10 skuespillere, du ikke vidste, var i alle dine yndlingsfilm

Indholdsfortegnelse:

10 skuespillere, du ikke vidste, var i alle dine yndlingsfilm
10 skuespillere, du ikke vidste, var i alle dine yndlingsfilm
Anonim

Den franske skuespiller Omar Sy har haft en karriere i to årtier som skuespiller med roller i højprofilerede amerikanske film som Jurassic World (en han skal gentage i den næste film i serien), X-Men Days of Future Past, og som Hot Rods stemme i Transformers svirrer. Men det var ikke før Netflixs Lupin, at han blev et kendt navn.

Nogle skuespillere har en voldsom stigning til berømmelse; andre bygger en solid karriere i biroller og lavmælte film, før de bliver berømte. Her er et kig på ti, hvis ansigter er kendte, men som endnu ikke har taget det spring til universel navnegenkendelse.

10 Hugo Weaving har været en fast fantasyfilm siden evigt

Hugo Weaving som Elrond
Hugo Weaving som Elrond

Kamæleon-lignende Hugo Weaving er uigenkendelig uden karakter fra sine mange og slående mindeværdige roller. Han har været en vigtig birolle i så mange klassiske fantasyfilm, at det er latterligt, at han ikke er universelt berømt. Den nigeriansk-fødte skuespiller har 92 skuespillerkreditter, inklusive Thaddeus Valentine i Mortal Engines, Elrond i Ringenes Herre/Hobbitt-trilogier, Mr. Smith i The Matrix-film og den første Red Skull i Captain America: The First Avenger. Han er endda Megatrons stemme i Transformers-filmene.

9 Morena Baccarin er det ansigt, du straks genkender

Ryan-Reynolds-Morena-Baccarin-Deadpool
Ryan-Reynolds-Morena-Baccarin-Deadpool

Den brasilianske skuespillerinde Morena Baccarin er nok bedst kendt i dag som Vanessa, forlovede til Deadpool i Marvel-film. Hendes mindeværdige ansigt og tilstedeværelse på skærmen er en, der er blevet genkendelig fra hendes mange roller – også selvom hendes navn ikke er. Hun var Inara i Serenity-filmen og Firefly-tv-serien, har optrådt i en række lavmælte film som Back in the Day og Stolen, og har givet stemme til Talia og andre i DC-animationsfilm. Hun har også sat sit præg på tv i Gotham og mange andre serier.

8 Donal Logue kan trække komplicerede tegn

donal-logue_blade-gotham_
donal-logue_blade-gotham_

Canadisk-fødte skuespiller Donal Logue er faktisk en Harvard-grad i intellektuel historie, hvilket tændte ham for at filme. Han er en alsidig skuespiller med 112 kreditter til sit navn, inklusive en kommende rolle i en ny Resident Evil-film og nøgleroller i film som Blade, Reindeer Games, Ghost Rider og The Cloverfield Paradox. Han er også Harvey Bullock i Gotham og Gotham Stories, King Horik om Vikings, Lee Toric om Sons of Anarchy og har medvirket i mange andre fremtrædende tv-serier.

7 Keith David kan have været med i alt

Keith David
Keith David

Med 227 skuespilkreditter på hans navn (inklusive ni i post-produktion) er Keith David nok bedst kendt for at spille skæve autoritetsfigurer sammen med en mindreårig i religiøse ledere. Han spillede Imam i Riddick-filmene, var Marys stedfar i There's Something About Mary og Lester Wallace i Barbershop. Han var med i The Thing og 21 Bridges.

På tv har han været pastor Watkins i sin egen serie, Solovar on The Flash, og er biskop James Greenleaf på Netflixs Greenleaf-serie. Han har også udt alt Spawn og har stemmekreditter til videospil som Mortal Kombat II og Halo 5: Guardians.

6 W alton Goggins Is That Nightmarish Psycho

W alton Guggins i Predators
W alton Guggins i Predators

W alton Goggins har skabt et misundelsesværdigt sted for sig selv i film ved at udnytte sit udseende, som han kan tage fra smilende og næsten respektabel (i G. I. Joe: Retaliation, Ant-Man and the Wasp og andre) til direkte psykotisk, som han gjorde i rollen som seriemorderen Stans i Predators. Andre kreditter inkluderer Billy Crash i Django Unchained, El Cameleón 1 i Machete Kills og tv-roller i Justified og Sons of Anarchy. Hvis der er en forskruet kriminel i manuskriptet, vil han sandsynligvis få opkaldet.

5 C. C. H. Pounder er Amanda Wallers stemme

CCH Pounder som Dorothea
CCH Pounder som Dorothea

Den amerikansk-guyanske skuespillerinde Carol Christine Hilaria Pounder er kendt for at spille seriøse roller som regel, såsom læger og politidetektiver. Hun er Dr. Angela Hicks på skadestuen og detektiv Claudette Wyms i The Shield. I film er hun Mo'at i Avatar, en rolle hun skal gentage i kommende efterfølgere. Hun er den excentriske nabolagsheks Dorothea i Mortal Instruments, og havde endda en rolle i Robocop 3. Fans af DC animated vil genkende Amanda Wallers glade onde stemme fra flere film og videospil.

4 Callum Keith Rennie gør sit præg i spændende roller

Callum Keith Rennie i Jigsaw
Callum Keith Rennie i Jigsaw

Den britisk-fødte, canadisk-opvoksede skuespiller Callum Keith Rennie er den slags skuespiller, der kan smelte ind i sine roller. Han har specialiseret sig i action- og politiorienterede roller, ofte med en edgy form for aggression, og har fået 132 kreditter til sit navn. Han var Asher i Blade Trinity, detektiv Halloran i Jigsaw og Ray i Fifty Shades-filmene.

Han har haft biroller i The X-Files: I Want To Believe, Case 39, sammen med tilbagevendende roller i flere tv-serier som Californication (som Lew Ashby) og Battlestar Galactica, hvor han spillede Leoben Conoy.

3 John Hannah er mere end Evelyns bror

John Hannah i Agents of SHIELD
John Hannah i Agents of SHIELD

Den britiske skuespiller John Hannah er genkendelig for legioner af Mummy-seriefans, hvor han spillede John Carnahan, bror til Rachel Weisz' Evelyn. Hans årtier lange karriere inkluderer roller i Fire bryllupper og en begravelse, Skydedøre, Orkanen og mange andre film. På TV har han været Mage i Dirk Gentlys Holistic Detective Agency, Holden Radcliffe på Agents of S. H. I. E. L. D., Batiatus på Spartacus og så mange andre forskellige karakterer, man kan sige, at han kan spille alt fra komiske fjols til skumle skurke.

2 Chin Han er et kendt navn i Asien, men ikke så velkendt i Nordamerika

Chin Han i Captain America Winter Soldier
Chin Han i Captain America Winter Soldier

Chin Han blev kåret som en af Asiens 25 største skuespillere gennem tiderne af CNNGo (en del af CNN), og lancerede den amerikanske del af sin karriere i 1998. I nordamerikanske film har han en tendens til at spille seriøs videnskabelig eller virksomhedstyper, selvom alt det kunne ændre sig med den kommende udgivelse af Mortal Kombat-genstarten, hvor han spiller den formskiftende troldmand Shang Tsung. Han var Togusa i Ghost in the Shell og havde roller i blandt andre Skyscraper, Independence Day: Resurgence og Captain America: The Winter Soldier.

1 Margo Martindale er en moderlig figur lavet af stål

BoJack-hestemand-Margo-Martindale-Pasta-Ocean
BoJack-hestemand-Margo-Martindale-Pasta-Ocean

Margo Martindale er i disse dage bedst kendt som…sig selv. Hun giver stemme til den elskede skuespillerinde Margo Martindale på Bojack Horseman. Hun blev uden tvivl den mest anerkendte karakterskuespillerinde nogensinde ved at bygge et solidt CV på 121 kreditter, herunder roller i ikoniske 90'er-film som Days of Thunder, The Firm, Dead Man Walking og Practical Magic. Hun var den moderskikkelse, der også kunne spille helt mod typen, som i sin rolle som Claudia, den sovjetiske spionhandler i The Americans eller som Camilla, den uvidende journalopsynsmand, der kom i vejen for Dexter.

Anbefalede: