Disse 8 kunstnere deltager i Machine Gun Kellys mainstream-udsalgsturné

Indholdsfortegnelse:

Disse 8 kunstnere deltager i Machine Gun Kellys mainstream-udsalgsturné
Disse 8 kunstnere deltager i Machine Gun Kellys mainstream-udsalgsturné
Anonim

MGKs nyeste album, Mainstream Sellout, blev udgivet den 25. marts 2022 med seksten sange på tracklisten og flere på deluxe-versionen. Hans sommerturné starter i Austin, Texas den 8. juni 2022 og rejser på tværs af Amerika indtil midten af august. Colson Baker, ellers kendt som Machine Gun Kelly, skiftede genre efter sit 2019-album Hotel Diablo, fra rap til pop-punk med sit 2020-album Tickets to My Downfall. Han vandt Billboards Top Rock Artist og Top Rock Album i 2021 sammen med priser fra American Music Awards og MTV Europe.

En stor del af hans succes på musikscenen er hans store personlighed, stil og scenetilstedeværelse. Hans koncerter er en højlydt og vild produktion, med massive rekvisitter og et engageret publikum. Det er nyttigt, når han ledsages af utrolige talenter, såsom dem, der kommer med på hans Mainstream Sellout-turné i hele USA og Europa i 2022.

8 44 Phantom In Europe With MGK

44 Phantom er en ny popartist, der udgiver sit første album, dø engang, det er godt for dig, og singlen "I Won't Complain" i 2021. Han lagde en plakat på Instagram med MGK's turnédatoer, og navnene på de musikere, der er knyttet til turen. Han inkluderede kommentaren, "støtter Machine Gun Kelly i Europa dette efterår."

7 PVRIS On Tour 2022

PVRIS er et pop-rock-band med frontkvinde Lynsey Gunnulfsen. De debuterede deres første album, White Noise, i 2014 og deres seneste single, "Monster," i 2021. De udgav deres musikvideoer "Monster" og "My Way" i slutningen af 2020. De er opført som særlige gæster. på Machine Gun Kellys Mainstream Sellout-turné.

6 med Blackbear på "Make Up Sex"

Matthew Tyler Musto er en sanger og sangskriver, der går under kunstnernavnet Blackbear. Han udgav sin seneste single, "@ my best", i 2021. Han optrådte på Machine Gun Kelly's Tickets to My Downfall-nummeret "my ex's best friend" og MGK's seneste sang "make up sex" på hans 2022 Mainstream-udsolgte album. Blackbear optræder og optræder på turné med MGK til sommer.

5 Willow på 'Emo Girl'

Will Smiths datter, Willow Smith, ramte scenen som en barnestjerne og opnåede anerkendelse i musikbranchen med sin første single, "Whip My Hair" i 2010. I løbet af de sidste ti år har hendes stil og musik været opgraderet til en pop-punk-genre med hendes album Lately I Feel Everything. Hun er med på Machine Gun Kellys Mainstream Sellout-album på sangen "Emo GIrl." Han offentliggjorde musikvideoen med Willow på YouTube og fik tre millioner visninger på en måned. Willow skal sammen med MGK på scenen for at fremføre deres sang.

4 Trippie Redd på tur med maskingevær Kelly

Trippie Redd er en rapper og sanger kendt for sin indflydelse på SoundCloud-rapscenen. Han blev berømt med sit debut-mixtape og album i 2017 og udgav for nylig sin single "Lil Wayne" i 2019. Han var med på Machine Gun Kellys Hotel Diablo-album på sangen "Candy" med musikvideoen udgivet på YouTube i 2020. Han vil optræde som en del af Mainstream Sellout-turneen i 2022. Machine Gun Kelly lagde på Instagram en video og et billede af hele besætningen med overskriften "ALBUM'S OUT + we're going on tour + tix on sale now, who's coming?"

3 Iann Dior om 'Fake Love Don't Last'

Iann Dior er en rapper og sanger, der bryder ind på scenen i 2019 og tager fart med sin hitsingle "Mood" i 2020. Han er i dag mere kendt for at arbejde på Machine Gun Kellys album Tickets To My Downfall på sangen "nothing inside", og MGK havde et vers på Ian Diors sang "Sick And Tired" og var med i musikvideoen, der blev offentliggjort i 2021. Han er nu på MGKs nyeste album, med i sangen "Fake Love Don't Last." Iann postede billeder på Instagram af ham og Machine Gun Kelly med billedteksten "på vej tværs over USA og Europa med min bror."

2 Travis Barker og Colson Bakers matchende tatoveringsfejl

Blink-182-trommeslager Travis Barker er kendt for sit tætte bånd til pop-punk-ikonet Machine Gun Kelly. De har arbejdet sammen på de sidste tre af MGKs album, mange af hans singler og nogle covernumre, som Paramores "Misery Business". Travis er med i mange musikvideoer og på plakaten for de musikere, der tager på Mainstream Sellout-turneen. Før de ændrede titlen til Mainstream Sellout, fik Machine Gun Kellys nye album titlen "Born with Horns", og de fik matchende tatoveringer af det på deres arme. Han lagde på Instagram MGK's nye musikvideo "Måske", hvor han spiller på trommer, med billedteksten ""MÅSKE"-video ude nu."

1 Pop-Punk Princess, Avril Lavigne

Alle kender Avril Lavigne, da hun rockede fra begyndelsen til midten af 2000'erne med sine tre studiealbum: Let Go, Under My Skin og Best Damn Thing. Hun er en pop-punk prinsesse med sin unikke lyd og sin skaterpige-attitude. Hun udgav et nyt album i 2022 med titlen Love Sux med sin hitsang "Bite Me". Machine Gun Kelly er med i hendes nye sang "Bois Lie", og nu vil hun optræde ved siden af ham denne sommer på hans turné. Hun har en version af Mainstream Sellout-turnéplakaten med overskriften "på tur med nogle af mine venner denne sommer." Det er et pop-punk prinsesse- og prinssamarbejde, og rockscenen var klar til det.

Anbefalede: