Hvem datede Minka Kelly før Trevor Noah, og hvad er de værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvem datede Minka Kelly før Trevor Noah, og hvad er de værd?
Hvem datede Minka Kelly før Trevor Noah, og hvad er de værd?
Anonim

Da TV's Friday Night Lights debuterede på tv i 2006, tog det ikke lang tid, før programmet udviklede en stor og hengiven fanskare. Som et resultat af den succes, showet fik, blev flere unge skuespillere berømte, herunder Minka Kelly. Selvom nogle skuespilleres karrierer ikke går nogen vegne, efter deres hitshow slutter, har Kelly haft travlt, siden Friday Night Lights sluttede.

Som et resultat af al den succes, hun har haft, har Minka Kelly akkumuleret en imponerende formue på $5 millioner ifølge celebritynetworth.com. Oven i det ser hendes personlige liv ud til at gå godt, da Kelly ser ud til at være forelsket i Trevor Noah, hendes igen og igen-kæreste. Før hun mødte og faldt for Noah, var Kelly knyttet til flere andre stjerner. I betragtning af Kellys imponerende nettoformue rejser det et åbenlyst spørgsmål, hvor mange penge har Kellys ekskærester?

8 Brian J. White er $1,5 millioner værd

Ifølge whosdatedwho.com er Brian J. White Minka Kellys første kendte kæreste, da de datede i 2003 og 2004. Selvom White på ingen måde er et kendt navn, er der ingen tvivl om, at han har nydt det stor succes i sin karriere. White har trods alt spillet en stor rolle i flere film, herunder The Game Plan, 12 Rounds, The Cabin in the Woods og The Family Stone. Oven i købet har White været en regulær serie i programmerne Men of a Certain Age, Beauty and the Beast, Monogamy og Ambitions. Som et resultat af alle disse roller er White værd $1,5 millioner ifølge celebritynetworth.com.

7 Jesse Williams er $12 millioner værd

Ifølge whosdatedwho.com, Jesse Williams og Minka Kelly var involveret i 2017 og 2018. Jesse Williams er let blandt de mest karismatiske skuespillere i sin generation, og Jesse Williams er den slags skuespiller, der lyser op på skærmen, hver gang han dukker op. Som et resultat har han fået roller i film som The Cabin in the Woods, The Butler og Jacob's Ladder blandt andre. Mest bemærkelsesværdigt spillede Williams hovedrollen i Grey's Anatomy fra 2009 til 2021. Det er klart, at en stor del af showet under hans embedsperiode, Williams blev bet alt en masse penge for sin Grey's Anatomy-rolle. Med det i tankerne har Williams akkumuleret en sund formue på 12 millioner dollars ifølge celebritynetworth.com.

6 Donald Faison er $12 millioner værd

Da Clueless blev udgivet i 1995, tog det ikke lang tid, før den blev betragtet som en af de bedste teenagefilm. Selvom han tydeligvis ikke var en af Clueless’ hovedstjerner, er Donald Faison så underholdende en skuespiller, at det lykkedes ham at stjæle rampelyset. Som et resultat, da Clueless blev tilpasset til tv, sluttede Faison sig til showets rollebesætning, og da det show sluttede, fik Faison sin hidtil mest kendte rolle, da han blev hyret til at spille hovedrollen i Scrubs. Ifølge whosdatedwho.com var Faison og Minka Kelly et par i mere end et år under hans Scrubs-periode. Siden Scrubs sluttede, har Faison haft meget travlt, og han er endda klar til at spille hovedrollen i det kommende live-action Powerpuff Girls-show. Takket være alt, hvad han har opnået, har Faison en formue på $12 millioner ifølge celebritynetworth.com.

5 Wilmer Valderrama er $20 millioner værd

For en hel generation af mennesker vil Wilmer Valderrama altid være bedst kendt som ham, der portrætterede That '70s Show's Fez. På trods af det har Valderrama nydt et meget fuldt liv uden at spille hovedrollen i den sitcom. For eksempel er Valderrama blevet knyttet til en lang række stjerner, herunder Minka Kelly, som han datede fra 2012 til 2016. Valderrama er også en dygtig skuespiller og har medvirket i shows som Handy Manny, Awake, From Dusk till Dawn: The Series og NCIS som han har stået for siden 2016. Takket være sin succesrige karriere har Valderrama akkumuleret en formue på 20 millioner dollars ifølge celebritynetworth.com.

4 Josh Radnor er $30 millioner værd

Som dette skrives, er Josh Radnor stjernen i Hunters, en Amazon Prime-serie, hvor han spiller sammen med Al Pacino. Selvom Radnor arbejder med en af de mest berømte skuespillere gennem tiderne, forbinder de fleste ham ikke med hans nuværende show. I stedet fortsætter Radnor med at være kendt for én rolle, How I Met Your Mother's Ted Mosby. Efter at den populære sitcom sluttede, datede Radnor Minka Kelly i næsten tre måneder i 2016 og 2017. Som hovedstjernen i en succesfuld sitcom, der varede ni sæsoner, er det næsten overraskende, at Radnor ikke er mere værd end $30 millioner ifølge til celebritynetworth.com.

3 Sean Penn er $70 millioner værd

Selv om han har været en kontroversiel figur i årtier, har Sean Penn stadig formået at have en ekstremt succesfuld skuespillerkarriere, for at sige det mildt. Bedst kendt for film som Milk, Fast Times at Ridgemont High, Dead Man Walking, Mystic River og Carlito's Way, har Penn medvirket i en lang række af anerkendte og succesrige film. Penn er også en skuespiller, hvis privatliv har været i søgelyset, og han har datet flere berømte kvinder, herunder Minka Kelly, som han var involveret med i 2015 ifølge whosdatedwho.com. I betragtning af Penns imponerende filmografi har Penn været i stand til at kræve utrolige lønsedler for sit arbejde, hvilket er grunden til, at han har en formue på $70 millioner ifølge celebritynetworth.com.

2 Chris Evans er $80 millioner værd

Af alle de mennesker, som Minka Kelly har været knyttet til, var hun involveret i Chris Evans længst, da de daterede fra 2007 til 2014 ifølge whosdatedwho.com. Stadig relativt ung i sin karriere har Chris Evans allerede vist sig at være en talentfuld og hengiven skuespiller. Tidligere har Evans medvirket i mange bemærkelsesværdige film, herunder Fantastic Four-filmene, Sunshine, The Losers og Scott Pilgrim vs. the World. Der er dog ingen tvivl om, at Evans er bedst kendt for at spille superhelten Captain America i flere film, der gjorde gigantiske forretninger ved billetkontoret. I de år, hvor han bragte Captain America til live, var han blandt de bedst bet alte skuespillere i verden, hvorfor Evans er værd $80 millioner ifølge celebritynetworth.com.

1 Derek Jeter er $200 millioner værd

Under Derek Jeters 20-årige Major League Baseball-karriere blev han udvalgt til at spille i All-Star-kampen utrolige fjorten gange. Med det i tankerne giver det mening, at Jeter blev optaget i Baseball Hall of Fame i sit første år af berettigelse i 2020, og pressen har taget en bemærkelsesværdig interesse i hans personlige liv. For eksempel, fra 2008 til 2012 datede Jeter Minka Kelly ifølge whosdatedwho.com. Ud over sin tid som spiller forblev Jeter en stor del af sportsverdenen efter sin pensionering, siden han fungerede som Miami Marlins' CEO fra 2017 til 2022. På grund af sine år som en af de bedst bet alte atleter i verden og hans tid med ansvaret for Marlins, Jeter er værd $200 millioner ifølge celebritynetworth.com.

Anbefalede: