"Ant-Man 3" er blevet bekræftet til at ske (til stor glæde for fans!)

"Ant-Man 3" er blevet bekræftet til at ske (til stor glæde for fans!)
"Ant-Man 3" er blevet bekræftet til at ske (til stor glæde for fans!)
Anonim

Fans af Ant-Man-serien og/eller Marvel Cinematic Universe (MCU) har en ny grund til at blive begejstret. Hvorfor? Nå, det er bekræftet, at Ant-Man 3 finder sted!

Jep, du læste rigtigt - Ant-Man 3 kommer virkelig til at ske. Peyton Reed - manden, der instruerede både 2015's Ant-Man og 2018's Ant-Man and the Wasp - er blevet bekræftet til at instruere den tredje film. Optagelserne forventes at starte enten i slutningen af dette år eller i begyndelsen af 2021. Selvom ingen fast udgivelsesdato er blevet bekræftet eller endda foreslået, forventes filmen at udkomme engang i 2022.

Det forventes, at filmens stjerne, Paul Rudd, vil gentage sin rolle som Scott Lang, AKA Ant-Man. Men det ser ikke ud til, at andre skuespillere eller skuespillerinder er blevet bekræftet i Ant-Man 3. Ingen har endda været rygter om at være med i filmen. Så fans er i øjeblikket tvunget til at vente og se, hvilke andre berømte navne der vil blive knyttet til Ant-Man 3.

Billede
Billede

Denne film siges at være sat i Marvels Phase Four-univers. Dette univers er sat efter begivenhederne i det vildt succesrige The Avengers: Endgame. Ant-Man 3 er blevet spekuleret i at følge både Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7. maj 2021) og Thor: Love and Thunder (5. november 2021). Hvad angår de resterende film fra dette univers, der er blevet bekræftet at blive udgivet på et tidspunkt, er de: Black Widow (1. maj 2020), The Falcon and the Winter Soldier (Efterår 2020), The Eternals (6. november 2020), Shang-Chi og legenden om de ti ringe (12. februar 2021), WandaVision (forår 2021), Doctor Strange og galskabens multivers, Loki (forår 2021), Hvad nu hvis …? (Sommeren 2021), Hawkeye (efteråret 2021) og Thor: Love and Thunder. Der har også været bekræftet tre MCU-tv-shows: She-Hulk, Ms. Marvel og Moon Knight. Det er overflødigt at sige, at Disney kommer til at forkæle os med Marvel-film og -serier i de kommende år!

Selv om detaljerne i Ant-Man 3 i øjeblikket er langt fra hinanden, er én ting sikker - vi kan ikke vente med at se denne film, når den endelig er ude!

Anbefalede: