Trey Parker vs Matt Stone: Hvilken 'South Park'-skaber har en højere nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Trey Parker vs Matt Stone: Hvilken 'South Park'-skaber har en højere nettoværdi?
Trey Parker vs Matt Stone: Hvilken 'South Park'-skaber har en højere nettoværdi?
Anonim

Animerede shows rettet mod et modent publikum ser ud til at være en almindelig ting i disse dage, men det var ikke altid tilfældet. Der var et tidspunkt, hvor disse shows var få og langt imellem, hvilket betød, at det var en temmelig stor sag at få en god en som The Simpsons eller Family Guy.

Siden 1990'erne har South Park været fast inventar på den lille skærm, og det er i høj grad takket være dets fremragende skabere, Trey Parker og Matt Stone. Duoen har gjort utrolige ting sammen, og det har ført til, at de har tjent millioner.

Kun én kan dog gøre krav på at have en højere nettoformue. Lad os se, hvem det er!

'South Park' er en klassiker

Når man ser på historien om animerede shows på den lille skærm, er det utroligt svært at finde en, der har været lige så populær, virkningsfuld og succesfuld som South Park. Showet, der debuterede tilbage i 1990'erne, har været en grundpille på tv, og det fortsætter med at levere med hver ny sæson.

Serien blev skabt af Trey Parker og Matt Stone, som aldrig var bange for at skubbe på konvolutten. Det har altid haft en fordel, og det har forårsaget sin rimelige andel af kontroverser. Dette har dog hjulpet showet med at generere et væld af presse gennem årene. Takket være parringen af denne presse med kvalitetsskrivning er showets fanskare fortsat med at tune ind og støtte det.

Med over 20 års succes i bagagen er Parker og Stone en duo, der har været i stand til at erobre tv på en dybtgående måde. Det alene er fantastisk, men de penge, de har tjent ved at gøre det, er endnu mere imponerende.

Trey Parker er $600 millioner værd

Ifølge Celebrity Net Worth er Trey Parker i øjeblikket $600 millioner værd, hvilket er en svimlende mængde rigdom for enhver at samle i branchen.

"Parker giver stemme til adskillige karakterer i "South Park", inklusive Stan Marsh og Eric Cartman, og han lagde stemme til flere karakterer i "Team America: World Police" og B althazar Bratt i 2017's "Despicable Me 3." Han spillede også Alferd Packer i "Cannibal! The Musical, " Joe Young i "Orgazmo" og Joe Cooper i "BASEketball", og han optrådte i filmene "Run Ronnie Run!" (2002) og "Tales from the Crapper" (2004), " rapporterer Celebrity Net Worth.

Parker og Stone er sådan en dynamisk duo, og det faktum, at selv en af dem har tjent 600 millioner dollars, er virkelig bemærkelsesværdigt.

Så godt det end er, at Trey Parker har flere penge, som ethvert menneske på planeten kunne få brug for, så kommer han stadig langt fra, hvad Matt Stone har været i stand til at tjene i løbet af sine år på tv.

Matt Stone er $700 millioner værd

Ifølge folkene hos Celebrity Net Worth er Matt Stone i øjeblikket 700 millioner dollars værd, hvilket placerer ham 100 millioner dollars foran sin anden South Park-skaber. En overraskelse, ganske vist, men det viser, at Matt har taget skridt.

Som en del af deres opsummering bemærkede Celebrity Net Worth, at "Stone giver stemme til adskillige karakterer på "South Park", inklusive Kyle Broflovski, Kenny McCormick og Butters Stotch, og han har givet stemme til flere karakterer i "Team America: World Police".." Han spillede også James Humphrey i "Cannibal! The Musical, "Dave the Lighting Guy i "Orgazmo" og Doug Remer i "BASEketball", og han optrådte i filmene "Run Ronnie Run!" (2002) og "Electric Apricot: Quest for Festeroo" (2007)."

Webstedet vil også notere sig nogle vigtige projekter, som Stone har været med til at producere gennem årene, hvilket utvivlsomt har hjulpet hans nettoformue.

Stones formue er i vid udstrækning knyttet til, hvad han har lavet på tv, men det har ikke stoppet ham fra at tage skridt uden for underholdningens verden. I hvad der kan komme som en overraskelse for nogle, har Stone vist sig at være en, der ved en ting eller to om at tjene penge på fast ejendom.

Per Money Inc., "I årenes løb har han gjort en mønt i ejendom, ikke mere end da han tjente en fortjeneste på en cool million på sin ejendom i New York i 2019. Som Dirt.com rapporterer, South Park-skaberen ejer også en snes af andre ejendomme, inklusive en i Venice Beach, der i øjeblikket er på markedet for 4,5 millioner dollars – en million mere, end han bet alte for den tilbage i 2005."

Det er virkelig imponerende, og det hjalp ham bestemt med at øge sin nettoværdi til gigantiske $700 millioner.

Drengene, der skabte South Park, har tjent utænkelige summer, men når de stabler det hele op, kommer Matt Stone ud på toppen.

Anbefalede: