The Surprising Thing The One Direction-medlemmer hadede om bandet

Indholdsfortegnelse:

The Surprising Thing The One Direction-medlemmer hadede om bandet
The Surprising Thing The One Direction-medlemmer hadede om bandet
Anonim

Med hensyn til boybands er One Direction uden tvivl den mest succesrige i nyere historie. Den britiske gruppe, som fandt sammen på The X Factor i 2010, opnåede en hidtil uset verdensomspændende berømmelse, som de fastholdt, indtil de annoncerede en pause på ubestemt tid i 2015. One Direction er endda blevet sammenlignet med det supersuccesfulde boyband fra 90'erne, Backstreet Drenge, selvom det britiske pop-rock-band havde en lidt anderledes lyd og ikke var dem til meget koreografi.

At være med i bandet ændrede livet for medlemmerne Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson og Zayn Malik, hvilket i høj grad øgede deres nettoværdi og satte dem op til succesfulde solokarrierer. Det var dog ikke kun solskin og roser. Der var én ting, som hvert medlem af bandet siges at have hadet ved at være i One Direction. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvad de ikke kunne lide som gruppe, og hvad de enkelte medlemmer kæmpede med på egen hånd.

What The One Direction-medlemmer hadede ved bandet

Ifølge Girlfriend indrømmede Louis Tomlinson, at han og hans bandkammerater ikke følte navnet One Direction. Fra begyndelsen er dette noget, som de alle angiveligt ikke kunne lide ved bandet.

Tomlinson sluttede sig til The X Factor i 2018 som gæstedommer, og mens han var der, afslørede han, hvordan drengene virkelig havde det med deres moniker.

"Du ved, det er med et navn, jeg tror ikke, at nogen af os nogensinde har været en stor fan af One Direction," sagde han (via Girlfriend). "Hvis du tænker på navnet, er det et ret ban alt navn."

Mens navnet ser ud til at være det eneste universelle problem i bandet, hadede de enkelte medlemmer forskellige ting ved deres oplevelse i gruppen.

Liam Payne kæmpede med One Directions berømmelse

Mens Liam Payne t alte på KISS FM for deres oplysningskampagne om mental sundhed Where's Your Head At?, indrømmede Liam Payne, at det at være i en gruppe så glob alt berømt som One Direction "nærmest dræbte" ham.

"Da bandet startede vores pause, kæmpede jeg med tanken om at blive berømt igen, det skræmte det levende dagslys ud af mig", afslørede han. "Fordi sidste gang, det næsten slog mig ihjel, ærligt t alt."

Cosmopolitan rapporterer, at Payne fandt presset for at behage folkemængderne til tider overvældende, idet han citerede et andet interview, da han sammenlignede at være i bandet med at være en Disney-stjerne:

"Det er næsten som at tage Disney-kostumet på, før du går op på scenen, og under Disney-kostumet blev jeg pet ret meget af tiden, fordi der ikke var nogen anden måde at få dit hoved på. omkring hvad der foregik. Jeg mener, det var sjovt. Vi havde det helt vildt, men der var visse dele af det, hvor det bare blev en lille smule giftigt."

Zayn Malik kunne ikke lide One Directions faktiske musik

Zayn Malik, der forlod bandet i 2015 før deres pause, har siden adskillige gange kommenteret på, hvad han ikke kunne lide ved bandet. Cosmopolitan afslører, at Malik havde et problem med den faktiske musik, han lavede, mens han var i One Direction, og kaldte den "generisk som f" i sit første solointerview.

I det samme interview mindede Malik om at blive fort alt, hvordan han skulle have det med den musik, One Direction lavede, mens han var i bandet. Ikke alene skulle han indspille musik, han ikke kunne lide, men han fik besked på at være tilfreds med det.

"Vi fik at vide, at vi skulle være glade for noget, som vi ikke var glade for," sagde Malik og antydede, at hans bandkammerater måske også havde et problem med denne del af bandet.

Malik afslørede også i interviewet, at han "aldrig rigtig ville være" i bandet og havde ønsket at gå fra det første år.

“Jeg gav det lige en chance, fordi den var der på det tidspunkt, og da jeg indså, hvilken retning vi gik i tankerne om ordspil – med musikken, indså jeg med det samme, at det ikke var noget for mig, fordi Jeg indså, at jeg ikke kunne indtaste noget input."

Siden han forlod bandet, har Malik udgivet anden musik, der fremhæver den slags lyd, han kan lide, som passer ind i R&B-kategorien og byder på flere runs og vokal diversitet.

Louis Tomlinson kunne ikke lide følelsen af ikke at bidrage

I et interview med The Guardian afslørede Louis Tomlinson, at han til tider følte sig som den ulige i bandet uden noget at bidrage med.

"Du ved, at jeg ikke sang en eneste solo på X Factor," indrømmede Tomlinson og mindedes de dage, hvor bandet blev sat sammen til reality-showet i 2010.

“Mange mennesker kan tage pisset ud af det. Men når man rent faktisk tænker på, hvordan det føles, når man står på scenen hver eneste uge og tænker:’Hvad har jeg egentlig gjort for at bidrage her? Syng en lavere harmoni, som du ikke rigtig kan høre i mixet?”

Tomlinson beskrev sine bandkammerater og sagde, at Niall Horan var den "happy-go-lucky irske" fyr, Zayn Malik havde "en fantastisk stemme", og Liam Payne og Harry Styles " altid havde en god scenetilstedeværelse."

"Og så er der mig," tilføjede Tomlinson og forklarede, at han til tider følte sig som det medlem, der havde mindst at bidrage med.

Anbefalede: