Hvilken af Zoë Kravitz' forældre er rigere - Lisa Bonet eller Lenny Kravitz?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken af Zoë Kravitz' forældre er rigere - Lisa Bonet eller Lenny Kravitz?
Hvilken af Zoë Kravitz' forældre er rigere - Lisa Bonet eller Lenny Kravitz?
Anonim

Selvom nogle måske ikke er klar over det, har skuespillerinden Zoë Kravitz faktisk meget berømte forældre. Batman-stjernen blev opdraget af skuespillerinden Lisa Bonet og musikeren Lenny Kravitz, og hun har afsløret, at det ikke altid var let at have berømte forældre. Det virker dog, som om stjernen har et godt forhold til både Lisa og Lenny, på trods af at de var adskilt det meste af hendes liv.

I dag tager vi et kig på, hvor velhavende Lisa Bonet og Lenny Kravitz er. Selvom det ikke er nogen hemmelighed, at de to forblev nære venner efter deres deling - Lenny Kravitz er endda venner med Lisa Bonets mand Jason Momoa - hvem af Zoë Kravitz' forældre er rigere?

8 Skuespillerinden Lisa Bonet havde sin skuespillerdebut i begyndelsen af 80'erne

Lisa Bonet blev berømt som Denise Huxtable i sitcom The Cosby Show, som hun medvirkede i fra 1984 til 1992. For rollen blev Bonet endda nomineret til Primetime Emmy Award for fremragende birolle i en komedieserie. Skuespillerinden endte med at portrættere den samme karakter i seriens spinoff A Different World fra 1987 til 1993.

7 Musiker Lenny Kravitz blev berømmelse i slutningen af 80'erne

Musikeren Lenny Kravitz blev berømt i slutningen af 80'erne, men hans berømmelse steg i vejret i 90'erne. Sangeren udgav nogle af sine største hits i det årti - "It Ain't Over 'til It's Over" (1991), "Always on the Run" (1991), "Are You Gonna Go My Way" (1993), " Fly Away" (1998) og "American Woman" (1999).

I 2000'erne og 2010'erne gav Kravitz også skuespil, og han optrådte i projekter som Precious, The Hunger Games og The Butler.

6 Lisa Bonet og Lenny Kravitz blev gift i 1987

Lisa Bonet og Lenny Kravitz mødtes til en New Edition-koncert i midten af 80'erne, og på det tidspunkt var skuespillerinden allerede en etableret stjerne, mens Kravitz stadig for det meste var en ukendt musiker. De to var oprindeligt kun venner, men til sidst begyndte de at date, og den 16. november 1987 - Bonets 20 års fødselsdag - knyttede parret sig. Her er, hvad Kravitz fort alte Rolling Stone i 1995 om Bonet: "Hun var som en kvindelig version af mig. Den kvinde inspirerede mig så meget. Det var en magisk tid, som hun og jeg delte. Jeg har bare åbnet op kunstnerisk."

5 I 1988 blev deres datter Zoë Isabella Kravitz født

Lisa Bonet fødte deres datter Zoë Isabella Kravitz, den 1. december 1988. Lidt over et år efter de blev gift. Desværre holdt Lisa Bonet og Lenny Kravitz' ægteskab ikke, og i 1991 gik parret fra hinanden. Deres skilsmisse blev afsluttet i 1993. Parret forblev dog nære venner, og i dag ser de ud til at have et godt forhold til hinanden.

4 Lisa Bonet har ikke optrådt siden 2017

Mens Lisa Bonet medvirkede i adskillige projekter gennem 90'erne og 2000'erne, ser skuespillerinden ud til at have besluttet at tage tingene langsommere i 2010'erne.

Nogle af Bonets mest kendte projekter omfatter action-thrilleren Enemy of the State fra 1998, komedie-dramaet High Fidelity fra 2000, action-dramaet Biker Boyz fra 2003 og thrilleren Road to Paloma fra 2013. Lisa Bonets sidste projekter i skrivende stund er hendes portrættering af Marisol i kriminaldramashowet Ray Donovan i 2016 og hendes portrættering af en receptionist i kortfilmen Jellywolf i 2017.

3 Mens Lenny Kravitz' sidste album blev udgivet i 2018

I løbet af sin karriere har Lenny Kravitz udgivet 11 studiealbum - Let Love Rule i 1989, Mama Said i 1991, Are You Gonna Go My Way i 1993, Circus i 1995, 5 i 1998, Lenny i 2001, Dåb i 2004, Det er tid til en kærlighedsrevolution i 2008, Black and White America i 2011, Strut i 2014 og Raise Vibration i 2018. Mens musikeren afslørede, at han begyndte at arbejde på en opfølgning på en Raise Vibration, er der intet blevet udgivet i skrivende stund.

2 Lisa Bonet har en nettoværdi på $10 millioner

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Lisa Bonet i øjeblikket at have en nettoværdi på omkring $10 millioner. Skuespillerinden tjente størstedelen af sin rigdom gennem skuespil, og hun er stadig et velkendt navn i branchen. Men i betragtning af, at hun ser ud til at have taget en pause fra skuespil i de sidste par år, er det svært at sige, om hendes nettoformue vil vokse i fremtiden.

1 Mens Lenny Kravitz anslås at være $80 millioner værd

Sammenlignet med sin ekskone Lisa Bonet har Lenny Kravitz en meget højere nettoformue. I øjeblikket vurderes musikeren at være omkring 80 millioner dollars værd - hvoraf størstedelen er takket være hans talrige succesfulde albums. Bortset fra musik har en anden indtægtskilde for stjernen været skuespil, især i det sidste årti. Selvom Lenny Kravitz bestemt er imponerende rig, kan stjernen bestemt ikke lide at vise det frem.

Anbefalede: