Hilary Duff og Francia Raisa: Er de venner i det virkelige liv?

Indholdsfortegnelse:

Hilary Duff og Francia Raisa: Er de venner i det virkelige liv?
Hilary Duff og Francia Raisa: Er de venner i det virkelige liv?
Anonim

Hilary Duff og Francia Raisa har været i søgelyset i årtier nu, men deres seneste værk, How I Met Your Father, har fans ved at gå amok. Selvom de to stjerner aldrig har arbejdet sammen før, mødtes de en gang i god tid før showet begyndte. How I Met Your Father har allerede modtaget blandede anmeldelser, fordi det er et spin-off af det populære show, How I Met Your Mother. På trods af kritikken har fans fundet en ny besættelse.

De to stjerner spiller bedste venner i hitshowet, og fans er nysgerrige efter at se, om pigerne faktisk er venner i det virkelige liv. Ud fra alt, hvad fans hidtil har set, ser det ud til, at de to kommer ret godt ud af det, når de er uden for skærmen, såvel som når de er på skærmen.

6 Hilary Duff og Francia Raisa mødtes for ti år siden

Hilary Duff og Francia Raisa har haft succes hver for sig i Hollywood, selvom det er første gang, de har arbejdet på det samme projekt sammen. I et nyligt FaceTime-interview diskuterer de to, hvordan de mødtes for første gang for ti år siden. Francia Raisa tog til Hilary Duffs mors hus og mødte Hilary der for første gang. Hilary Duff var gravid, og i et forsøg på at skabe en samtale stillede hun et interessant spørgsmål. Francia Raisa spurgte Hilary, om hendes slimprop var faldet endnu, hvilket gav et langvarigt første indtryk.

5 Hilary Duff og Francia Raisa medvirker som bedste venner på tv

I deres nye show, How I Met Your Father, spiller Hilary Duff og Francia Raisa to bedste venner, der lever deres tusindårige liv i New York. De to piger har en så naturlig forbindelse på skærmen, at det virker som om, de kommer lige så godt ud af det i det virkelige liv. Fans kan fortælle, at de har et naturligt forhold og er begejstrede for at se, at de også kommer sammen i det virkelige liv. Selvom Hilary og Francia mødtes for ti år siden, dannede de ikke et venskab eller arbejdede på nogen projekter sammen før nu, og fans er glade for at se denne nye duo blive dannet.

4 Francia Raisas anden bedste ven er en Disney-stjerne

Francia Raisa finder ikke kun et venskab i Disney-stjernen Hilary Duff, men hun har også en anden bedste ven, der er vokset op på scenerne hos Disney. Francia Raisa og Selena Gomez har været bedste venner i årevis, og de viste endda fans, hvor tæt de er efter at have åbnet op om Selena Gomez' sygdom. Francia gav Selena en af sine nyrer, men år senere faldt de to sammen. Efter en treårig fejde tog Selena Gomez til Twitter for at vise fans, at hun er evigt taknemmelig for Francia Raisa.

3 Kemi uden for kameraet mellem Hilary Duff og Francia Raisa

I et nyligt Buzzfeed YouTube-interview viser Hilary Duff og Francia Raisa fans, hvor godt de er sammen. Gennem hele interviewet er det tydeligt, at de lige har lært hinanden at kende og elsker hinandens selskab. Interviewet handler om de tos forbindelse og for at se, hvor godt de kender hinanden efter at have spillet hinandens bedste venner i deres nye show, How I Met Your Father. De svarer på spørgsmål om hinanden, og det er tydeligt gennem skærmen, at de danner et livslangt venskab.

2 Francia Raisa ville være med i 'HIMYF' på grund af Hilary Duff

Francia Raisa hørte, at Hilary Duff ville være en del af det nye show, How I Met Your Father, og vidste med det samme, at det ville være magisk. Francia siger, at " alt, hvad hun [Hilary Duff] rører ved, bliver til guld, så lad os se dette," når vi taler om det nye show. Hun følte, at hun med det samme vidste, hvem karakteren Valentina, der oprindeligt hed Kate, ville være og ville spille hende.

1 Hilary Duff havde mulighed for at deltage i showet

Efter at det populære program, der fik Hilary Duffs navn derude, havde Lizzie McGuire et skænderi efter at have filmet to episoder til en genstart, og hendes nuværende show, Younger, sluttede, havde Hilary Duff mulighed for at tage på. et nyt projekt. Med plads til en ny mulighed læste hun manuskriptet til How I Met Your Father og vidste med det samme, at hun ville spille rollen som Sophie. Nu spiller Hilary Duff og Francia Raisa de roller, som de følte passede bedst til dem og er venner både på og uden for skærmen.

Anbefalede: