Real Housewife Of Beverly Hills: 20 fakta om den RIGTIGE Lisa Rinna

Indholdsfortegnelse:

Real Housewife Of Beverly Hills: 20 fakta om den RIGTIGE Lisa Rinna
Real Housewife Of Beverly Hills: 20 fakta om den RIGTIGE Lisa Rinna
Anonim

Lisa Rinna har været i branchen, så længe vi kan huske! Skuespillerinden har medvirket i adskillige shows fra 'Days Of Our Lives', 'Melrose Place', 'Dancing With The Stars' og senest Bravos 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

Mens vi elsker det drama, hun bringer til showet, har Rinna været på scenen i evigheder. Stjernen har travlt siden dag ét og har fået en kæmpe lønseddel for hendes Depend-reklamer og ubersuccesfulde QVC-serie sammen med sine utallige andre koncerter, som stjernen diskuterer i den populære reality-serie.

Mens vi får at se Lisa leve sit liv på skærmen hver uge, er der meget mere ved stjernen, som vi faktisk ikke ved! Heldigvis for os er Lisa Rinna ikke en, der holder på hemmeligheder. Her er 20 fakta om den RIGTIGE Lisa Rinna, som 'Real Housewives' ikke viser.

40 hun blev gift i sin baghave

39

Mens Lisa Rinna måske kunne tænke sig at leve den overdådige livsstil, som afbildet på 'Real Housewives of Beverly Hills', holdt hun tingene lavmælt, når det kom til hendes bryllup. Sæbeopera-skuespillerinden giftede sig med hendes husbond Harry Hamlin tilbage i 1997, og ifølge People blev hun og Harry gift i deres baghave.

38 She Loves Leopard Print

37

Mens Lisa Rinna er besat af sine designermærker fra Louis Vuitton, Gucci og Fendi, er der én ting, hun virkelig ikke kan leve uden, og det er leopardprint! Stjernen er blevet set iført matchende leopardtræningsdragter, bluser, kjoler og næsten alt muligt andet. Hvis det kommer i leopardprint, så vil du vædde på, at Lisa Rinna har det.

36 Hun har optrådt i cirkus

35

Lisa Rinna er en kvinde med mange talenter! Skuespillerinden har medvirket i tv-shows, film, reklamer og cirkus! Ja, Lisa Rinna indrømmede, at hun har erfaring med at arbejde på stram snor efter at have deltaget i 'Circus of the Stars' tilbage i 1990. Det kan hun helt sikkert tilføje til sit CV.

34 Hun fik sit første job ved at sælge limonade

33

Mens Lisa Rinna er blevet stemplet som den "største hustler" i branchen, har hun lært, hvad det vil sige at tjene sine egne penge siden hun var 11. Skuespillerinden indrømmede at have solgt limonade tilbage i Oregon som sin første nogensinde job. Det er ikke overraskende, at hendes arbejdsmoral er så god, som den er, hun har været med i spillet siden for evigt.

32 Hun var en ret atlet i gymnasiet

31

Den tidligere 'Days Of Our Lives'-skuespillerinde har gjort det meget klart, at selvom hun elsker sin yoga og meditation, var hun en atlet, der voksede op. Ifølge Us Magazine var sæbestjernen den bedste tennisspiller i løbet af sin gymnasietid og har endda også løbet marathon og bane tidligere!

30 Hun ELSKER kage

29

Selvom skuespillerinden er blevet beskyldt for at være "for tynd" i tabloiderne og på "Real Housewives of Beverly Hills", har hun gjort det meget klart, at hun "aldrig vil sige nej til et stykke kage". Vi elsker det faktum, at hun er så åben og ærlig, og enhver, der elsker kage lige så meget som Lisa Rinna, er en, vi gerne vil være venner med.

28 Hun kan ikke lave mad overhovedet

27

Mens hun måske kunne lide at spise kage, har Lisa Rinna gjort det meget klart, at hun ikke er kok! 'Housewives'-stjernen afslørede under et interview på Bethenny, at hun ikke kan lave mad og aldrig har haft talent for det. Mens "husmødre" forventes at falde ind under dumme kønsroller, har Lisa Rinna ikke noget af det!

26 Hun kan dog bage

25

På trods af at hun ikke kan lave mad, har Lisa Rinna nævnt, at hun faktisk kan bage nogle ret slemme chokoladekager. Stjernen tog til Twitter en gang for at erklære, hvordan hun måske ikke kender sin vej rundt i køkkenet, men hun ved, hvordan hun laver sine karakteristiske chokoladekager, som hendes døtre, Amelia og Delilah absolut elsker!

24 She Originally Wanted A Baby Boy

23

Mens Lisa Rinna og hendes husbond Harry Hamlin deler to smukke døtre, Amelia og Delilah, som er blomstret op til fantastiske modeller, ser det ud til, at drømmen var at få en dreng! I Rinnas interview med Us Magazine afslørede hun, at hun havde håbet på en dreng, da hun opdagede, at hun var gravid, men hun var velsignet med to piger.

22 hun droppede ud af college

21

Mens Lisa Rinna har store forventninger til, at hendes børn skal færdiggøre skolen og fortsætte deres studier, afslørede 'Real Housewives'-stjernen, at hun droppede ud af college for at forfølge model og skuespil. Ifølge Bravo dimitterede skuespillerinden fra gymnasiet i Oregon og forlod college kort efter for at flytte til San Francisco.

Anbefalede: