Fangede du disse 20 påskeæg fra fremmede ting?

Indholdsfortegnelse:

Fangede du disse 20 påskeæg fra fremmede ting?
Fangede du disse 20 påskeæg fra fremmede ting?
Anonim

Fans af Netflix-serien Stranger Things venter spændt på, at serien vender tilbage med sæson 4. Optagelserne til sæsonen startede i januar 2020 og slutter i august. Det betyder, at fans skal vente lidt, før de ser, hvad der sker i Hawkins. Indtil da, lad os se tilbage på de tre andre sæsoner for påskeæg, som du måske er gået glip af.

Selvfølgelig er denne liste fyldt med spoilere, så stop med at læse nu, hvis du har boet under en sten og ikke har set showet. Duffer Brothers hylder nogle af de mest populære film fra 1980'erne. Nyd venligst denne liste med titlen Fangste du disse 20 påskeæg fra fremmede ting?

20 sæson 1 er inspireret af Poltergeist

wynona
wynona

Skaberne af Stranger Things, The Duffer Brothers, blev inspireret af filmen fra 1982, Poltergeist. Der er flere ligheder, men den mest genkendelige er historien om et barn, der bliver fanget i en anden dimension og kommunikerer på andre måder. Scenen, hvor Joyce opdager, at Will kan tale gennem blinkende julelys er et eksempel.

19 Hopper's Season One-uniform giver et nik til kæberne

57d8af53-4fee-4d80-bc9c-42f10f0997b8-stranger-things-hopper
57d8af53-4fee-4d80-bc9c-42f10f0997b8-stranger-things-hopper

Hoppers Sheriff-uniform i sæson 1 var inspireret af Chief Martin Brodys uniform i Jaws and Jaws 2. Lighederne er nemme at få øje på. Fra trekanten på ærmet til det faktum, at sheriffens uniform er solbrun, og politibetjentenes uniformer er blå, er det tydeligt, at Duffer Brothers hentede inspiration fra disse film.

18 Elevens karakter giver et blink til E. T. The Extra-Terrestrial

09-29-elleve-fremmede-ting-01
09-29-elleve-fremmede-ting-01

Karakteren Eleven var baseret på E. T. det udenjordiske. Millie Bobbie Brown afslørede til Indie Wire: "De fort alte mig, at den forestilling, som de ville have mig til at ligne, var 'E. T.' og en slags forhold mellem E. T. og børnene. Jeg syntes, det var meget interessant, og Matt og Ross sagde: "Dybest set bliver du en alien".

17 Jernbanesporene i første sæson er inspireret af Stand By Me

09-29-elleve-fremmede-ting-01
09-29-elleve-fremmede-ting-01

The Duffer Brothers hyldede filmen Stand By Me in Stranger Things. I begge ses en bande unge drenge gå ned ad jernbaneskinner. Et andet direkte nik i sæson 1 er et afsnit med titlen "The Body", som er navnet på Stephen King-historien, som Stand By Me var baseret på.

16 The Sensory Deprivation Chamber er en reference til ændrede tilstande

karakteren-elleve-oplevelser-sansedeprivation-i-fremmede-ting
karakteren-elleve-oplevelser-sansedeprivation-i-fremmede-ting

Et nøgleelement i Elevens historie var inspireret af filmen Altered States. Ifølge The Wire hyldede Duffer Brothers filmen, da Eleven blev nedsænket i en deprivationstank i Hawkin's Labs i sæson 1. Det afspejlede William Hurts karakters oplevelse i Sci-fi-filmen fra 1980.

15 Elevens kræfter er inspireret af Stephen Kings Firestarter

hvis-du-tror-netflix-kommer
hvis-du-tror-netflix-kommer

Der er flere måder, hvorpå Elevens karakter i Stranger Things hylder Stephen Kings, Firestarte r. Begge historier handler om unge piger, der har psykokinetiske kræfter, og mange af scenerne fremkalder det samme billede af en ung Drew Barrymore, der forårsager kaos på verden med hendes sinds kraft.

14 Demogorgon er inspireret af The Alien Franchise

Biologien-Bag-Strang
Biologien-Bag-Strang

En anden film fra 1980'erne, der inspirerede Duffer Brothers, var Alien. Monsteret i showet, Demogorgon, var stærkt designet efter rumvæsnerne i Ridley Scott-filmen. De trak også på det faktum, at væsnerne er udklækket fra uhyggelige æg og bruger ventilatorer til at overhale deres ofre.

13 Sean Astin som Bob Newby er et blink til The Goonies

sean-astin-fremmede-ting
sean-astin-fremmede-ting

Det er ret tydeligt, at Duffer-brødrene betragter Stranger Things som et kærlighedsbrev til filmen The Goonies. De hyldede filmen i stor stil, da de castede Sean Astin til rollen som Bob Newby i sæson to. Skuespilleren spillede også Mikey Walsh i filmen fra 1985.

12 Hawkin's Theatre spillede Terminator i sæson 2

Unavngivet design(932)
Unavngivet design(932)

En af de største blockbuster-film i 1984 var sci-fi-filmen The Terminator. Fans gik amok efter Arnold Schwarzeneggers cyborg-morder, så en sjov hyldest fra sæson to af Stranger Things var en lille detalje, som kun de mest kloge fans måske har set. Hawkin's Theatre-skiltet afslørede, at Terminator blev vist på skærmene.

11 Vil åbne hoveddøren er en hyldest til tætte møder af den tredje slags

2017_11_01_35090_1509522442
2017_11_01_35090_1509522442

En anden film, som Duffer-brødrene gav et shout-out til i sæson to af Stranger Things, er Steven Spielbergs, Close Encounters of the Third Kind. En åbenlys parallel er en scene, hvor Will åbnede hoveddøren for at afsløre en glødende himmel. Denne scene er taget direkte fra filmen fra 1977.

10 Max At spille Dig-Dug giver et nik til 80'ernes Arcade Craze

Unavngivet design(933)
Unavngivet design(933)

Stranger Things fangede magien fra 1980'ernes arkadedille i sæson to, da karakteren Mad Max blev vist spille videospillet Dig-Dug. Matt Duffer afslørede til Vulture: "En af vores forfattere sagde: "Vi er nødt til at grave - gravet, fordi det kommer til at hænge sammen med vores tunnelhistorie."

9 Billys look i anden sæson er inspireret af St. Elmo's Fire

Unavngivet design(934)
Unavngivet design(934)

Sæson to af Stranger Things introducerede fans til Billy Hargrove, en urolig teenager og storebror til Max. Ifølge TV Guide var skaberne inspireret af Rob Lowes karakter i filmen St. Elmo's Fire. Billys multe og ørering er direkte fra dramaet fra 1985.

8 D'art fra anden sæson giver et blink til Gremlins

Unavngivet design(935)
Unavngivet design(935)

Sæson to hylder også Gremlins, da Dustin opdager en Pollywog. Matt Duffer fort alte Vulture: "Jeg elsker Gremlins. Jeg elsker også Gremlins 2. Jeg synes bare, det er en rigtig god serie. Bortset fra at Will var besat, var den historie altid bagt ind i vores første idé: en dreng og hans monster, hvor Dustin finder en væsen, der vil vokse."

7 Hoppers skjorte og overskæg i tredje sæson er inspireret af Magnum P. I

hopper-hawaiiansk-80'er-shir
hopper-hawaiiansk-80'er-shir

Hoppers look i sæson 3 var inspireret af Magnum P. I. Ifølge Entertainment Weekly var David Harbor ikke fan. "Jeg kunne lide det i et par måneder, og så tænkte jeg:" Hellige s-! Alt, hvad jeg vil gøre, er at barbere den her ting af mit ansigt, men jeg har endnu tre måneder med et tv-program at lave," sagde han.

6 Nancy hylder Nancy Drew i tredje sæson

nancy
nancy

The Duffer Brothers gav også et subtilt nik til den populære Nancy Drew-serie i sæson tre af Stranger Things. Karakteren Nancy Wheeler kaldes "Nancy Drew" af en af de mandlige karakterer på The Hawkins Post, hvilket er passende, da hun søger efter sandheden om, hvad der sker i Hawkins.

5 Robin's Scoops Ahoy-uniform er et nik til Ghostbusters

709153016-1024x759. Stranger-things-robin-lp.7919
709153016-1024x759. Stranger-things-robin-lp.7919

Det er ingen hemmelighed, at Duffer Brothers er fans af filmen Ghostbusters fra 1984. Ikke kun klæder børnene sig ud som Ghostbuster til Halloween i sæson to, men der er også en hyldest til filmen i sæson tre. Robin's Scoops Ahoy-uniform ligner Stay Puft Marshmallow Man.

4 Der er en filmplakat til Pee Wee's store eventyr på væggen i tredje sæson

Unavngivet design(936)
Unavngivet design(936)

Nogle af påskeæggene i Stranger Things sæson tre er små detaljer i baggrunden, som du måske er gået glip af. En sjov hyldest blev set i lobbyen i biografen. En plakat til filmen Pee Wee's Big Adventure er udstillet, som udkom i 1985, samme år som sæsonen blev sat ind.

3 Der er flere tilbage til fremtiden-referencer i tredje sæson

tilbage-til-fremtiden-trilogi-1122951-1280x0
tilbage-til-fremtiden-trilogi-1122951-1280x0

Der er så mange referencer til Back to the Future i sæson tre af Stranger Things, at der næsten er for mange til at tælle. Alene åbningsscenen i første afsnit er et eksempel, når Jonathan og Nancy dukker for sent på arbejde. Dette afspejler, hvordan vi mødte Marty McFly, da han kom for sent i skole.

2 sæson tre hylder hurtige tider på Ridgemont High

04strangerrefs2-jumbo-v3
04strangerrefs2-jumbo-v3

Det ville være svært at gå glip af referencerne til Fast Times på Ridgemont High i sæson tre af Stranger Things. Fra Billy, der bliver stirret af mødrene ved poolen i røde badebukser, til Dustin omtaler sin kæreste som værende hottere end Phoebe Cates, hyldesterne er talrige.

1 Dustin Sports A Weird Al Shirt i tredje sæson

creenshot_2019-07-04_at_20.45.22_1024x1024
creenshot_2019-07-04_at_20.45.22_1024x1024

Du er måske gået glip af endnu en sjov hyldest i sæson tre, som var et blink til den populære musikalske komiker, Weird Al. Dustin kan ses iført en Weird Al-t-shirt, mens han taler i telefonautomaten i indkøbscenteret, hvilket er så passende for hans karakter og også fangede popkulturen i år 1985.

Referencer: Vulture.com, Indiewire.com, Ew.com

Anbefalede: