Hvem har en højere nettoværdi Kathy Hilton eller Kyle Richards?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har en højere nettoværdi Kathy Hilton eller Kyle Richards?
Hvem har en højere nettoværdi Kathy Hilton eller Kyle Richards?
Anonim

Da Kyle Richards er en af de mest berømte Real Housewives stjerner, og Kathy Hilton har så berømt et efternavn, er det ikke underligt, at fans er fascineret af deres livsstil. Fans ville gerne vide Kyles reaktion på Kathy, der sluttede sig til R HOBH til sæson 11, og det var sødt at se deres søsterforbindelse blomstre igennem episoderne. Alene i sæson 11 blev fans forkælet med et fantastisk middagsselskab hjemme hos Kathy, et julemåltid hos Kyle's og et ophold på et pragtfuldt hotel. Nu hvor Kathy vender tilbage til sæson 12, bliver det sjovt at se, hvad de finder på.

Fans er nysgerrige efter, hvordan Kathy og Kyles økonomiske situation er, og hvilken søster der er rigere. Fortsæt med at læse for at finde ud af, om Kathy Hilton eller Kyle Richards har en højere nettoformue.

Har Kathy Hilton eller Kyle Richards en højere nettoværdi?

Kathy Hilton har en nettoformue på $350 millioner, og det er højere end Kyle Richards' nettoformue.

Kyle Richards har en nettoformue på $100 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Mens begge søstre har været velhavende i lang tid, og de helt sikkert havde penge, før de sang med i reality-serien, ser de ud til at tjene gode penge på at optræde på RHOBH.

TMZ rapporterede, at Kathy Hilton indvilligede i at deltage i sæson 12 af RHOBH, og Kathy ønskede efter sigende at få flere penge. Radar Online rapporterede, at Kyle bliver bet alt $500.000 for hver sæson. Camille Grammer sagde endda, at Kyle tjente mere end nogen anden tilbage i den første sæson: ifølge Camille fik castet $36.000 for den første sæson, og Kyle blev bet alt $134.000.

Kyle Richards har gjort det godt i skuespillerbranchen

Hrrorfilmfans kunne se Kyle Richards komme tilbage for at spille Lindsey Wallace i 2021's Halloween Kills. Kyle spillede Lindsey i Halloween-filmen fra 1978, da hun kun var barn, og i Halloween Kills hjælper Lindsey Tommy Doyle (Anthony Michael Hall) og en gruppe trætte Haddonfield-beboere med at bekæmpe Michael Myers.

Det ser ud til, at Kyle ville have fået pænt bet alt for at vende tilbage til franchisen.

Kyle medvirkede også i Peacock Christmas-filmen The Housewives of the North Pole sammen med Betsy Brandt.

Kyle Richards blev interviewet om julefilmen og fort alte, at hun ikke var en stor fan af filmens titel. Mens det først hed The Real Housewives of the North Pole, ønskede Kyle, at det "rigtige" skulle være væk.

Ifølge UPI sagde Kyle: "Jeg kan ikke undslippe denne verden. Det var i høj grad sin egen ting. Det er en film. Det er skuespil og det er adskilt. Jeg vil holde mit skuespilliv adskilt fra min virkelighedsverden. Så jeg kæmpede bestemt for ikke at få det til at være titlen, men tabte klart."

Bravo TV rapporterede, at Kyle nyder at fejre vinterferien hvert år, så hun var begejstret for at tilmelde sig projektet. Kyle forklarede: "Jeg blev også bare tiltrukket af det faktum, at det bare er en feel-good film. Det er en film om venskab og kærlighed og familie og ung kærlighed. Og det er bare noget, der får dig til at grine og får dig til at græde og får dig til at se med et utroligt smil på læben. Manuskriptet var fantastisk."

Kathy Hilton har haft travlt med at filme 'This Is Paris'

Da Paris Hilton blev gift med Carter Reum i november 2021, blev fejringen og forberedelserne op til den filmet til en reality-serie, der kan streames på Peacock. Og Kathy Hilton var en del af det, hvilket var sjovt for fans, der nød at se Kathy på The Real Housewives of Beverly Hills.

Da Andy Cohen interviewede Kathy Hilton til hans SiriusXM-show "Andy Cohen Live", sagde han, at folk sagde, at hun og Kim Richards var sure over, at ingen måtte bruge mobiltelefoner til brylluppet. Kathy svarede med sin typiske humor: "Det, der chokerede mig, er, at jeg selv efterlod min telefon derhjemme."

Kathy fort alte Hollywood Life, at Paris havde "kolde fødder" på forhånd.

Mens Kathy har tjent penge på forskellige projekter, handlede Kathy Hilton som barn: ifølge Nicki Swift var hun også i samme branche som sine søstre Kyle og Kim Richards. Hun havde små roller i Happy Days, The Rockford Files, Bewitched og Family Affair. Hun var endda med i en reklame for Dial-sæbe, da hun kun var en baby.

Kyle Richards ønsker at blive ved med at handle, og ifølge People sagde Kyle: "Det er virkelig min første kærlighed, og jeg nyder det så meget." Det ser ud til, at Kyle vil fortsætte med at øge sin nettoværdi, efterhånden som hun påtager sig flere skuespilprojekter.

Anbefalede: