Hvem er Harry Styles' nærmeste berømthedsvenner?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Harry Styles' nærmeste berømthedsvenner?
Hvem er Harry Styles' nærmeste berømthedsvenner?
Anonim

Harry Styles er en af de mest elskede popsangere i verden. Hans flotte udseende, magnetiske personlighed og udsøgte talent gør ham til en af de mest indflydelsesrige og succesrige musikere i sin tid. Hans karisma og energiske scenetilstedeværelse har fanget opmærksomheden hos mange fans over hele kloden. Det ser ud til at være et helt liv siden, at Harry trådte ud på scenen på The X Factor og sang "Isn't She Lovely" af Stevie Wonder, hvilket gjorde verden opmærksom på, at en ny stjernekrig blev født. De fem år, han tilbragte i One Direction, øgede virkelig hans berømmelse. Boybandet havde nogle fantastiske tider og skabte et publikum, der gik helt amok for dem. Harry Styles brugte denne popularitet til sin store fordel. Hans første solo-udgivelse, "Sign of the Times", raket til førstepladsen på hitlisterne i maj 2017.

Harry Styles betragtes også som en af de bedst klædte musikere i verden. Uanset om han er på den røde løber, i et talkshow, på gaden eller scenen, leverer han nogle af de mest mindeværdige looks i branchen. Gennem hele sin karriere har han også været en stolt støtte for mange formål og velgørende formål. Harrys åbne støtte til LGBTQ+-samfundet er velkendt og respekteret af mange. Harrys velgørenhedsarbejde er også veldokumenteret og beundret. At have en fantastisk personlighed og et stort hjerte er en god kombination til at få venner. At være en velhavende verdensomspændende superstjerne giver oven i købet en lang liste af venner.

8 James Corden

James Corden og Harry har kendt hinanden, siden One Direction blev dannet, og de to har været tætte lige siden. Harry har været på sit show mange gange, og begge har støttet hinanden offentligt ved mange lejligheder. Efter sigende havde Harry boet i James Cordens Palm Springs-hus, og Corden hjalp med at holde Harrys forhold til Olivia Wilde hemmeligt.

7 Alexa Chung

Alexa Chung og Harrys venskab går helt tilbage til 2013. Harry havde erklæret hende som sin berømthed for et magasin tilbage i tiden, så der har været mange rygter om, at de dater, men de blev aldrig bekræftet. De har dog formået at forblive venner gennem årene og har arbejdet på mange projekter og shows.

6 Stevie Nicks

Harry Styles optog Stevie Nicks i Rock and Roll Hall of Fame i 2019. De har t alt beundringsværdigt om hinanden i interviews, samarbejdet på koncerter og lavet covers til hinandens sange. De mødtes første gang i 2017 til en Fleetwood Mac-koncert i London. Harrys søster Gemma er også stor fan af Nicks og delte et billede af mødet på Instagram.

5 Jeff Azov

Jeff Azov er Harrys agent, men han er også en af hans venner. Forholdet begyndte i 2016, da Harry Styles begyndte sin solokarriere og hyrede Azov til at være hans agent. Deres venskab er vokset lige siden og kulminerede med, at Harry forrettede Azovs bryllup. Mange kunstnere har adskillige personlige og juridiske tvister med deres agenter. Forholdet mellem Jeff og Harry er ret unikt og specielt.

4 Kacey Musgraves

Harry Styles og Kacey Musgraves' venskab er relativt nyt. Begge blev første gang set af offentligheden optræde sammen i 2018. Harry inviterede Kacey på scenen for at synge "You're Still The One" af Shania Twain i en duet med ham. Præstationen var utrolig, alle på tilskuerpladserne elskede det, og Harry og Kacey havde så meget kemi, at alle troede, de datede. Siden da har de vist masser af støtte og påskønnelse af hinanden.

3 Shania Twain

Shania Twain og Harry Styles ser ud til at have været venner i et stykke tid. Den gensidige respekt er vokset endnu mere, siden Harry inkorporerede Twains hit "You're Still The One" i kulisserne til en af hans koncerter i New York. De har været i kontakt lige siden, og endnu et samarbejde ser ud til at være på vej.

2 Kendall Jenner

Kendall Jenner og Harry Styles lærte hinanden at kende via deres managers. De kom rigtig godt ud af det, og i de følgende måneder blev de set sammen mange steder over hele byen, så alle troede, de datede. Rygterne om, at de dater, fik aldrig en bekræftelse, men deres venskab er vokset lige siden. De lavede et segment af "Spill Your Guts or Fill Your Guts" på James Cordens show, og publikum elskede det.

1 The One Direction Boys

Selv om One Direction gik på en længere pause i 2015, og medlemmerne er blevet ved med at forfølge solo-interesser, vil de for altid værne om de gode gamle tider, der banede vejen til deres stjernestatus. Der var tidspunkter, hvor de tilbragte hvert vågent øjeblik sammen. Det er ikke noget, du glemmer.

Anbefalede: