20 Overraskende ting, der skete på sæt af Beverly Hills, 90210

Indholdsfortegnelse:

20 Overraskende ting, der skete på sæt af Beverly Hills, 90210
20 Overraskende ting, der skete på sæt af Beverly Hills, 90210
Anonim

Før Nancy Drew fik sit eget moderne tv-program på The CW, fik Archie Andrews og hans venner et mørkt Netflix-drama, og teenagebeboerne i en by kaldet Tree Hill begyndte at vokse op, var der en succesfuld teenager show kaldet Beverly Hills, 90210. Selvom vi ville betragte en serie, der varer i et årti, for at være en massiv bedrift, og ikke mange når til det punkt, viste 90210, der blev sendt fra 1990 til 2000, 90210 mange mennesker, at et saftigt teenagerdrama altid ville tiltrække seere.

Fører til andre genstarter, såsom 2009-en med Shenae Grimes-Beech i hovedrollen og den nylige genoplivning BH90210, som kun fik én sæson, og mærket har altid været et stærkt og genkendeligt. Den originale serie gjorde sine unge stjerner berømte, og der skete meget bag kulisserne.

Fortsæt med at læse for at finde ud af noget af det interessante drama, der fandt sted, mens skuespillerne filmede Beverly Hills, 90210.

20 I sæson 9 havde Jason Priestley stoppet uden et ordentligt farvel

Kelly Brandon 90210
Kelly Brandon 90210

Abc News siger, at Jason Priestley, der spillede Brandon Walsh, forlod showet uden et ordentligt farvel. Fans vil huske, at han ikke var med i den sidste serie af afsnit.

Han sagde, at han havde samlet sine ting, og at der ikke var en farvel-fejring, han var bare væk. Han blev citeret og sagde: "Jeg følte, at jeg havde spildt ni år af mit liv".

19 Beslutningen om at få Brenda og Dylan til at sove sammen var upopulær blandt showets tilknyttede selskaber

brenda dylan 90210
brenda dylan 90210

Ifølge Abc News, skaberen af Beverly Hills, følte 90210 sig presset af datterselskaber, der ikke kunne lide, at det populære par Brenda og Dylan sov sammen. Mere specifikt kunne de ikke lide, at Brenda havde det fint med det.

Darren Star sagde til The New York Times: "Så det første afsnit af anden sæson slog Brenda op med Dylan, fordi deres forhold var blevet for modent".

18 Shannen Doherty var altid forsinket, og skuespillerne ville ringe til Aaron Stave om det

brenda på 90210
brenda på 90210

Ifølge Abc News var Shannen Doherty, der spillede Brenda Walsh, altid forsinket. Vi har måske hørt, at hun og de andre skuespillere ikke var de bedste venner, men der skete også noget overraskende på settet: Skuespillerne ringede til Aaron Spelling om det. Vi spekulerer på, hvad han sagde under de telefonsamtaler?

17 Aaron Spelling ville ikke have, at nogen skulle bruge solbriller eller skifte hår

dylan kelly 90210
dylan kelly 90210

Mental Floss siger, at Aaron Spelling ikke ønskede, at nogen skulle bruge solbriller eller skifte hår.

Det med solbriller er helt sikkert overraskende, da karaktererne bor i Beverly Hills, Californien, men vi forstår godt, hvad der er med hår. Kan du huske, da Felicity skiftede hår?! Det var en ret stor sag.

16 Gabrielle Carteris, der spillede den 16-årige Andrea, var 29, da hun blev medvirket

andrea på 90210
andrea på 90210

Personerne er i gymnasiet, da Beverly Hills, 90210 begynder, og derfor er det overraskende at erfare, at Gabrielle Carteris, der spillede den 16-årige Andrea Zuckerman, var 29, ifølge Mental Floss.

Hun lod som om hun var yngre, og hun var ret tavs om, at hun var ældre.

15 Tori Spelling kom til audition til showet med et falsk navn

donna martin 90210
donna martin 90210

Abc News siger, at Tori Spelling gik til audition til showet med et falsk navn.

Det er overraskende at høre, ikke? Da hendes far var producer bag showet, ville vi have troet, at han sørgede for, at hans datter blev castet i produktionen, men det var ikke, hvad der skete.

14 Luke Perry var en gæstestjerne i starten, og Aaron Spelling kæmpede for, at han skulle være en regulær

dylan på 90210
dylan på 90210

Mental Floss siger, at Luke Perry var en gæstestjerne i starten. Det er så overraskende at lære, fordi Dylan McKay er så stor en del af showet og teenagers dramahistorie.

Aaron Spelling kæmpede for, at han skulle være en regulær, hvilket er så fantastisk og rørende at høre om.

13 Tori Spelling ringede til, at Shannen Doherty burde sparkes i gang med serien

brenda på 90210
brenda på 90210

Vi ved sikkert, at Shannen Doherty ikke holdt ud i showet, især da hendes karakter var på vej til London i sæson fem. Men vi vidste ikke, hvad der egentlig var årsag til, at hun gik.

Fame 10 siger, at Tori Spelling ringede til, at hun ville blive sparket fra serien. Vi ville aldrig have gættet, at det var hende.

12 Shannen Doherty og Jason Priestly datede faktisk IRL… men var bror og søster på showet

Beverly Hills, 90210 - Brenda - Brandon - Graduation
Beverly Hills, 90210 - Brenda - Brandon - Graduation

Fame 10 siger, at mange af skuespillerne datede, og to af de mest overraskende var Shannen Doherty og Jason Priestley, som var bror og søster i Beverly Hills, 90210.

Dette er ikke noget, vi ville have gættet, og af alle de ægte par, tales der ikke ret meget om dem.

11 Tiffani Thiessen blev ansat i sæson 5, mens hun datede Brian Austin Green

tiffani theissan
tiffani theissan

Mental Floss siger, at Tiffani Thiessen, som fans vil huske spillede Valerie Malone, blev ansat i sæson fem, mens hun datede Brian Austin Green, der spillede David Silver. Hjemmesiden siger, at dette var "akavet", fordi hun og Luke Perrys karakter var romantisk involveret. Ja, det lyder som om det kan blive ret besværligt.

10 Shannen Doherty ødelagde Ian Zierings bil en gang ved at køre den ned i en grøft

brenda på 90210
brenda på 90210

Ifølge Fame 10 ødelagde Shannen Doherty faktisk Ian Zierings bil en gang ved at køre i en grøft, hvilket er en ret vild ting.

Vi undrer os over, hvordan hun forklarede ham det? Det er ikke ligefrem noget, du vil fortælle din medspiller… Som det viser sig, tog Ziering skylden og sagde, at det var ham, der gjorde det.

9 Ian Ziering troede, at showet var overfladisk i starten

steve på 90210
steve på 90210

Steve Sanders er en elskelig fyr, og han er en vigtig del af showet. Men Ian Ziering mente ikke, at showet havde den store betydning i starten, hvilket måske ville være overraskende for os at finde ud af.

Mental Floss citerede Ziering for at sige: "Da jeg læste manuskriptet til 90210, tænkte jeg: 'Dreng, det her er meget overfladisk' ".

8 Shannen Doherty og Jennie Garth kom næsten ind i en fysisk kamp en gang

brenda kelly beverly hills 90210
brenda kelly beverly hills 90210

E Online siger, at Shannen Doherty og Jennie Garth, der spillede Kelly Taylor, næsten kom i fysisk kamp en gang. Dette er overraskende, for selvom vi måske har hørt, at Doherty ikke var tæt på rollebesætningen, er en faktisk fysisk kamp ret intens. Og de så ud til at elske hinanden så højt i showet…

7 Hilary Swank skulle være på 90210 i to hele år, men blev sparket i gang, da seerne ville have Steve til at være single

hilary swank 90210
hilary swank 90210

Ifølge Nicki Swift skulle Hilary Swank være med i programmet i to hele sæsoner. Hun blev sparket i gang med 13 afsnit i sin rolle.

Hvorfor skete det? Stuff.co.nz forklarer, at seerne ønskede, at Steve Sanders skulle være single, og producenterne sagde "det virker ikke". Det må have været et utroligt akavet møde.

6 Scotts død skete, fordi Douglas Emerson gik på Junior College

scott scanlon 90210
scott scanlon 90210

Entertainment Weekly siger, at Scott Scanlons død skete, fordi Douglas Emerson, skuespilleren, der spillede denne rolle, gik på junior college.

Det er altid overraskende at høre om kreative beslutninger, der bliver truffet, fordi en skuespiller var helt færdig med showet, i stedet for at det virkede som den bedste historie at fortælle.

5 Jennie Garth led af angst i sin tid på 90210

jennie garth på 90210
jennie garth på 90210

She Knows siger, at Jennie Garth led af angst under sin tid på Beverly Hills, 90210.

Det er så trist at høre, og hun skrev om denne svære tid i sin erindringsbog, Deep Thoughts From a Hollywood Blonde, som blev udgivet i 2014. Hun sagde, at det var svært at gå nogen steder.

4 Der er et rygte om, at showet kunne have været sat i Potomac, Maryland

beverly hills 90210 støbt
beverly hills 90210 støbt

Entertainment Weekly siger, at Potomac 20854 var en "arbejdstitel". Der er et rygte om, at showet kunne have været sat i Potomac, Maryland. Det var fordi Darren Star var derfra.

Vi er så glade for, at showet foregik i Californien, for Beverly Hills virker som den bedst mulige ramme.

3 Donna sov ikke med David i flere sæsoner, fordi Aaron Spelling ikke var tryg ved det

donna david 90210
donna david 90210

Nicki Swift siger, at Donna Martin ikke har sovet med David Silver i flere sæsoner, fordi Aaron Spelling ikke var tryg ved det.

Dette er overraskende, da fans ville have antaget, at dette var en beslutning, som forfatterne havde truffet, men det viser sig, at der var en specifik forklaring bag det.

2 Brandon og Emily Valentine dateret IRL

brandon emily beverly hills 90210
brandon emily beverly hills 90210

Boredom Therapy siger, at Brandon og Emily Valentine datede IRL. Ja, Jason Priestley og Christine Elise var i et seriøst forhold, da kameraerne ikke rullede. Fans vil huske, at deres romantik på skærmen var ret vild.

1 OG- titlen var: Class Of Beverly Hills

beverly hills 90210 støbt
beverly hills 90210 støbt

Nicki Swift siger, at OG- titlen for Beverly Hills, 90210 var Class Of Beverly Hills.

Det er fedt at lære, hvad et populært tv-program kunne have heddet, men chancerne er, at vi elsker titlen, som Darren Star besluttede sig for. Det er sådan et ikonisk show, og postnummeret er en del af det.

Anbefalede: