Khloé Kardashian har sagt disse hjerteskærende ting om hendes forhold til Tristan Thompson

Indholdsfortegnelse:

Khloé Kardashian har sagt disse hjerteskærende ting om hendes forhold til Tristan Thompson
Khloé Kardashian har sagt disse hjerteskærende ting om hendes forhold til Tristan Thompson
Anonim

Så det er officielt. Tristan Thompson har afsløret, at en faderskabstest har afgjort, at han er far til et barn med fitnessmodellen Maralee Nichols. Babyen blev angiveligt far af NBA-spilleren, mens han stadig var i et forhold med realitystjernen Khloé Kardashian.

Serielle snyderen, 30, har en tre-årig datter True, som han deler med Khloé. Thompson tilstod alt om sin seneste utroskab på sine Instagram-historier.

"I dag afslører faderskabstestresultater, at jeg blev far til et barn med Maralee Nichols," indrømmede han i uddraget og tilføjede en dyb undskyldning til den 37-årige realitystjerne og skrev: "Du fortjener ikke dette."

Tristan delte med sine fans i mandags: "I dag afslører faderskabstestresultater, at jeg blev far til et barn med Maralee Nichols. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Nu hvor faderskabet er blevet fastslået, ser jeg frem til i mindelighed at hæve vores søn. Jeg undskylder oprigtigt over for alle, jeg har såret eller skuffet gennem denne prøvelse både offentligt og privat."

Tristan t alte derefter direkte med Keeping Up With The Kardashians s taren, som han først startede med i 2016.

Han skrev: "Khloe, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene. Mine handlinger har bestemt ikke i tråd med den måde, jeg ser dig på. Jeg har den største respekt og kærlighed til dig. Uanset hvad du måtte tænke. Igen, jeg er så utrolig ked af det," lød hans udtalelse.

Khloe Kardashian med baby Maralee Nichols og baby True med Tristan Thompson
Khloe Kardashian med baby Maralee Nichols og baby True med Tristan Thompson

Maralee, 31, en fitnessmodel, fødte en søn den 1. december og hævdede, at barnet var blevet undfanget, mens hun fejrede Sacremento King-spillerens fødselsdag i Houston i marts 2021.

Igennem deres forhold har Khloé delt sin smerte online med en række motiverende beskeder og vrede tweets…

Khloé Kardashian delte et opslag om "Styrke" og "Survival"

Khloe Kardashian noterer Instagram
Khloe Kardashian noterer Instagram

For blot et par uger siden delte Khloé en Instagram-historie - tilsyneladende en henvisning til den hjertesorg, hun i øjeblikket har at gøre med. Citatet lyder: "Til kvinden, der troede, at dette år ville blive et år med fred og ægte kærlighed, jeg er ked af, at disse dage, uger og måneder har været så uvenlige mod dig."

"Jeg ved godt, at det måske ikke føles sådan nogle gange, men du er magisk, du er, hvad der sker, når en drøm beslutter sig for at komme i krig med mareridt. Du er et symbol på styrke og overlevelse."

Tristan Thompson og Khloe Kardashian
Tristan Thompson og Khloe Kardashian

Khloés indlæg fortsatte: "Et smukt øjeblik i livet, der beslutter sig for at fortsætte videre selv gennem helvedes ild. Jeg håber, du læser dette lige nu, jeg længes efter at nå dig."

"Jeg håber, du ved, at der indeni bor alt, hvad du altid har haft brug for, og at du altid har været mere end nok, selv når andre beslutter at overse dig."

"Jeg håber, at næste år er venligere for dig. Jeg håber, du fortsætter med at kæmpe for alt det, du fortjener. Jeg ved, det ikke har været let, men jeg kan godt lide at tro, at du er stærkere, end du nogensinde har gjort været," afsluttede indlægget.

Tristan Thompson snydt en gravid Khloé Kardashian

Khloé Kardashian og Tristan Thompson begyndte at date i 2016. Den 10. april 2018, blot to dage før Khloé fødte deres datter True, udgav TMZ optagelser af Thompson, der angiveligt var utro med to kvinder. Optagelserne blev taget måneder før den 7. oktober 2017, hvor Khloé var gravid i tredje måned. TMZ-optagelserne viser Thompson i en vandpibelounge i Washington, D. C. Han blev set på kamera kysse en kvinde og "motorbåde" en anden kvinde, som også tog fat i hans skridt.

Det var ikke de eneste optagelser, der blev frigivet få dage før Khloe fødte. Modellen Lani Blair blev angiveligt set kysse Tristan Thompson på PH-D rooftop-baren på Manhattan lørdag den 7. april. Et vidne fort alte til The Mail: "De holdt om hinanden, og det var så tydeligt…Alle vidste, hvem han var. Vi t alte sammen. om det, og alle så dem finde ud af flere gange."

Kardashian forblev oprindeligt offentligt tavs i kølvandet på skandalen. Måneder senere, mens hun live-tweetede sammen med episoden af KUWTK, hvor hun opdagede Thompsons utroskab, t alte hun endelig ud. Den 4. november 2018 tweetede realitystjernen: "Åh gudskelov, at et kamera IKKE var med mig i Cleveland!!! Jeg vil ikke skrive, hvad jeg gjorde, men lad os bare sige, at han er HELDIG, jeg var gravid i 9. måned."

Khloé Kardashian/Tristan Thompson And That Jordyn Woods-skandalen

Khloe
Khloe

Ved en fest i februar 2019 blev Khloés søster Kylie Jenners bedste ven, Jordyn Woods, set sidde på Thompsons skød. Ifølge Khloé "var parret over hinanden, de var håndsyge, de fik det ud," afslørede Kardashian senere i et afsnit af KUWTK.

Woods har benægtet dette - og hævder, at Thompson kyssede hende. Men Woods og resten af Kardashian-familien har ikke t alt med hende siden. Faktisk gik dækningen i sidste ende fra at være sympatisk over for Khloé til at være positiv over for Woods.

Billede
Billede

Som svar tweetede Good American-grundlæggeren: "Dette har været en forfærdelig uge, og jeg ved, at alle er trætte af at høre om det hele (ligesom jeg er). Jeg er en rutsjebane af følelser og har sagt ting, jeg burde ikke have. Helt ærligt, Tristan, der var mig utro og ydmygede mig, var ikke sådan et chok som første gang."

Anbefalede: