7 karakterer der sårede The Big Bang Theory (+8 Hvem reddede det)

Indholdsfortegnelse:

7 karakterer der sårede The Big Bang Theory (+8 Hvem reddede det)
7 karakterer der sårede The Big Bang Theory (+8 Hvem reddede det)
Anonim

Som et af de mest succesrige tv-programmer i næsten hele dets løb, er der absolut ingen tvivl om, at The Big Bang Theory var i stand til at finde et dedikeret publikum. Det betyder dog ikke, at alle aspekter af TBBT fungerede for sin fanskare, da nogle elementer af showet var mindre end populære blandt dets seere.

Bestemt et show, der introducerede flere og flere medvirkende med tiden, The Big Bang Theory lykkedes for en stor del, fordi seerne bekymrede sig om dens karakterer. Desværre kunne det modsatte også være sandt til tider, da visse TBBT-karakterer faktisk tog væk fra showets appel. Med det i tankerne er det tid til at tage et kig på denne liste over 7 karakterer, der sårede The Big Bang Theory og 8, der reddede den.

15 Hurt: Claire

Billede
Billede

En gang imellem introducerer forfatterne til et program en karakter, og det er svært at tyde, hvad de tænkte på. For eksempel, da Claire fik sin The Big Bang Theory-debut, og hun kortvarigt blev involveret med Raj, var det ret forvirrende. Hun virkede trods alt så langt ude over ham, både med hensyn til forholdsmodenhed og selvtillid, at deres scener tydeligvis var spild.

14 gemt: Wil Wheaton

Billede
Billede

På det tidspunkt, hvor The Big Bang Theory sluttede, var Wil Wheaton venner med hovedpersonerne, og det var dejligt, at han tydeligvis kunne lide dem alle sammen, selvom deres løjer ofte irriterede ham. Så meget som vi elskede ham til sidst, for os var Wheaton endnu mere underholdende, da han første gang optrådte i showet som Sheldons dødelige fjende, der nød at forstyrre ham.

13 Hurt: Ramona Nowitzki

Billede
Billede

Dengang Ramona Nowitzki første gang optrådte i The Big Bang Theory, var hun irriterende, men det var i det mindste morsomt, at Sheldon ikke anede, at hun var romantisk interesseret i ham. Men da hun kyssede Sheldon vel vidende, at han var involveret med Amy, var det utilgiveligt, selvom det førte til et magisk øjeblik, der ikke involverede hende.

12 gemt: Leonard Hofstadter

Billede
Billede

Når du virkelig tænker over det, er Leonard Hofstadter en temmelig utrolig karakter. Han har trods alt formået at virke relaterbar, selvom han har masser af problemer, både mentale og fysiske, og han er en genial fyr. Faktisk, på grund af styrken af Johnny Galeckis præstation, var Leonard den karakter fra dette show, som vi rodede mest efter.

11 Hurt: Kenneth Fitzgerald

Billede
Billede

Når det kommer til skuespilleren Michael Rapaport, er han den slags performer, der har været fantastisk i en række ting, men det er også rigtigt, at når det bliver castet i den forkerte rolle, går det hurtigt g alt for ham. Et perfekt eksempel på sidstnævnte, da han optrådte i TBBT som Kenneth Fitzgerald, var hans syn på karakteren virkelig bred, hvilket gjorde hans scener svære at se.

10 gemt: Zack Johnson

Billede
Billede

Som den polære modsætning til TBBTs mandlige hovedkarakterer, da Zack Johnson begyndte at date Penny, var det et dårligt tegn for fans, der ønskede at se hende ende med Leonard. Han var dog en så oprigtigt sød karakter, der virkelig kunne lide fyrene, at det var umuligt at ikke lide ham. Som sådan var det en fornøjelse at se ham igen, hver gang han dukkede op i de senere sæsoner.

9 Hurt: Emily Sweeney

Billede
Billede

Lige fra starten var det tydeligt, at Emily Sweeney ikke var et godt match for Raj. Meget interesseret i gyserfilm og de mere makabre ting i livet, kunne Emily date en håbløs romantiker som Raj have fungeret, men ingen af dem forstod hinanden. Som sådan betød al Emilys tid på showet, at Raj blev sat ind i ting, han var utilpas med, som seerne ikke nød.

8 Gemt: Penny

Billede
Billede

Da hun var TBBTs eneste kvindelige hovedrolle, da showet begyndte, lagde det alene et stort pres på Pennys karakter. Oven i købet skulle det virke troværdigt, at en populær og smuk ung kvinde ville hænge ud med en gruppe soci alt akavede videnskabsmænd. Heldigvis gjorde Penny ikke kun den bedrift, men hendes karakter gjorde hendes nye venner bedre, især Sheldon, der blev som en plage for hende.

7 Hurt: Lucy

Billede
Billede

Utroligt nok, da Lucy første gang debuterede på dette show, var det spændende. Hun virkede trods alt som et godt match for Raj, og hendes sociale angst var til en vis grad relateret. Men da det blev klart, at Raj aldrig ville være forstående nok for hende, og hun ikke kunne give ham det, han havde brug for, tjente hendes fortsatte tilstedeværelse i programmet i flere afsnit ikke noget formål.

6 gemt: Arthur Jeffries

Billede
Billede

Portrætteret af komedielegenden Bob Newhart, Arthur Jeffries er muligvis bare The Big Bang Theorys sjoveste karakter. Velsignet med en utrolig komisk timing, var Newhart aldrig bange for at lade et øjeblik trække vejret for at fremkalde et større grin fra sit publikum. Oven i det tog hans sarkastiske vid ikke hans karakters evne til at give visdom til Sheldon, når det var nødvendigt.

5 Hurt: Oliver Lorvis

Billede
Billede

Lige fra starten var det tydeligt, at TBBTs forfattere syntes, det var sjovt at inkludere en uhyggelig fyr i showet. Howard Wolowitz er trods alt en af hovedpersonerne. Desværre spillede de år senere ind i den trope igen, da Oliver Lorvis, en nørdet læge, der forfulgte Penny, blev introduceret. Portrætteret af Billy Bob Thornton, som ikke så ud til at være med på joken, var Lorvis' engangsoptræden afskrækkende.

4 gemt: Sheldon Cooper

Billede
Billede

Det er klart, at The Big Bang Theory's breakout-stjerne, lige ved siden af, er der ingen tvivl om, at showet skylder en stor del af sin popularitet til, at Sheldon Cooper fanger seerne. Hvis det ikke var grund nok for ham til at optræde på den gemte side af denne liste, er der også det faktum, at mange af TBBTs bedste øjeblikke var fokuseret på, at han voksede som menneske.

3 Hurt: Priya Koothrappali

Billede
Billede

Den første af flere The Big Bang Theory-karakterer, der blev introduceret for at holde Leonard og Penny adskilt, det var slemt nok, at Priya forhindrede fans i at få det par, de ønskede. Derudover insisterede hun på at prøve at ændre Leonard på en række måder, der var irriterende for fans af hans karakter.

2 gemt: Amy Farrah Fowler

Billede
Billede

Dengang Dr. Amy Farrah Fowler debuterede, var hun en ekstremt tegneserieagtig karakter, der virkede malplaceret selv i et show som TBBT. Men da serien sluttede, kunne det hævdes, at hun var showets hjerte og sjæl. Når alt kommer til alt, forblev hun en total kæreste i et show fyldt med karakterer, der blev mere og mere bittert med tiden.

1 Hurt: Dr. Pemberton og Dr. Campbell

Billede
Billede

Et par "videnskabsmænd", der ved et uheld beviste Sheldon og Amys teori, Dr. Pemberton og Dr. Campbell, var idioter, der insisterede på, at de fortjente en ædel fredspris. Da det var indlysende, at Pemberton og Campbells indsats i sidste ende ville mislykkes, var alt, hvad de gjorde, at tjene som en distraktion under TBBTs sidste sæson. Værre endnu, disse karakterer fik os til at ikke lide at have Sean Astin og Kal Penn på vores skærme, hvilket er utilgiveligt.

Anbefalede: