The Witcher': Alt, hvad vi ved om skuespillerne

Indholdsfortegnelse:

The Witcher': Alt, hvad vi ved om skuespillerne
The Witcher': Alt, hvad vi ved om skuespillerne
Anonim

Fans af Netflixs fantasyserie The Witcher kan næsten ikke vente på sæson 2 og Henry Cavills tilbagevenden som Ger alt. Når det kommer til rollebesætningen, minder showet meget om The Game of Thrones; Skuespillerne er ikke fra USA, og de nyder ikke høje berømmelsesniveauer. De fleste af dem er fra Storbritannien, og de er ikke så berømte som showets hovedstjerne - i hvert fald ikke endnu. Der er ingen tvivl om, at de alle er ekstremt talentfulde, og at The Witcher har en fantastisk casting-instruktør.

Mens vi venter på udgivelsen af sæson 2, er alt, hvad vi kan gøre, at vente tålmodigt, læse Andrzej Sapkowskis titulære bøger og lære mere om seriens stjernebesætning.

10 MyAnna Buring

myanna begraver
myanna begraver

MyAnna Buring er en 41-årig britisk-baseret skuespillerinde, der er født og opvokset i Sverige. Hvis hun virkede bekendt i The Witcher, er det sandsynligvis, fordi mange fans af showet har set hende før; enten i Twilight-filmene, hvor hun spillede Tanya eller i The Descent, en af de bedste gyserfilm fra 2005.

Der er ikke meget kendt om hendes personlige liv, da hun kan lide at holde sig for sig selv. I 2017 fødte hun en søn.

9 Paul Bullion

Paul Bullion
Paul Bullion

Paul Bullion er mest berømt for sin rolle som Billy Kitchen på Peaky Blinders. Før han fik denne karriereskiftende rolle i 2014, optrådte han i flere kortfilm. Han viste sig som en fremragende skuespiller: I 2018 modtog han en pris for sin præstation i Oscar's Bell på den britiske horrorfilmfestival.

Ikke underligt, at han fik en rolle som Lambert i The Witcher: han passer helt sikkert ind i showets mørke æstetik. Han er 32 år og bor i London, Storbritannien.

8 Mecia Simson

Mecia Simson som Francesca
Mecia Simson som Francesca

Mecia Simson, også kendt som Francesca i The Witcher-universet, er 31 år gammel og kan for nogle virke bekendt som vinderen af Storbritanniens næste topmodel i 2009. Hendes skuespillerdebut var Brave New World (2020), hvor hun havde en meget mindre rolle.

Ifølge hendes Instagram-profil ser det ud til, at hun bruger meget tid sammen med Edwin De La Renta, en anden britisk skuespiller.

7 Eamon Farren

Eamon Farren
Eamon Farren

Eamon Farren kommer oprindeligt fra den australske guldkyst og har gjort sig et godt navn inden for underholdningens verden, selvom han aldrig pryder forsiderne på tabloids. Lad hans arbejde tale for sig selv: han optrådte i Twin Peaks: The Return som Audrey Thornes psykologiske søn Richard og vandt en pris for bedste gæst eller birolle i et tv-drama for Carlotta.

I 2013 var Farren med i et fotoshoot for Vogue Australia.

6 Basil Eidenbenz

Basil Eidenbenz
Basil Eidenbenz

Basil Eidenbenz, manden bag The Witcher's Eskel, er en 28-årig schweizisk skuespiller. I 2018 optrådte han i The Anthena, en komedie-tv-serie om teenagere, der går på modeskole.

Før sin internationale succes var han en stjerne i sit hjemland. I 2010 spillede han hovedrollen i et schweizisk tv-program kaldet Best Friends.

5 Mimi Ndiweni

Mimi Ndiweni
Mimi Ndiweni

Mimi Ndiweni blev hyldet som en af de mest lovende skuespillere i sin generation for år siden. I 2013 vandt hun Spotlight-prisen og arbejdede for det anerkendte Royal Shakespeare Company, et af de største britiske teaterkompagnier, i to år. Selvom hun naturligt hører til på scenen, ville hun gerne give film og tv en chance. I 2015 fik hun sin første rolle i Disneys Askepot (2015) og optrådte i The Legend of Tarzan (2016) som Eshe året efter.

Hun har haft endnu mere succes på tv. Hun fik rollen som Tilly Brockless i Mr Selfridge, og hendes rolle i The Witcher er hendes hidtil største succes.

4 Anya Chalotra

nya Chalotra yennefer af vengerberg the witcher netflix
nya Chalotra yennefer af vengerberg the witcher netflix

Anya Chalotra er 24 år gammel, hvilket gør hende til et af de yngste medvirkende i The Witcher. Hun voksede op i Lower Penn, England, men hun studerede i London på Guildhall School of Music and Drama.

The Witcher er hendes andet og største projekt hidtil. I 2018 portrætterede hun Jennifer Ashman i BBC 1 og Netflix' Wanderlust.

3 Yasen Atour

Yassen Atuour
Yassen Atuour

Yasen Atour er en producer, skuespiller og instruktør, baseret i London, Storbritannien. I 2018 portrætterede han Mutton i Robin Hood, et eventyrdrama med Jamie Foxx og Taron Egerton i hovedrollerne.

Hans seneste projekt udover The Witcher er Young Wallander (2020), et krimi, hvor han portrætterer en karakter ved navn Reza Al-Rahman.

2 Henry Cavill

Henry Cavill britisk
Henry Cavill britisk

Henry Cavill er det mest berømte rollebesætningsmedlem i The Witcher. Hans mest berømte rolle er Superman i DC Extended Universe, men selv hans største fans ved ikke, at han faktisk næsten blev castet i Twilight, Harry Potter og 50 Shades of Grey. Hans første største rolle var på The Tudors.

Hans interesser omfatter pc-spil, at hjælpe dyrelivet og gå i fitnesscenter. Hvad angår hans kærlighedsliv, datede han kort The Big Bang Theory 's Kaley Cuoco, Lucy Cork og Gina Carano. Det ser ud til, at han ikke er klar til at slå sig ned endnu.

1 Freya Allan

Freya Allan som Ciri og Henry Cavill som Ger alt
Freya Allan som Ciri og Henry Cavill som Ger alt

Den 19-årige Freya begyndte at arbejde på sin karriere i 2017, da hun fik to små roller i kortfilm som en del af sine studier: Bluebird og The Christmas Tree. Hun blev oprindeligt castet i The Witcher til at spille en lille rolle, men fik til sidst en af de vigtigste roller i showet, prinsesse Cirilla af Cintra.

Anbefalede: