Johnny Depp tildelte et stort slag uger før ærekrænkelsessag mod Amber Heard

Indholdsfortegnelse:

Johnny Depp tildelte et stort slag uger før ærekrænkelsessag mod Amber Heard
Johnny Depp tildelte et stort slag uger før ærekrænkelsessag mod Amber Heard
Anonim

Johnny Depp er blevet tildelt et stort slag kun få uger før retssagen i hans ærekrænkelsessag mod Amber Heard. Han sagsøger hende, efter at hun afslørede detaljer om misbrug i hjemmet. Parret blev gift mellem 2015 og 2017.

I en nylig høring afgjorde en dommer, at Heard kan argumentere over for en jury for, at hun skal beskyttes mod en injuriesag, fordi en artikel, hun skrev i 2018, omhandler et spørgsmål af offentlig interesse.

Endnu et slag for Depp i lang retssag mod ekskone

Den 58-årige Edward Scissorhands-skuespiller sagsøgte sin ekskone for 50 millioner dollars, efter at hun skrev en udtalelse til Washington Post, hvor hun beskrev sig selv som et offer for vold i hjemmet. Injuriesagen, som blev anlagt i Virginia, antyder fejlagtigt, at hun blev fysisk og seksuelt misbrugt af Depp, da skuespillerne blev gift.

I en høring i torsdags afsagde Virginia-dommer Penney Azcarate sin beslutning om kortfattet dom og bekræftede, at den 35-årige skuespillerinde kan bruge anti-SLAPP-statutten (Strategic Lawsuit Against Public Participation). Denne virginiske lov er designet til at beskytte folk mod retssager efter at have t alt om sager, som er offentligt bekymrede.

Foranst altningen sikrer immunitet mod civilretligt ansvar vedrørende udtalelser om spørgsmål af offentlig interesse, som ville være beskyttet i henhold til den amerikanske forfatnings første ændring.

Depps advokat sagde, at loven ikke er designet til at gribe ind i private tvister. Heards advokat sagde i en erklæring, at den pågældende artikel ikke nævner The Pirates of the Caribbean-skuespilleren ved navn, og den adresserer et alvorligt spørgsmål af offentlig bekymring: forebyggelse af vold i hjemmet.

Heard Counter sagsøger Depp

Heard har også indgivet et modkrav for ærekrænkelse mod Depp på grund af de udtalelser, som hans advokat fremsatte om at omdømme hende. Kendelsen kommer kun få uger før en langvarig retssag forventes at begynde i Fairfax. Depp sagsøger hende i Virginia, fordi Washington Posts onlineudgaver udgives via servere i Fairfax County.

Både Depp og Heard skal efter planen vidne i retten, med adskillige andre berømte personer opført som potentielle vidner. Heards advokater ønsker at få sagen flyttet til Californien, hvor begge skuespillere er bosat. Grunden til, at Depps team ønsker at beholde det i Virginia, er, at statens anti-Slapp-lov ikke er så bred som i Californien.

Depp anlagde en lignende retssag i Storbritannien mod avisen The Sun og tabte, efter at de kaldte ham en "wife beater". Dommeren afgjorde, at Depp overfaldt Heard ved et dusin gange og satte hende i frygt for sit liv tre gange.

Depp har sagt, at anklagerne om misbrug i hjemmet er usande og har gjort det svært for ham at få arbejde. Han blev droppet fra Fantastic Beasts and Where To Find Them-serien, og hans engang så berømte karriere har oplevet et fald i de seneste år.

Anbefalede: