10 skuespillere, der næsten var med i 'Game of Thrones

Indholdsfortegnelse:

10 skuespillere, der næsten var med i 'Game of Thrones
10 skuespillere, der næsten var med i 'Game of Thrones
Anonim

Da Game of Thrones casting-opkald begyndte, gik næsten alle britiske skuespillere til audition - både håbefulde og allerede etablerede. Selvom ingen kunne drømme om de niveauer af succes, showet og rollebesætningsmedlemmerne nød i årene efter, var det klart, at det var en mulighed, som ikke bør gå glip af.

I årene der fulgte blev showet ved med at introducere nye karakterer. Mange berømthedsfans af showet ønskede desperat at få en rolle i den ikoniske HBO-serie. Mens nogle skuespillere selv afviste rollen og aldrig så sig tilbage, led andre afvisning. Mange fik også succes i andre projekter i årene efter.

10 Sam Claflin

Sam Claflin blev ikke afvist til rollerne i Game of Thrones - han ombestemte sig selv. Ifølge Cinema Blend var han til audition for enten Snow White and the Huntsman eller Pirates of the Caribbean på samme tid.

Hvis han blev ved med at køre, kunne han have fået rollen som Jon Snow eller Viserys Targaryen, da han gik til audition for begge. Selvom Claflin er en stor fan af serien, fortryder han ikke, at han ændrede mening. Når alt kommer til alt, har han allerede medvirket i et andet massivt projekt, The Hunger Games.

9 Jennifer Ehle

PARK CITY, UT - 22. JANUAR: Skuespilleren Jennifer Ehle deltager i premieren på 'The Miseducation Of Cameron Post' og 'I Like Girls' under Sundance Film Festival 2018 i Eccles Center Theatre den 22. januar 2018 i Park City, Utah. (Foto af C Flanigan/FilmMagic)
PARK CITY, UT - 22. JANUAR: Skuespilleren Jennifer Ehle deltager i premieren på 'The Miseducation Of Cameron Post' og 'I Like Girls' under Sundance Film Festival 2018 i Eccles Center Theatre den 22. januar 2018 i Park City, Utah. (Foto af C Flanigan/FilmMagic)

Jennifer Ehle er mest berømt for sin rolle som Elizabeth Bennet i BBC-tilpasningen fra 1995 af Pride and Prejudice. Hun var allerede castet som Catelyn Stark og optrådte i det originale pilotafsnit af Game of Thrones, men hun ændrede senere mening.

På tidspunktet for optagelse af sæson 1 blev Jennifer Ehle lige mor. I stedet for at opdrage fiktive Stark-børn, valgte hun at dedikere sin tid til sin datter Talulah. Hun så serien, da den udkom, og hun mener, at de har truffet de rigtige castingvalg.

8 Gillian Anderson

Ifølge Daily Mail afviste Gillian Anderson tilbuddet om at portrættere en vigtig karakter på Game of Thrones, fordi det var en for stor tidsinvestering. "Hvis jeg skal bruge så meget tid på at arbejde på noget, ville jeg hellere arbejde sammen med en instruktør som Martin Scorsese," sagde hun.

Hendes datter fortvivlede, da X Files-stjernen afviste muligheden. Det gættes på, at hun var i opløbet til Cersei Lannister. Heldigvis havde hun en masse andre projekter i de følgende år. Fra seksualundervisning til The Crown, Andersons skuespiludvalg er utroligt.

7 Perdita Weeks

Mens etablerede skuespillere, såsom Anderson og Claflin, ikke fortryder, at de takkede nej til muligheden for at blive castet til Game of Thrones, men de mindre kendte kunne det bare. Når alt kommer til alt var Game of Thrones utvivlsomt en livsændrende oplevelse for en række skuespillere, som måske aldrig ville blive berømte ellers.

Perdita Weeks er mest berømt for sin skildring af Mary Boleyn på Showtimes The Tudors. Hendes erfaring med periodedramaer virkede bestemt til hendes fordel, da hun gik til audition til rollen som Roslin Frey. Desværre måtte hun takke nej til rollen, fordi hun var nødt til at skyde The Heretics. Hvad værre er, så blev optagelserne udsat, og hun bad om sin Game of Thrones-rolle tilbage, men det var for sent, da rollen allerede gik til Alexandra Dowling.

6 Mahershala Ali

Mahershala Ali forberedte sig rigtig godt forud for audition for Xhoan Daxos, men auditionen gik ikke, som han havde planlagt. Da han var på Jimmy Kimmel, fort alte Ali, at casting-direktøren kaldte ham til stivhed.

Men selvom han ikke blev castet på den skæbnesvangre dag, havde denne fremragende skuespiller stor succes i de følgende år. Han modtog to Oscar-priser for bedste mandlige birolle, og han medvirkede i tredje sæson af True Detective.

5 Sam Heughan

Sam Heughan var stor fan af The Song of Ice and Fire længe før HBO besluttede at lave en skærmtilpasning. Ifølge Vulture gik han til audition syv gange, men uden held. Han var villig til at portrættere hvem som helst: fra Renly til et medlem af Nattevagten.

Siden 2014 har Heughan medvirket i Outlander, så alt viste sig fint i det lange løb for ham!

4 Izzy Meikle-Small

Da du valgte pigen til at spille Sansa Stark, kom det ned til to skuespillere: Sophie Turner og Izzy Meikle-Small. Mens Turner landede rollen, der i sidste ende satte hende på en helt anden livsbane, var Meikle-Small en lille smule skuffet. Hun fort alte til The Telegraph, at hun er i fred med castingdirektørens beslutning, og at hun tror, at hendes forældre ikke ville være glade for al den nøgenhed, der blev vist i programmet.

Den 25-årige fik roller i andre film, men hun er ikke så berømt som andre Game of Thrones-stjerner - i hvert fald ikke endnu.

3 Jared Harris

The Mad Men-stjernen Jared Harris var en stor fan af showet, og han ønskede desperat at blive castet som High Sparrow. Desværre blev han anset for at være for ung til at spille rollen. Sektlederen var en af de vigtigste karakterer i sæson 5 og 6. Harris har i stedet medvirket i HBO's Chernobyl og The Crown.

2 Tamzin Merchant

Hvis det ikke var for, at Tamzin Merchant afviste rollen som Danaerys Targaryen efter allerede at have optrådt i det originale pilotafsnit, havde Emilia Clarke måske aldrig været et kendt navn.

Carnival Row-stjernen har siden åbnet op om sin beslutning om at forlade Game of Thrones. Hun fort alte EW, at "det var en lærestreg, at hvis mit indvolde fortæller mig en historie, ikke er noget, jeg er spændt på at fortælle, så skulle jeg ikke prøve at være begejstret, bare fordi andre mennesker fortæller mig, at jeg burde være begejstret.." Pilotepisoden var bestemt ikke let at optage for ingen af Danaerys-skuespillerinderne. "Jeg befandt mig nøgen og bange i Marokko og red på en hest, der tydeligvis var meget mere begejstret for at være der, end jeg var," huskede Merchant.

1 Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown er en af de skuespillere, der næsten opgav at prøve at klare sig i showbusiness-verdenen. Lige før hun landede Stranger Things, gik hun til audition for Lyanna Mormont, men blev afvist.

Afvisning er aldrig let, men det er endnu sværere, når det er for en rolle, skuespillere virkelig brænder for. Millie Bobby Brown nåede ikke at optræde i Game of Thrones, men hun klarer sig ikke desto mindre fint.

Anbefalede: