Taylor Hawkins Dødsårsag spekulerede i, at Travis Barker fører hyldest

Indholdsfortegnelse:

Taylor Hawkins Dødsårsag spekulerede i, at Travis Barker fører hyldest
Taylor Hawkins Dødsårsag spekulerede i, at Travis Barker fører hyldest
Anonim

Den 50-årige trommeslager Taylor Hawkins død sættes i forbindelse med stofbrug.

Faren til tre havde en historie med stofbrug og døde på et hotelværelse i Casa Medina - nord for den colombianske by Bogota. Foo Fighters skulle efter planen spille til en koncert i den colombianske hovedstad.

Politiet i Bogota udgav en erklæring

The Metropolitan Police of Bogota sagde i en erklæring til lokale aviser: "Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt. Ifølge dem, der er tæt på ham, kan dødsfaldet være relateret til forbrug af stoffer."

Kilder på hotellet var, at Hawkins døde, blev angiveligt tilkaldt nødtjenester, efter at trommeslageren klagede over brystsmerter. Desværre døde han, da lægerne ankom.

I 2001 fik Taylor Hawkins en overdosis af heroin

Fire år efter at have sluttet sig til Foo Fighters, fik Hawkins en overdosis heroin og endte i koma i London 2001.

Hans Foo Fighters-bandkammerat Dave Grohl var ved sin seng, indtil han kom sig helt. Grohl skrev om hændelsen i sangen "On The Mend" til deres album fra 2005.

Hawkins fort alte magasinet Q om nummeret: "Jeg vil ikke vide det. Det gør jeg virkelig ikke. Desværre kommer det til at være en del af min historie for altid, noget der skete i mine sene 20'ere gennem at være en idiot. Nogle ting er bedre at lade være usagt, hvad mig angår."

Miley Cyrus og mange flere har hyldet Taylor Hawkins

Miley Cyrus, som i øjeblikket er på turné i Sydamerika, annoncerede på Instagram, at hun ville dedikere sin næste koncert til den afdøde trommeslager. Den tidligere barnestjerne delte et sort-hvidt billede af Hawkins, der rockede ud på sit trommesæt på scenen, mens han glimtede med sit varemærke.

"Sådan vil jeg altid huske dig…" hun skrev billedteksten til sit billede, før hun tilføjede: "Mit show i morgen er dedikeret til Taylor Hawkins."

Ozzy Osbourne tweetede: "@TaylorHawkins var virkelig en fantastisk person og en fantastisk musiker. Mit hjerte, min kærlighed og mine kondolencer går til hans kone, hans børn, hans familie, hans band og hans fans. Vi ses på den anden side."

Hans kone, Sharon Osbourne tilføjede: "Hvil i fred taylorhawkins sender al vores kærlighed til hans kone og børn."

Blink-182 trommeslager Travis Barker delte et sort/hvidt billede af Hawkins, i billedteksten skrev han delvist: "Jeg har ikke ordene. Trist at skrive dette eller aldrig at se dig igen. At sige Jeg kommer til at savne dig, min ven er ikke nok. Til næste gang vi snakker trommer og ryger på drengeværelset … Hvil i fred."

Queen guitarist Brian May skrev: "Nej. Det kan ikke være. Hjertebrudt. Taylor, du var familie for os. Vores ven, vores bror, vores elskede barn. Velsigne dig. Vi vil savne dig så meget."

Nickelback tilføjede: "I fuldstændig vantro over nyheden om Taylor Hawkins. Vores dybeste medfølelse til hans familie, hans bandkammerater, hans team, hans venner og alle, der nogensinde har været berørt af den musik, han skabte med @foofighters @Alanis og så mange andre. Det er så utrolig trist."

Kiss-frontmand Gene Simmons skrev online: "chokeret og trist over at høre @taylorhawkins er gået bort i dag. Vores bønner og kondolencer går til Hawkins-familien, @foofighters venner og fans. Trist."

Beatles-ikonet Ringo Starr tweetede: "Gud velsigne Taylor fred og kærlighed til hele hans familie og bandet fred og kærlighed."

Anbefalede: