Her er, hvad rollebesætningen i '13 Reasons Why' har været i gang med siden showets afslutning

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad rollebesætningen i '13 Reasons Why' har været i gang med siden showets afslutning
Her er, hvad rollebesætningen i '13 Reasons Why' har været i gang med siden showets afslutning
Anonim

Da det populære teenagerdrama 13 Reasons Why havde premiere tilbage i marts 2017, var det sikkert at sige, at showet var enestående, når det kom til de emner, det behandlede - og det var bestemt ikke din gennemsnitlige sjove teenager at vise. Efter fire sæsoner sluttede showet i 2020, og selvom fans af det bestemt var kede af at se at sige farvel til deres yndlingskarakterer - er der ingen tvivl om, at de skuespillere, der portrætterede dem, vil blive ved i et stykke tid.

Dagens liste tager et kig på bare ønsker castet af 13 Reasons Why har været oppe på siden seriens slutning - så fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

10 Dylan Minnette medvirker i den kommende 'Scream'-film

Dylan Minnette i 13 Reasons Why
Dylan Minnette i 13 Reasons Why

Dylan Minnette sparker listen i gang, som portrætterede Clay Jensen i det populære teen-drama. Da 13 Reasons Why blev afsluttet, kunne Dylan ses i kortfilmen Wallows: Nobody Gets Me (Like You). Skuespilleren har dog helt sikkert et stort projekt i støbeskeen - det næste afsnit i gyser-franchisen Scream, som i øjeblikket er i post-produktion og skal udgives i 2022.

9 Brandon Flynn spiller en tilbagevendende rolle i The Psychological Thriller Show 'Ratched'

Brandon Flynn i 13 Reasons Why
Brandon Flynn i 13 Reasons Why

Lad os gå videre til Brandon Flynn, der spillede Justin Foley på 13 Reasons Why. Siden det populære holddrama var afsluttet, kunne Brandon ses i rom-com'en Looks That Kill. Brandon har også formået at få en rolle i endnu et populært tv-show - denne gang taler vi om det populære mysteriedrama Ratched, hvor han portrætterer Henry Osgood.

8 Alisha Boe har to film i efterproduktion - 'The Naked Man' og 'When You Finish Saving the World'

Alisha Boe i 13 Reasons Why
Alisha Boe i 13 Reasons Why

Næste på listen er Alisha Boe, der portrætterede Jessica Davis i teenagedramaet. Siden showet sluttede. Alisha kunne ikke ses i andre projekter, men det betyder ikke, at skuespillerinden ikke har haft travlt i det seneste år.

Faktisk har Alisha i øjeblikket to film, der er i post-produktion - When You Finish Saving the World og kortfilmen The Naked Man.

7 Ross Butler medvirkede i Netflix-hittet 'To All The Boys: Always and Forever'

Ross Butler i 13 Reasons Why
Ross Butler i 13 Reasons Why

En anden skuespiller, der kom på dagens liste, er Ross Butler, der spillede Zach Dempsey på 13 Reasons Why. Ud af alle rollebesætningsmedlemmer er Ross absolut en af de travleste, siden showet sluttede, da han ikke kun medvirkede i Netflix' romantiske teenagefilm fra 2021 To All the Boys: Always and Forever - men han deltog også som stemmeskuespiller i den animerede film. filmen Raya and the Last Dragon samt showet Army of the Dead: Lost Vegas. Ross vil også blive set i tv-showet Swimming with Sharks, som i øjeblikket er i post-produktion.

6 Og Katherine Langford medvirkede i Netflix-showet 'Cursed'

Katherine Langford i 13 Reasons Why
Katherine Langford i 13 Reasons Why

Lad os gå videre til Katherine Langford, der spillede Hannah Baker i showet. Siden seriens sidste sæson havde premiere i maj 2020, kunne Katherine ses i fantasy-komedien Spontaneous – såvel som det populære fantasy-dram-show Cursed, hvor hun portrætterer hovedpersonen Nimue. I øjeblikket anslås Kathrine at have en nettoformue på 5 millioner USD.

5 Justin Prentice tog en pause fra skuespil

Justin Prentice i 13 Reasons Why
Justin Prentice i 13 Reasons Why

Næste på listen er Justin Prentice, der spillede Bryce Walker på 13 Reasons Why. I modsætning til resten af rollebesætningen besluttede Justin at tage tingene lidt langsommere, og ærligt t alt - i betragtning af at en global pandemi er sket før den sidste sæson af teenagerdramaet overhovedet havde premiere - kan vi bestemt ikke bebrejde ham for at tage tid til sig selv !

4 Og det samme gjorde Miles Heizer

Miles Heizer i 13 Reasons Why
Miles Heizer i 13 Reasons Why

Another 13 Reasons Why cast-medlem, der tog en pause efter showets afslutning, er Miles Heizer, der spillede Alex Standall i showet.

Ligesom hans medspiller Justin virker det bestemt, som om Alex også tog noget fri fra arbejde - men man kan roligt sige, at vi snart vil se den unge skuespiller medvirke i et andet projekt!

3 Christian Navarro medvirker i 'The Devil's Light', som skal udkomme i år

Christian Navarro i 13 Reasons Why
Christian Navarro i 13 Reasons Why

Næste på listen er Christian Navarro, der portrætterede Tony Padilla i 13 Reasons Why. Siden det populære teen-drama sluttede sidste forår, har Christian arbejdet på et projekt, som endnu ikke er udgivet. I år får gyserfilmen The Devil's Light premiere, og ja – vi kommer til at se Christian i den!

2 Devin Druid medvirkede i 2020-gyserfilmen 'The Pale Door'

Devin Druid i 13 Reasons Why
Devin Druid i 13 Reasons Why

Lad os gå videre til Devin Druid, der portrætterede Tyler Down i det populære teen-drama. Siden showet sluttede, har Devin været med i en del projekter, herunder filmene Greyhound, The Pale Door, White Elephant og The Man in the Woods, samt showet Dag for dag. Udover dette har Devin i øjeblikket to film, der er i produktion - Jelly og Close Before Midnight.

1 Og endelig har Grace Saif den korte film "The Visit" i efterproduktion

Grace Saif i 13 Reasons Why
Grace Saif i 13 Reasons Why

Grace Saif, som spillede Ani Achola i showet, er ved at afslutte listen. Siden 13 Reasons Why blev afsluttet sidste år, har skuespillerinden medvirket i ét projekt - kortfilmen The Visit, som i øjeblikket er i postproduktion og har premiere i år.

Anbefalede: