Dette er de ældste konkurrenter på MTV's 'The Challenge: All Stars

Indholdsfortegnelse:

Dette er de ældste konkurrenter på MTV's 'The Challenge: All Stars
Dette er de ældste konkurrenter på MTV's 'The Challenge: All Stars
Anonim

MTV's The Challenge: All Stars er et spinoff af serien The Challenge, som havde premiere i juni 2021. The Challenge har været i æteren siden 90'erne, og stadig fortsætter serien med dens seneste sæson udgivet i august 2021.

All Stars havde 22 tidligere rollebesætningsmedlemmer, som konkurrerer om en massiv præmie på $500.000. En række af de tidligere vindere, der var inviteret til at påtage sig disse nye udfordringer, dukkede ikke op på trods af den kæmpestore præmie, der blev tilbudt. De fleste af dem er gået videre for at forfølge forskellige ting i livet og har derfor begrænset tid til at deltage.

En interessant kendsgerning om The Challenge: All Stars er, at hvert enkelt medvirkende medlem på et tidspunkt havde vundet en udfordring eller tjent betydelige penge på deres tid på showet. Disse stjerner har også tjent et par penge på at medvirke i andre lignende shows, hvor de også konkurrerede om pengepræmier.

Efter disse års konkurrence er disse OG'er blevet ældre, selvom de har avanceret deres tv-karrierer og opbygget venskaber indbyrdes. Lad os dykke ned og tage et kig på de ti ældste konkurrenter i showets historie.

10 Ace Amerson Age 42

Ace Amerson vendte tilbage til All Stars over et årti, siden han sidst deltog i The Challenge. Desværre blev han slået ud af udfordringen i en eliminationskamp i den første mission.

Desværre brækkede han et ribben i en brydekamp og kunne derfor ikke deltage i flere udfordringer. I et interview med EW sagde Ace, at den første nat var brutal og et mareridt.

9 Ayanna Mackins Age 43

Ayanna Mackins blev født den 26. november 1978. Hun var finalist i The Challenge: All Stars 2. Før All Stars var det 15 år siden, hun deltog i serien. Umiddelbart efter sin hjemkomst beviste hun dog sit værd. Mackins optrådte for første gang i konkurrencen om Road Rules: Semester at Sea.

Den 43-årige Pennsylvania-baserede mor konkurrerede også i andre udfordringer såsom Extreme Challenge, såvel som Battle of the Sexes 1 & 2.

8 Ja Duffy Age 43

Yes Duffy var den samlede vinder af The Challenge: All Stars sæson 1. Hans første udfordring var at konkurrere på Road Rules: Semester at Sea. Han er også den stolte vinder af The Challenge i 2000.

Battle Of The Seasons 2002 og Battle Of The Sexes er andre udfordringer, som stjernen har konkurreret om. Duffy er også en arkitekt, en fabrikator og også en underviser, og ved at kæmme disse færdigheder tjener han til livets ophold. Duffy er født i marts 1978 og er nu 43.

7 Laterrian Wallace Age 44

Den 44-årige veteran Laterrian Wallace blev født i 1977 i Chicago, Illinois, hvor fans kender ham for at deltage og blive finalisten ved Extreme Challenge. Wallaces første tv-udfordring var som deltager fra MTV reality-tv-serien Road Rules: Maximum Velocity Tour.

Han fort alte Yahoo Entertainment, at han var bange for selv at være med i sæson 1 af serien. Han er dog en af de bedste deltagere i The Challenge, da fitnessmesteren har konkurreret i fem forskellige udfordringer.

6 Steve Meinke Alder 44

Steve Meinke optrådte oprindeligt på The Challenge i begyndelsen af 2000'erne, men forlod kort efter showet for at fremme sin reklamekarriere. Dengang var han stadig i 20'erne, da han blev elimineret i det ottende afsnit af sæson 7.

Steve konkurrerede også i Real World/Road Rules Challenge: The Gauntlet. Hans seneste optræden var på The Challenge: All Stars sæson 2 som et af de ældste rollebesætningsmedlemmer. Meinkes nuværende alder er 44 år.

5 Ruthie Alcaide Age 45

Ruthie Alcaide er berømt kendt for at være finalist i begge MTV's reality-shows Real World/Road Rules Challenge: Battle of the SexesThe Battle Of Sexes og The Challenge: All Stars. Alcaide har også konkurreret i Real World/Road Rules Challenge: The Gauntlet 2 og Real World/Road Rules Challenge: The Duel II.

Efter at have endt på en syvendeplads med Jemmye Carroll, er Alcaide gået videre for at fortsætte sin karriere inden for produktion. Alcaide er født i 1977 og er en af de ældste spillere på 45 år.

4 Tecumshea 'Teck' Holmes Age 46

Tecumshea Holmes, kendt som "Teck", fik sin debut på tv som rollebesætning på MTV's The Real World: Hawaii. Teck Holmes konkurrerede på The Challenge 2000 og The Challenge: All Stars.

Den 46-årige udfordrer skabte sig et navn som en konkurrent med tre daglige sejre på The Challenge 2000, hvor han vandt i alt $6.830. Han bor i Los Angeles.

3 Syrus Yarbrough Age 50

Syrus Yarbrough er også en skuespiller, hvis første udfordring var som en konkurrent på The Real World: Boston. Ligesom Mark Long har Yarbrough en produktiv udfordringshistorie, da han vandt Extreme Challenge, den 4. sæson af Real World/Road Rules Challenge. Han har tjent $30.333 fra 29 daglige sejre.

Syrus var også finalist i Real World/Road Rules Challenge: The Inferno. Gennem årene konkurrerede han også i The Ruins, The Gauntlet 2, Battle of the Sexes og senest The Challenge: All Stars. Yarborough blev født i september 1971 og hans nuværende alder er 50 år.

2 Mark Long Age 50

Mark Long er en skuespiller og en producer, der spillede i Road Rules: USA – The First Adventure. Blandt alle ovennævnte udfordrere er Mark den mest dygtige og er varmt tilnavnet "udfordringens gudfar."

Siden han fik sin debut i 1995, har Long været med i seks Challenge-sæsoner. Ud af de seks kom han til finalen fire gange og vandt to af dem. Med kun én eliminering og 35 daglige sejre lykkedes det Long at høste hele $81.184. Den veteranudfordrer, skuespiller og producer har nu levet i 50 år.

1 Beth Stolarczyk Alder 52

Med sine 52 er Beth Stolarczyk den ældste af alle Challenge-stjernerne. Som rollebesætning i MTV's The Real World: Los Angeles var Stolarczyk med på Real World/Road Rules Challenge. Hun var også finalist i den seks episoder lange serie.

I sin alder har hun konkurreret i adskillige udfordringer, nemlig Battle of the Sexes, The Inferno II, The Gauntlet 2, Battle of the Seasons (2002) og The Gauntlet III. I 2021 vendte hun tilbage til kampen i The Challenge: All Stars.

Anbefalede: