The Real Housewives Of Potomac', Rangeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

The Real Housewives Of Potomac', Rangeret af Net Worth
The Real Housewives Of Potomac', Rangeret af Net Worth
Anonim

Det populære Bravo reality-tv-show The Real Housewives of Potomac havde premiere tilbage i 2016, og lige siden har det været et kæmpe hit. Showet følger Gizelle Bryant, Robyn Dixon, Karen Huger og Co., mens de navigerer i deres liv i og omkring Potomac, Maryland. The Real Housewives of Potomac er i øjeblikket det fjerde mest sete program i The Real Housewives-serien med kun The Real Housewives Of Orange County, The Real Housewives Of New Jersey og The Real Housewives Of Atlanta foran sig.

Selv om der ikke er nogen tvivl om, at alle husmødrene fra Potomac-showet lever et luksuriøst liv, kan kun én af dem være den rigeste. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvilken Maryland-dame der har den højeste nettoværdi - så fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

10 Wendy Osefo har en nettoværdi på $1,5 millioner

Wendy Osefo, der anslås at have en nettoformue på $1,5 millioner, starter listen. Wendy sluttede sig til rollebesætningen i The Real Housewives of Potomac i 2019, og indtil videre kan hun ses i sæson fem og seks af Bravo reality-tv-showet.

9 Katie Rost har en nettoværdi på $3 millioner

Næste på listen er Katie Rost, som kun var et hovedrollemedlem i det populære Bravo reality-tv-show i første sæson. Siden da optrådte Katie som gæst/veninde i sæson to og fire af showet. Ifølge Celebrity Net Worth er Katie Rost i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $3 millioner.

8 Robyn Dixon har en nettoværdi på $3 millioner

Lad os gå videre til Robyn Dixon, som er en af de få damer, der forblev et hovedrollemedlem på The Real Housewives of Potomac i alle seks sæsoner.

Ifølge Celebrity Net Worth anslås Robyn Dixon i øjeblikket også at have en nettoværdi på $3 millioner - hvilket betyder, at hun deler sin plads med Katie Rost.

7 Gizelle Bryant har en nettoværdi på $4 millioner

Gizelle Bryant - som er endnu et rollebesætningsmedlem i The Real Housewives of Potomac, som har været med i programmet siden det havde premiere i 2016 - er den næste på listen. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Gizelle Bryant i øjeblikket at have en nettoværdi på $4 millioner.

6 Monique Samuels har en nettoværdi på $4 millioner

Næste på listen er Monique Samuels, som sluttede sig til rollebesætningen i det populære Bravo reality-tv-show i sæson to og forblev et regulært rollebesætningsmedlem indtil slutningen af sæson fem. I øjeblikket vurderes Monique Samuels også at have en nettoværdi på $4 millioner - hvilket betyder, at hun deler sin plads med Gizelle Bryant.

5 Candiace Dillard Bassett har en nettoværdi på $4,5 millioner

Candiace Dillard Bassett åbner top fem på dagens liste, som sluttede sig til rollebesætningen til The Real Housewives of Potomac i sæson tre, og hun forblev et hovedrollemedlem lige siden. I øjeblikket vurderes Candiace Dillard Bassett at have en nettoformue på $4,5 millioner.

4 Mia Thornton har en nettoværdi på $5 millioner

Lad os gå videre til Mia Thornton, som sluttede sig til rollebesætningen i det populære Bravo reality-tv-show i sæson seks, som havde premiere sidste år.

I øjeblikket anslås den seneste tilføjelse til The Real Housewives of Potomac at have en nettoværdi på $5 millioner.

3 Ashley Darby har en nettoværdi på $5 millioner

Ashley Darby åbner op for top tre på dagens liste, som er en af de fire damer, der har været med i The Real Housewives of Potomac, siden det populære Bravo reality-tv-show havde premiere. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Ashley Darby i øjeblikket også at have en nettoværdi på $5 millioner - hvilket betyder, at hun deler sin plads med den nyeste tilføjelse til showet, Mia Thornton.

2 Charrisse Jackson Jordan har en nettoværdi på $8 millioner

Den andenplads på dagens liste er Charrisse Jackson Jordan, som var hovedrolleindehaver i The Real Housewives of Potomac i sæson 1 og 2. Derefter optrådte Charrisse som gæst/ven i sæson tre og fem af Bravo reality-tv-showet. Ifølge Celebrity Net Worth er Charrisse Jackson Jordan i øjeblikket anslået til at have en nettoværdi på $8 millioner, hvilket absolut gør hende rigere end de fleste af hendes medstjerner.

1 Karen Huger har en nettoværdi på $10 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen, selvfølgelig, er Karen Huger - grand dame fra Potomac. Karen er den fjerde dame, der har været i det populære Bravo reality-tv-show gennem alle dets sæsoner. I øjeblikket anslås Karen Huger at have en nettoværdi på 10 millioner dollars, hvilket absolut gør hende til den rigeste husmor på The Real Housewives of Potomac - i hvert fald for nu.

Anbefalede: