Politi undersøger døden for 'The Walking Dead'-stjernen Moses J Moseley

Indholdsfortegnelse:

Politi undersøger døden for 'The Walking Dead'-stjernen Moses J Moseley
Politi undersøger døden for 'The Walking Dead'-stjernen Moses J Moseley
Anonim

'The Walking Dead'-stjernen Moses J Moseley er blevet fundet død i en alder af 31 år under omstændigheder, som politiet betragter som mistænkelige. Moseleys lig blev fundet i Stockbridge, Georgia, efter en jagt på stjernen, efter hans familie meldte ham savnet onsdag. Selvom det menes, at skudsår var hans dødsårsag, er dette endnu ikke blevet officielt bekræftet, og retshåndhævende myndigheder efterforsker i øjeblikket hændelsen yderligere.

Udover at have haft et imponerende tre-årigt ophold på 'The Walking Dead' optrådte Moseley også i 'Watchmen' og 'Hunger Games: Catching Fire'.

Det er blevet rapporteret, at politiet mener, at Moseleys skader kan være selvforskyldt

Moseleys familie blev bekymret, da de ikke havde hørt fra ham i flere dage og slog alarm, efter at en rundringning af lokale hospitaler viste sig at være frugtesløs. Det er blevet rapporteret, at den afdøde skuespiller blev fundet ved at spore hans bil, og ifølge TMZ ¸ har politiet antydet, at hans skader kan være selvforskyldt.

Tabatha Minchew, Moses' agent, er blevet knust over tabet og udtaler: "Alle elskede Moses. Han mødte aldrig en fremmed. Han elskede sine fans lige så meget som sin familie og venner. Han var altid spændt på at få auditions og arbejde."

“Han var en god ven i 10 år eller mere. Han var sådan en, man kunne ringe til midt om natten, hvis man havde brug for at tale eller havde brug for noget."

"Han vil blive dybt savnet af så mange, hans venner, familie, koster og fans."

Moseleys medstjerne beskrev ham som 'et absolut venligt og vidunderligt menneske'

Minchew var ikke den eneste, der hyldede stjernen. 'The Walking Dead' cast-medlem Jeremy Palko skrev om sin afdøde ven "Hjerteknust at høre om bortgangen af @MosesMoseley Bare et absolut venligt og vidunderligt menneske Du vil blive savnet min ven. TWDFamily."

Avery Sisters Entertainment, Moseleys agentur, gav ham respekt i en rørende video. De erklærede 'Med et tungt hjerte tilbyder vi hos Avery Sisters Entertainment vores oprigtige og dybeste medfølelse til vores skuespillers, Moses J. Moseleys familie og venner. Vi er virkelig kede af det."

“Moses var en fænomenal skuespiller, der har medvirket i film som "The Walking Dead", "Queen of the South" og "American Soul", men MEGET mere end det, han var en FANTASTISK person!

“For dem, der kendte ham, var han den venligste, sødeste og mest generøse person, du nogensinde ville møde. Vi kommer til at savne dig meget!”

Anbefalede: