De mest ukonventionelle vindere fra NBC 'The Voice

Indholdsfortegnelse:

De mest ukonventionelle vindere fra NBC 'The Voice
De mest ukonventionelle vindere fra NBC 'The Voice
Anonim

The Voice har været i luften i et helt årti og er kun steget i popularitet. Selvom trænerne hele tiden skifter, er talentet altid konsekvent. Og selvom mange fans synes, at showet er fuldstændig iscenesat, bringer hver sæson stadig et nyt niveau af flair til scenen, og konkurrencen er altid hård. Der har været enogtyve sæsoner af The Voice, hvilket betyder, at der er enogtyve vindere. Lad os luge ud, hvem der er de mest utraditionelle vindere, der har fået vinder titlen på The Voice.

I rækkefølge er der Javier Colon, Jermaine Paul, Cassadee Pope, Danielle Bradbery, Tessanne Chin, Josh Kaufman, Craig Wayne Boyd, Sawyer Fredericks, Jordan Smith, Alisan Porter, Sundance Head, Chris Blue, Chloe Kohanski, Brynn Cartelli, Chevel Shepherd, Maelyn Jarmon, Jake Hoot, Todd Tilghman, Carter Rubin, Cam Anthony og Pigen ved navn Tom. Mange var tydelige standouts fra starten og landede fire-stols vendinger, men nogle var mørke heste i konkurrencen. Her er en liste over de mest uventede deltagere til at vinde showet.

6 Sawyer Fredericks - sæson 8

Deltageren Sawyer Fredericks var ulig noget, som showet nogensinde havde set før. Den 16-årige folkesanger fra Connecticut er den yngste mandlige vinder af The Voice. Dette er Pharrell Williams' første og eneste sejr på The Voice. Fredericks var en tur med fire stole i blinds, men han var ikke den stærkeste vokalist i konkurrencen. Men hans bløde vokal bragte ham sejren, og han beviste, at de kraftfulde sangstemmer ikke altid vinder. Nogle gange er det de mere tilbagelænede toner, der vinder over publikum.

5 Jordan Smith - Sæson 9

Jordan Smith havde en af de mest mindeværdige blinde auditions, hvor publikum blev sat i trænerens sko. Det eneste, seeren hørte, var Jordans stemme, men kameraet viste ikke personen bag stemmen. Det var ikke før OG Blake Shelton vendte sin stol rundt, at hans udseende blev afsløret. En gang vendte Gwen Stefani sin stol om, og hendes kæbe faldt bogstaveligt t alt til gulvet. Jordans høje sangstemme lød meget dameagtig og fik Gwen til at ryste. Da Adam Levine endelig vendte sig om, var det en indpakning. Kun Levine kan relatere til at ramme de høje, høje toner, og de to gik hele vejen til slutningen sammen. Grunden til, at Jordan Smith var sådan en sensation, var, at han ikke var som alle de andre.

4 Chris Blue - Sæson 12

Det er ikke sådan, at denne deltager fra Knoxville, Tennessee, ikke havde talentet til at vinde showet, men hans audition var ulig nogen anden. På dette tidspunkt var Chris den eneste vinder af franchisen, som ikke var med i premiereafsnittet. Den eneste træner tilbage med evnen til at vende stolen var ingen ringere end Grammy Award-vinderen, Alicia Keys. Trænerne fortrød bestemt ikke at have sparet en plads på deres hold til denne sjælfulde sanger, efter at konfettien væltede ned over ham. Blue brød straks formen i det øjeblik og beviste, at serien ikke er så forudsigelig, som fans troede. Selvom det ikke var med vilje, vinder en tur med én stol sjældent hele showet!

3 Chloe Kohanski - Sæson 13

Nok den største dark horse, der vandt konkurrencesangserien, var Chloe Kohanski. Kohanski blev droppet af sin tidligere træner Miley Cyrus i Knockout-runderne, men heldigvis kom Blake Shelton ind og reddede hende. Miley vidste ikke, at den 23-årige ville vinde hele showet på Team Blake. I Blind Auditions var Chloe en tur med tre stole og blev til sidst overset fra start. Ingen så det komme, da hun vandt sæson tretten af The Voice.

2 Maelyn Jarmon - Sæson 16

John Legend optrådte første gang i sæson 16 og vandt med folkesangerinden Maelyn Jarmon. Jarmon vandt mod alle odds efter at have afsløret, at hun er døv på det ene øre. Der var flere gange i showet, hvor Maelyn ikke kunne høre noget, da hun optrådte. Maelyn afslørede: "Nogle gange, når jeg ikke kan høre mig selv, går jeg væk fra følelsen. Der var tidspunkter, hvor jeg ikke kunne høre noget, fordi jeg ikke har brugt in-ears før, og det var virkelig svært for mig." Hun forklarede: "Da publikum var så højlydte, gik jeg ud fra følelsen og fandt mit tonehøjde baseret på det. I sidste ende tror jeg, det endte med at være en fordel til tider."

1 pige ved navn Tom - sæson 21

Det er en velkendt sag, at trioer har svært ved at nå langt på The Voice-scenen. Gruppestemningen bliver typisk overskygget af alle de individuelle talenter. Det er virkelig skræmmende for grupper at optræde på showet, da en gruppe aldrig engang havde nået livet… indtil nu. I løbet af sæson 21 beviste tre søskende Caleb, Joshua og Bekah Liechty uge efter uge, at trioer fortjener et søgelys på denne platform. Girl Named Tom vandt fansene og blev den første trio nogensinde til at vinde The Voice med træner Kelly Clarkson.

Anbefalede: