Friends: 10 Signs You're The Rachel Of Your Friend Group

Indholdsfortegnelse:

Friends: 10 Signs You're The Rachel Of Your Friend Group
Friends: 10 Signs You're The Rachel Of Your Friend Group
Anonim

Rachel Green er en af de mest mindeværdige karakterer i alle sitcoms historie. Takket være denne rolle blev Jennifer Aniston en af de største stjerner i 90'erne og begyndelsen af 2000'erne. Hun er i bund og grund hovedpersonen i Friends: serien begynder med, at hun går gennem døren til gruppens yndlings-hangout-sted, Central Perk.

At være Rachel Green ser ret pæn ud: du har fantastiske venner, hvoraf den ene er vildt forelsket i dig lige siden gymnasiet, og de fanger dig altid, når du falder. Gennem sæsonerne har Rachel dog bevist, at hun er meget mere end bare et smukt ansigt.

10 Du er gruppens prinsesse

ross og rachel i venners pilot
ross og rachel i venners pilot

Rachel behøvede ikke at løfte en finger i sit liv, før hun sluttede sig til banden i pilotafsnittet af Friends. Hendes afbrydelse af virkeligheden er næsten indtagende og hjerteskærende! Hun kommer farende i Central Perk som en pige i nød.

Når du har brug for hjælp, kommer dine venner så farende, før du overhovedet har mulighed for at spørge dem? Rachels fra vennegrupper bliver automatisk godt accepteret, og de bliver ofte behandlet som kongelige.

9 Du er naiv

Jennifer Aniston som Rachel Green i 'Friends' gør et ansigt
Jennifer Aniston som Rachel Green i 'Friends' gør et ansigt

Du er den i din vennegruppe, der kæmper for at lave lægebesøg og løbe ærinder lige så ubesværet, som din typiske Monica ville.

Det, der gør Rachel naiv, er også, at hun ofte antager de bedste mennesker. Hun er typen af en person, der let ville overse ulve i fåreklæder. I et af de højest vurderede afsnit af Friends blev hun forarget over at indse, at Ross gjorde grin med hende i gymnasiet. Kom så Rachel, selvfølgelig gjorde de det. Du var den mest populære pige i skolen.

8 Du er berettiget

jennifer aniston som rachel green på venners tv-show, der står i køkkenet
jennifer aniston som rachel green på venners tv-show, der står i køkkenet

Rachel kom fra en rig familie, så hun følte bestemt, at alt tilhørte hende. Hun følte sig ydmyget, da hun var servitrice for Central Perk, selvom hun hurtigt indså, at du har brug for en del færdigheder for at klare det job godt. Da Monica ikke havde andet valg end at tage et elendigt job, kaldte Rachel jobbet "nedværdigende".

Hvad ville du føle, hvis du var servitrice på Central Perk (og en klodset en dertil)? Hvis du er ligesom Rachel, ville det sandsynligvis knuse dit humør fuldstændig.

7 You're The Fashionable One

Rachel Green og Monica Geller i Friends
Rachel Green og Monica Geller i Friends

I hver eneste gruppe vil der altid være den ene person, der interesserer sig for mode og udseende mere end andre. Rachels outfits skreg de typiske 90'ere, mens Phoebe ikke kunne være ligeglad med modetrends.

Driller dine venner dig nogensinde for at være besat af, hvordan du ser ud? Gør du noget ved at have noget smukt på, selv når du hygger dig derhjemme? Det er sådan en Rachel ting at gøre.

6 Nogen fra din gruppe er håbløst forelsket i dig

Rachel og Ross forhold til venner
Rachel og Ross forhold til venner

I enhver dynamisk vennegruppe har folk en tendens til at udvikle forelskelser, have one night stands og endda starte et meget seriøst forhold. Rachels type person er den mest charmerende, og det sker ofte, at en anden ven er desperat forelsket i hende. Alle ved det, det er kun Rachel, der er uvidende om den grelle sandhed.

Hvis du er en 100 % Rachel, ved du sandsynligvis ikke engang, at nogen i hemmelighed elsker dig. Hvis du er en smule mere opmærksom på dine omgivelser end hun er, tog det dig sandsynligvis ikke lang tid at indse, at du har en hemmelig beundrer. Rachel havde en del romantiske interesser gennem serien, men hun valgte i sidste ende Ross.

5 Du er ofte i centrum for opmærksomhed

Venner, den, hvor Rachel finder ud af
Venner, den, hvor Rachel finder ud af

Det er et velkendt faktum, at Rachel stjal Monicas torden to gange: hendes forlovelse og hendes bryllup. Det er ret tragisk, at en kvinde så uselvisk som Monica ikke engang kunne have de to dage kun for sig selv. Rachel stjal også på en måde Monicas babynavn, men da det hele forblev i familien, og Monica gav hende grønt lys, lader vi den glide.

Du får ikke kun al opmærksomheden til din fødselsdag, du ender på en eller anden måde altid med at blive stjernen - selv når begivenheden ikke har noget med dig at gøre. Hvis du forholder dig til dette, er du helt sikkert Miss Green.

4 venner føler sig beskyttet af dig

Ross og Rachel om venner
Ross og Rachel om venner

I en af seriens mest sentimentale scener fort alte Rachel Monica, at hun er taknemmelig for alt, hvad hun har gjort for hende. Hun troede fuldt og fast på, at hun ikke ville være, hvor hun var den dag uden sin vens urokkelige støtte.

Folk som Rachel trives, når de har et godt støttesystem. Ikke alle er så heldige at have en. Hvis du gør det, bør du takke dem en gang i mellem, ligesom Rachel gjorde.

3 Du er den heldigste

Ross og Rachel om venner
Ross og Rachel om venner

Da vi mødte Rachel første gang, havde hun ingen penge, intet job og endnu værre, ingen joberfaring. Chandler hjalp hende med hendes CV, og det var stort set tomt. På trods af det lykkedes det på en eller anden måde at klatre rigtig højt professionelt. Ikke at hun ikke fortjente det; hun arbejdede hårdt. Det er bare, at ikke mange lige dygtige mennesker aldrig får et så heldigt afbræk i livet.

Skeder tingene bare for dig? Nogle mennesker ser ud til aldrig at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, men du er helt sikkert bekendt med dette begreb.

2 Du slipper ikke tingene

Ross og Rachel om venner
Ross og Rachel om venner

Hvis der er noget, vi kan konkludere baseret på det berømte "We were on a break"-dilemma, så er det, at Rachel har svært ved at tilgive sin partners overtrædelser. Hun troede virkelig, at Ross aldrig ville såre hende, og da han gjorde det, gjorde hun et punkt for aldrig nogensinde at lade ham glemme det.

Rachel havde al ret til at blive ked af det. Både Ross og Rachel var for stædige til at føre en borgerlig samtale om, hvad der var sket, hvilket gjorde tingene endnu værre.

1 Du har forvandlet dig foran dine venners øjne

Jennifer Aniston Friends Bag kulissernes finale rachel
Jennifer Aniston Friends Bag kulissernes finale rachel

Mens Chandlers transformation skete stille og roligt, var Rachels succes i livet noget, som hele gruppen rod efter. Hun delte altid, hvor hun stod karriere- og forholdsmæssigt: Hun foretrak også Monica tog alle beslutningerne for hende.

Spol frem indtil slutningen af serien: Rachel var en selvstændig kvinde og en kærlig mor. Af alle mennesker i showet ændrede hun sig mest. Hvis hun blot fulgte den vej, hun var på i sine tidlige 20'ere, ville hun have været en kedelig, ensom husmor.

Anbefalede: