Disse 10 kys på skærmen var ikke en del af manuskriptet

Indholdsfortegnelse:

Disse 10 kys på skærmen var ikke en del af manuskriptet
Disse 10 kys på skærmen var ikke en del af manuskriptet
Anonim

Nogle gange er de bedste øjeblikke de uplanlagte, og det gælder også for film og tv-shows. Selvom der er et fast manuskript for skuespillere og skuespillerinder at følge, er det aldrig en dårlig idé at gå ud af manuskriptet på bestemte tidspunkter og skabe noget meget mere magisk end det, der oprindeligt blev skrevet.

Der har været adskillige uscriptede kys på skærmen mellem to skuespillere, der gjorde deres film og tv-serier så meget bedre. Kemien mellem to stjerner kan føre til, at en skuespiller hopper på chancen for at læne sig ind til et kys, hvilket fuldstændig overrasker deres medskuespiller. Disse film og programmer nedenfor havde uplanlagte kyssescener, der var det helt rigtige træk.

10 Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er i 'Jurassic World'

chris pratt og bryce dallas howard kysser
chris pratt og bryce dallas howard kysser

I filmen Jurassic World omfavnes Chris Pratt og Bryce Dallas Howards karakterer i et kys, efter at Howards karakter har reddet Pratt fra en flyvende dinosaur, og helvede bryder løs på Main Street.

Kysset så ud til at være præcis, hvad scenen behøvede, efter at Howard reddede ham, men kysset var fuldstændig uden manuskript. "[Kysset] var spontant," sagde Howard til Out magazine og tilføjede: "Det var ikke skrevet der."

9 Emily Blunt og Tom Cruise i 'Edge of Tomorrow'

tom cruise og emily blunt i kanten af morgendagen
tom cruise og emily blunt i kanten af morgendagen

Da forfatterne til filmen Edge of Tomorrow ikke kunne finde en måde at passe ind i en romantisk kyssescene mellem skuespillerne Emily Blunt og Tom Cruise, tog skuespillerinden sagen i egen hånd, da hun spontant smuttede stjernen under sidste par scener af filmen.

Filmforfatter Christopher McQuarrie delte: "Da vi optog scenen i slutningen af filmen, opgav vi kysset… Og lige da Emily sagde farvel til Tom, kyssede hun ham bare farvel i øjeblik. Og det var ikke i manuskriptet."

8 Mark Hamill og Carrie Fisher i 'Star Wars: The Last Jedi'

Mark Hamill og Carrie Fisher i 'Star Wars: The Last Jedi&39
Mark Hamill og Carrie Fisher i 'Star Wars: The Last Jedi&39

Star Wars: The Last Jedi har muligvis fået blandede anmeldelser fra fans, men der var et rørende øjeblik i filmen mellem mangeårige medstjerner Mark Hamill og Carrie Fisher, som ingen fan vil glemme.

Når Luke Skywalker, spillet af Hamill, genforenes med sin søster, Leia, spillet af Fisher, kysser han hende sødt på panden. Skuespilleren delte, at øjeblikket var tot alt uplanlagt. "Det var bare spontant og virkelig betydningsfuldt for mig, fordi Luke sagde farvel til sin søster for altid," sagde Hamill.

7 Jennifer Lawrence og Amy Adams i 'American Hustle'

Jennifer Lawrence og Amy Adams i 'American Hustle&39
Jennifer Lawrence og Amy Adams i 'American Hustle&39

I filmen American Hustle vil fans huske det spændte øjeblik på kvindernes toilet, hvor Jennifer Lawrences karakter Rosalyn konfronterer sin mands elskerinde, Sydney, spillet af Amy Adams.

I scenen kysser Lawrence Adams og griner bittert efter, men kysset var ikke en del af manuskriptet. Instruktør David O. Russell afslørede, at begge kvinder fandt på kysset, mens Adams delte, at hun "fandt på ideen."

6 Helena Bonham Carter og Julian Lane i 'Et værelse med udsigt'

Helena Bonham Carter og Julian Lane i 'Et værelse med udsigt&39
Helena Bonham Carter og Julian Lane i 'Et værelse med udsigt&39

I sin første filmrolle for A Room With A View afslørede skuespillerinden Helena Bonham Carter, at det øjeblik, hun kysser skuespilleren Julian Lane i et vidt åbent felt, slet ikke var planlagt, og delte, at det var "improviseret, lige i sidste øjeblik."

Hun delte også: "Og det er virkelig svært at kysse nogen, når du kun er atten, og du ikke har gjort det mange gange."

5 Bill Murray og Scarlett Johansson i 'Lost In Translation'

tabt i oversættelse med bill murray og scarlett johansson
tabt i oversættelse med bill murray og scarlett johansson

Da Bill Murray og Scarlett Johanssons karakterer i filmen Lost In Translation skilles ad under filmens slutscene, hvisker Murray noget i skuespillerindens øre, og de omfavner i et afskedskys, som ikke var en del af manuskriptet.

Da hun spurgte instruktøren Sofia Coppola om scenen, fort alte hun: "Det var altid meningen, at det skulle være et blidt farvel, hvor de begge vidste, at de havde rørt hinanden på en eller anden måde. Og jeg kan huske, at [Murray] nogle gange altid ville spring ting på [Johansson], og det var sjovt at få hendes reaktion."

4 Gemma Whelan og Indira Varma i 'Game Of Thrones'

game of thrones scene
game of thrones scene

Sæson syv af Game of Thrones så karaktererne Yara Greyjoy, spillet af Gemma Whelan, og Ellaria Sand, spillet af Indira Varma, dele et passioneret øjeblik, da det skib, de er på, bliver angrebet.

Men begge kvinder forklarede, at kysset var improviseret, hvor Whelan delte med Entertainment Weekly: "Det virkede bare som noget, vi skulle gøre. Det var ment som et forslag [om flirting], og så blev det mere seksuelt end vi havde forventet, fordi det virkede rigtigt."

3 Andrew Garfield og Emma Stone i 'The Amazing Spider-Man 2'

Andrew Garfield og Emma Stone i 'The Amazing Spider-Man 2&39
Andrew Garfield og Emma Stone i 'The Amazing Spider-Man 2&39

Emma Stone og Andrew Garfield var et ægtepar, da de begge medvirkede i The Amazing Spider-Man 2. Under en scene, hvor de to begge dimitterede fra gymnasiet, kysser Garfield, der spiller Peter Parker, et kæmpe kys på Stone, der medvirkede som Gwen Stacy.

Kysset var tot alt uplanlagt, da Garfield delte: "Jeg vidste ikke, at jeg ville gøre det. Jeg tænkte bare," Jeg gik lige glip af min kærestes tale. Hvordan skal jeg gøre det op med hende ?' Så tænkte jeg: "Jeg er ved at tage eksamen. Jeg er ligeglad med det her sted, og f alle de mennesker. Så jeg vil gå ind og have det sjovt."

2 Elizabeth Banks og Woody Harrelson i 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Hunger Games scene
Hunger Games scene

Elizabeth Banks og Woody Harrelsons karakterer i The Hunger Games: Mockingjay - Del 2 omfavner i et kys, som begge stjerner planlagde uden at lade nogen vide det på forhånd.

Banks delte: "Vi planlagde det øjeblik. Woody [Harrelson] og jeg gik ind i det øjeblik, det var ikke skrevet, vi forbedrede det. Vi besluttede at gøre det, og instruktøren sagde, ' Jeg elsker det. Lad os prøve det igen.' Vi gjorde det også uden et kys, og vi lod ham bestemme i redigeringsrummet, og vi elsker, at han beholdt det.'"

1 Steve Carell og Oscar Nunez i 'The Office'

Office-kysscenen
Office-kysscenen

Et af de mest berygtede tv-kys er mellem The Office-karaktererne Michael Scott, spillet af Steve Carell, og Oscar Martinez, spillet af Oscar Nunez, da det afsløres, at Martinez er homoseksuel.

Nunez fort alte, hvordan kysset ikke var med i manuskriptet, og sagde: "Vi skulle bare kramme, og han blev ved med at kramme mig. Og den særlige optagelse kom han tæt på, og jeg tænker: "Hvor er går han med det her?' Åh, kære, ja, nu går vi.'"

Anbefalede: