20 ting, du ikke vidste om at få venner

Indholdsfortegnelse:

20 ting, du ikke vidste om at få venner
20 ting, du ikke vidste om at få venner
Anonim

Der skete to ting den første januar 2020: Folk fejrede et nyt år… og Friends blev fjernet fra Netflix. Fans, der ønsker at binge-se denne klassiske 90'er sitcom, bliver nødt til at stole på gamle dvd'er, fordi det ifølge The Verge er lidt ventetid, indtil det kan streames på HBO Max i maj.

Før det er tid til at se gamle afsnit igen og igen, hvilket altid er en god idé, vil det være sjovt at se tilbage på noget bag kulisserne information om optagelsen af dette sjove show, der varede i ti sæsoner fra 1994 til 2004. Der var mange interessante kreative beslutninger, der blev truffet i begyndelsen, og nogle ting kunne have set meget anderledes ud, end de gør.

Gad vide, hvordan det var at gøre den utroligt populære sitcom til venner? Fortsæt med at læse.

20 Central Perk er baseret på et vegetarisk sted kaldet Arthur's Turtle

Ifølge Huffington Post er Central Perk baseret på en vegetarisk restaurant kaldet Arthur's Turtle, hvilket er en sjov ting at finde ud af om tilblivelsen af dette populære tv-program.

Fans ønsker bestemt, at de kunne krølle sig sammen på den hyggelige sofa i Central Perk og bestille kaffe og hænge ud med banden. Vi spekulerer på, hvordan Arthur's Turtle var?

19 Skuespillerne puttede drikkevarer og mad i Monicas køleskab

Køkkenet i Monica og Rachels lejlighed er hyggeligt, charmerende og yndigt. Thewhisp.mommyish.com siger, at skuespillerne på Friends ville stille mad og drikkevarer i køleskabet i Monica og Rachels køkken, hvilket er rigtig fedt at tænke på. Det må have været så praktisk, ikke? De fleste kontorer har trods alt et køkken…

18 Chandler og Phoebe skulle spille flere mindre roller

Det er umuligt at forestille sig Venner uden alle seks hovedpersoner. Det ville bare ikke engang være det samme show. Nå, som det viser sig, ifølge Thewhisp.mommyish.com, skulle Chandler og Phoebe spille flere mindre roller. Der ville have været fire store karakterer, og Chandler og Phoebe ville "støtte".

17 Monicas enorme lejlighed var baseret på en, som showets designere plejede at have

Når folk taler om Friends, fokuserer de selvfølgelig på, hvor sjovt det er, men de undrer sig også over, hvorfor Monica og Rachel bor så stort et sted.

Nå, Huffington Post siger, at dette var inspireret af et sted, som showets designere faktisk boede i. De af os i et lille rum er ret jaloux…

16 Phoebe kunne ikke spille guitar godt, fordi Lisa Kudrow ikke nød det

Factinate siger, at Phoebe ikke spillede guitar godt, fordi Lisa Kudrow ikke nød det.

Det er så vildt at tænke på, for vi har bestemt altid troet, at Phoebe bare var dårlig til guitaren, og det var en del af hendes karakter. Det er interessant at høre historien bag denne karakteristik.

15 I første omgang skulle venner navngives på tværs af hallen eller Insomnia Café

Ville vi se et show kaldet Insomnia Cafe? Hvad med Across The Hall ?

Ifølge Thewhisp.mommyish.com gjorde vi det næsten, fordi det var to navne, der blev kastet rundt i de tidlige stadier af at få venner. Det ser ud til, at flertallet af fans, der elsker programmet, vil sige, at det er det eneste mulige navn.

14 Phoebe var en surrogat, fordi Lisa Kudrow var gravid IRL

Nogle gange vil karakterer i et tv-program have en historie, hvor de venter en baby, fordi skuespillerinden er gravid IRL. Det var, hvad der skete på Friends, fordi Lisa Kudrow ifølge Factinate skulle have en baby, og så Phoebe blev en surrogat. Det er interessant at høre oprindelsen til den berømte plotline.

13 Skuespillerne havde tre farvelfester efter seriefinalen

Det var hjerteskærende for fans at sige farvel til Friends … men det lyder som om, det var hårdere for folk, der lavede showet.

Collider siger, at skuespillerne havde tre farvel-fester efter seriefinalen: på Park Plaza Hotel, på en West Hollywood-restaurant og et middagsselskab hos Brad Pitt og Jennifer Aniston.

12 The Friends Cast var den første nogensinde til at diskutere penge som en gruppe med deres netværk

Folk ved, at stjernerne i Friends fik udbet alt 1 million dollars pr. episode, da serien var på sit sidste ben, og det bliver ofte t alt om som en kæmpe succeshistorie.

Mental Floss siger, at ingen tv-cast nogensinde havde besluttet at tale om penge sammen, når de handlede med deres netværk, og så det var virkelig fantastisk.

11 Jennifer Aniston var ikke super sikker på at blive i sæson 10

Ja, det er svært at forestille sig den tiende sæson af Friends uden nogen af hovedpersonerne, men det lader til, at Jennifer Aniston ikke var sikker på at blive.

Ifølge E Online sagde Jennifer Aniston: "Jeg ønskede, at det skulle slutte, da folk stadig elskede os, og vi var på højkant. Og så havde jeg også lyst til: "Hvor meget mere af Rachel har jeg i mig?'".

10 Jon Cryer kunne have været Chandler

Zimbio siger, at Jon Cryer kunne have været Chandler, da han fik muligheden for at sige ja til rollen.

Ingen fornærmelse af nogen andre skuespillere, for der er selvfølgelig mange talentfulde mennesker i Hollywood, men det føles virkelig som om, de seks skuespillere skulle spille disse roller.

9 De store øjeblikke blev ikke filmet til et levende publikum (men alt andet var)

Fans er måske bekendt med, at nogle sitcoms filmer foran et livepublikum, og Friends er en, der også gør det.

Mental Floss siger, at "cliffhangers" dog ikke blev filmet til et livepublikum, og det virker bestemt logisk, da disse øjeblikke ikke kan ødelægges. Det kan de godt, hvis vi tilfældigvis læser en spoiler, men ellers.

8 Rachels efternavn skulle være Robbins

Rachel Green er bestemt et yndigt navn, og det er bare en af de mange charmerende ting ved hende.

Buzzfeed siger, at Rachels efternavn skulle være Robbins, og selvom det lyder sødt, føles det bare ikke rigtigt. Vi er så vant til navnet Rachel Green, og det ser bare ud til at virke.

7 Monica var ikke sød mod Rachel i den oprindelige pilot

Buzzfeed siger, at Monica ikke var sød mod Rachel i det originale pilotmanuskript, hvilket fans nok aldrig ville have gættet.

Hun kunne ikke lide, at Rachel kom fra penge og var ked af, at hun ikke modtog en bryllupsinvitation. Det er en masse drama… og selvom det ville have forårsaget nogle interessante spændinger, er det også godt, at det ikke skete.

6 Planen var, at David Schwimmer skulle være Ross hele tiden

Der var altid en plan for David Schwimmer om at spille Ross, hvilket giver meget mening, fordi han bare fungerer så godt som denne karakter, og vi er store fans.

Ifølge Mental Floss havde "executive producer Kevin Bright arbejdet med Schwimmer før, så forfatterne var allerede i gang med at udvikle Ross' karakter i Schwimmers stemme."

5 Phoebe skulle have en gotisk stil

Ifølge Factinate skulle Phoebe have en gotisk stil. Det er så interessant at høre om alle de ændringer, der skete under oprettelsen af Friends.

Phoebes skæve natur er så elsket, at det er svært at forestille sig, at hun nogensinde ville klæde sig i gotisk tøj. Det ville have været meget anderledes, det er helt sikkert.

4 Det kunne have været forbi efter sæson 7

Ifølge E Online sagde David Crane, en af producenterne på showet: "På grund af skuespillernes kontraktforhandlinger, og det virkede som om, "Åh, sæson 7 er den sidste sæson eller sæson 8 Eller sæson 9.".

Det er mærkeligt at tænke på, at showet kunne være slut efter den syvende sæson, ikke? Heldigvis fik vi hele 10 vidunderlige sæsoner.

3 Først troede forfatterne, at Joey og Monica ville have en kærlighedshistorie

Ifølge Collider troede forfatterne, at Joey og Monica ville have en kærlighedshistorie i starten… hvilket bestemt er en stor overraskelse for fans.

Mange fans var ikke sikre på Rachel og Joeys romantiske plot, så det er endnu mærkeligere at tænke på Joey og Monica. De skulle bare være venner.

2 Matt LeBlanc havde bogstaveligt t alt $11 til sit navn, da han vandt rollen som Joey

Vi har sikkert spøgt med at være i stykker før, men chancerne er, at vi altid har haft mere end $11 ad gangen.

Thewhisp.mommyish.com siger, at Matt LeBlanc havde $11 på sit navn, da han vandt rollen som Joey. Det er så svært at forestille sig dette, da stjernerne er blevet så velhavende og berømte, siden de var med i showet.

1 Courteney Cox kunne have spillet Rachel

Ifølge Collider kunne Courteney Cox have spillet Rachel, hvilket er så mærkeligt at tænke på.

Selv om stjerner nogle gange går til audition for en bestemt del og derefter får noget andet, er det stadig svært at vikle vores hoveder omkring dette. Courteney Cox er Monica Geller, og Rachel Green skulle bare spilles af Jennifer Aniston.

Anbefalede: