys førende stjerner, der var en farvet person. Showet sluttede på en god note, men ønskede oprindeligt et spin-off med Raven på college. Da hun takkede nej, ville spin-off'en dreje sig om Kyle Masseys karakter Cory Baxter. Således blev Cory in the House født.

Det er 14 år siden, at serien havde premiere, så rollebesætningen er blevet en del ældre, siden spin-offen sluttede med sin anden sæson i 2008. Hvad har skuespillerne lavet de sidste 13 år? Vil Kyle vende tilbage som gæstestjerne i Raven's Home en dag? Her er, hvad vi ved indtil videre.

8 Lisa Arch lever livet fuldt ud

Lisa Arch spillede præsident Richard Martinez' personlige assistent. Selvom hun ikke er en del af hovedrollen, har hun nogle øjeblikke til at skinne som en del af den tilbagevendende rollebesætning. Omkring det tidspunkt, hvor Cory in the House blev aflyst, fandt Lisa et andet show at spille med i med HBO's Curb Your Enthusiasm som Carrie. Med showet med hovedrollen og skabt af Larry David, bliver det garanteret et fantastisk show med sjove forfatterskaber.

Når hun ikke optræder, samler Lisa penge ind til velgørenhed, bruger sin fritid til sin mand og hunde og fokuserer på sit veganske liv. Selvom hun måske ikke har travlt med skuespil lige nu, er Lisa ikke færdig og vil fortsætte med at finde mere arbejde.

7 Jake Thomas laver et spændende videospilsprojekt

Disney Channel-fans vil huske Jake Thomas som lillebror til Lizzie McGuire, så at se ham lidt ældre kunne have chokeret fans, da Cory in the House kom på banen. Som Corys skolefrende Jason Stickler, havde Jake nogle sjove øjeblikke, hvor hans karakter altid blev besejret af Cory og hans venner, selvom han havde en far som CIA-agent.

Efter showets afslutning optrådte Jake i shows som Criminal Minds og udvidede sin karriere. For nylig har han haft travlt med et videospilsprojekt, der involverer VR. Hans kærlighed til spil stopper ikke der, da han snart vil være på Twitch, så fans bliver nostalgiske, når de interagerer med ham.

6 Rondell Sheridan rejser lidt og instruerer

Rondell Sheridan spillede faren til Raven og Cory med en besættelse som kok, hvilket fik ham og Cory i Det Hvide Hus. Ironisk nok før spin-off'en kom til, havde Rondells karakter Victor Baxter en restaurant, men det blev aldrig afsløret, hvad der skete med den, da han blev køkkenchef for Det Hvide Hus. Rondell har optrådt som en særlig gæstestjerne i Raven's Home, og spiller sin ikoniske rolle som Victor endnu en gang, og agerer som oldefar, mens Chelsea er på krydstogt.

Da Raven's Home er hans seneste tv-kredit, har Rondell rejst en del. Han har fanget nogle af sine spændende oplevelser på Instagram og YouTube, hvilket også tilskriver ham arbejde som instruktør.

5 John D'Aquino grundlagde The Young Actors Workshop

Som USA's fiktive præsident fanger John D'Aquino de alvorlige, men alligevel tåbelige aspekter af sin karakter. Han kan være en visdomsmand eller blive fanget i løjer, der viser hans barnlige side. Plus, fans kan aldrig glemme, at præsident Martinez altid bryder den fjerde mur, når han ser på kameraet og siger: "The President of the United States."

John har nu været stærkt fokuseret på sit værksted, der fokuserer på skuespil, idet han er blevet inspireret af sin egen skuespillærer, afdøde Charles Nelson Reilly. John bruger sin lærers filosofi til at lære en ny generation skuespilmetoderne og har en stor stab med sig selv inkluderet.

4 Madison Pettis vil være med i 'She's All That'-genindspilningen

Ud af de medvirkende, der voksede siden seriens afslutning, har Madison Pettis overrasket fans mest med, hvor smuk hun er blevet, efterhånden som hun blev ældre. Det var bestemt et piskesmæld, da hun på det tidspunkt var kendt for at være The Rocks datter på skærmen i The Game Plan og præsidentens datter Sophie Martinez i Cory in the House. Da hun støt voksede op, arbejdede hun stadig på Disney Channel ved at være stemmen til Adyson Sweetwater fra Phineas & Ferb.

Madison fortsætter stadig med at optræde og skal spille hovedrollen i He's All That, som er en kønsbyttet version af kultklassikeren She's All That fra 1999. Og på Instagram er hun bestemt ikke bange for at have voldsomme billeder af sig selv.

3 Maiara Walsh tager på kunst

Som en af Corys venner i spin-off'en portrætterede Maiara Walsh Meena Paroom, datter af et fiktivt lands ambassadør, der er lidt rebelsk med sin kærlighed til rockmusik og amerikansk tøj. Det var forfriskende, at hun ikke blev en kærlighedsinteresse for Cory i showet, på trods af at han var åbenlyst forelsket i hende, at fokusere mere på hendes personlighed og bånd til sit hjemland.

Maiara har fortsat skuespil lige siden showet sluttede, men har været ekstremt interesseret i at håbe på at lave en spillefilm ved at debutere som instruktør, skabe en EP og skrive sin første roman. Hun har en Patreon, der hjælper hende med at tjene ekstra indkomst til disse drømmemål.

2 Jason Dolley streamer på Twitch Whenever

Jason Dolley er en af OG-skuespillerne fra Disney Channel. Han medvirkede i en håndfuld originale Disney Channel-film og udover Cory in the House optrådte han i hovedrollen som PJ Duncan i Good Luck Charlie. Hans karakter Newt Livingston er så latterlig, at han måske har fået flest grin af fans, der så showet.

Udover det sædvanlige skuespil i film og tv her og der, er Jason i øjeblikket en Twitch-partner og streamer videospil, når han har fri. Han har spillet Fall Guys, Fortnite og tonsvis af andre spil. Det er sundt at se ham nyde de enkleste ting i livet, og fans, der kendte ham fra Disney Channel, er heldige at se ham have en anstændig karriere på streamingwebstedet.

1 Kyle Massey trives med seje produktkampagner

Cory Baxter, der engang var tilbagevendende antagonist i That's So Raven, fik eksklusivitet hos sin far ved at bo i Det Hvide Hus. Selvom hans spin-off blev aflyst efter to sæsoner, fandt Kyle Massey stadig arbejde som stemmen til Milo fra Fish Hooks. Han optrådte også i Dancing with the Stars, hvor han placerede sig som andenpladsen i den 11. sæson. Her og der har Kyle spillet nogle små roller i shows og har en diskografi af rapmusik.

Kyle har i øjeblikket Cameo, hvor fans kan interagere med ham og har promoveret en masse produkter lige fra energidrikke til jeans. Han har dryppet, de dedikerede følgere og lever det bedste liv. Vi håber stadig på, at han vil optræde som en særlig gæstestjerne i Raven's Home som den sjove onkel.

Anbefalede: