The Cast Of 'Arrested Development': Hvor er de nu?

Indholdsfortegnelse:

The Cast Of 'Arrested Development': Hvor er de nu?
The Cast Of 'Arrested Development': Hvor er de nu?
Anonim

Arrested Development havde første gang premiere i 2003 og følger den dysfunktionelle Bluth-familie. Jason Bateman spiller hovedrollen som Michael Bluth, der forsøger at holde sin excentriske og sammensnævrede familie sammen uanset hvilke omstændigheder, mens han stadig prøver at være en god far for sin søn, George-Michael, spillet af Michael Cera.

Familiens løjer er det, der virkelig gør dette show til et hit, og skuespillerne gør virkelig et fænomen alt stykke arbejde med deres enestående roller. Mens kun fem sæsoner udgør den underholdende serie, har skuespillerne og skuespillerinderne i showet gjort utrolige ting i Hollywood. Her er, hvad stjernerne har gang i, siden de sagde farvel til Arrested Development.

10 Jason Bateman

I 2017 trådte Bateman ud af sin komiske skal for at påtage sig en mere seriøs rolle i Netflix-dramaet Ozarks. For sin rolle som Marty Byrde blev Bateman nomineret til en Golden Globe.

9 Portia De Rossi

som hun vandt en Screen Actors Guild Award for.">

Efter at hun trak sig tilbage fra sin rolle i 2019, optrådte de Rossi i flere tv-shows som Scandal og Nip/Tuck. I 2018 fort alte hun sin kone, Ellen DeGeneres, at hun ville trække sig tilbage fra skuespil, men at hun kun ville gøre en undtagelse, hvis der var en genstart af Arrested Development.

8 Jeffrey Tambor

Jeffrey Tambor om anholdt udvikling
Jeffrey Tambor om anholdt udvikling

Jeffrey Tabor spiller hovedrollen som Bluth-familiens patriark, George Bluth Sr., en korrupt ejendomsudvikler, der befinder sig i fængsel, men stadig formår at trække i trådene og kontrollere sin familie.

Mens han filmede Arrested Development, spillede Tabor også hovedrollen i 2014's komedie-drama Transparent, som han vandt to Primetime Emmy Awards for Outstanding Lead Actor in a Comedy Series. Ifølge The Hollywood Reporter blev Tabor fjernet fra showet, da det blev afsløret, at stjernen havde chikaneret en medstjerne seksuelt.

7 Will Arnett

Hans skuespilfærdigheder på Arrested Development var med til at starte hans karriere i Hollywood. Arnett har en lang række filmroller og tv-roller, hvor hans mest fremtrædende er Netflix's BoJack Horseman, gæstestjerne i Parks & Rec, og han er i øjeblikket vært for et reality-show med Lego-tema.

6 Michael Cera

Arresteret-Udvikling-Sæson-5-Michael-Cera-Jason-Bateman-1
Arresteret-Udvikling-Sæson-5-Michael-Cera-Jason-Bateman-1

I serien spiller Michael Cera hovedrollen som Jason Batemans akavede teenagesøn, Geroge Michael. Showet hjalp Ceras karriere enormt, og han fortsatte med at spille den akavede rolle i film som Superbad, Juno og Scott Pilgrim vs. the World.

I 2014 befandt Cera sig på Broadway, hvor han optrådte i Kenneth Lonergans This Is Our Youth, og optrådte i 2018 i Lobby Hero, hvor han blev nomineret til Tony Award for bedste præstation af en fremhævet skuespiller i en Spil.

5 Alia Shawkat

">

Shawkat optrådte i 2009's Whip It og er i øjeblikket med i den satiriske mørke komedie Search Party, hvor hun portrætterer Dory Sief, en kvinde på en mission for at finde sin college-bekendtskab, efter hun er forsvundet.

4 Jessica W alter

Siden showet har W alter lånt sin stemme til FX's Archer, hvor hun portrætterede Malory Archer, som har mange ligheder med hendes Arrested Development-karakter. Desværre døde W alter den 24. marts 2021 i en alder af 80.

3 Tony Hale

Hale har medvirket i adskillige film, herunder The Informant!, The Heat, og har givet stemme til Forky i Toy Story 4. Han er også mest kendt for at spille Gary Walsh i HBO-komedien Veep fra 2012-2019.

2 David Cross

.">

Selv om det er en af hans mest bemærkelsesværdige tv-roller, er Cross bedre kendt for sin komiske stand-up, som han er blevet nomineret til flere Grammy'er for.

1 Ron Howard

Howard forlod sin skuespillerkarriere for at blive instruktør, og det gav pote. Nogle af hans mest indflydelsesrige værker inkluderer instruktion, Apollo 13, A Beautiful Mind, Askepotmand og Da Vinci-koden.

Anbefalede: