Anya Taylor-Joy promoverer kærestens nye musikvideo på hendes sociale

Indholdsfortegnelse:

Anya Taylor-Joy promoverer kærestens nye musikvideo på hendes sociale
Anya Taylor-Joy promoverer kærestens nye musikvideo på hendes sociale
Anonim

Anya Taylor-Joy har støttet sin rygtede kæreste Malcolm McRae og hans band, da de har udgivet en ny musikvideo.

'Last Night in Soho'-stjernen har taget til sit sociale medie for at dele den nye sang fra McRaes musikgruppe, More. Aktstykket med to medlemmer - med McRae og skuespilleren og musikeren Kane Ritchotte og underskrevet med Warner Records - har for nylig lagt en ny sang og musikvideo ud, også med McRae i hovedrollen.

Anya Taylor-Joy støtter Malcolm McRaes nye musikindsats

Anya Taylor-Joy har taget sine Instagram-historier til sig for at dele musikvideoen med sine mere end 8 millioner følgere.

Hun postede videoen sammen med en dansende tvillinge-emoji og en cykel-emoji, hvilket gav fans to ledetråde om, hvad der virkelig sker i klippet.

Anya Taylor-Joys Instagram-historie, der promoverer Malcolm McRaes musikvideo
Anya Taylor-Joys Instagram-historie, der promoverer Malcolm McRaes musikvideo

Videoen til 'Lazy James'-stjernerne McRae og Ritchotte (som ser uhyggeligt ens ud, deraf tvillingernes emoji) i to hovedindstillinger.

For det første keder de sig kontorarbejdere og dræber tiden, mens de er i deres aflukke. Duoen hygger sig med kopimaskinen, hvor McRae tager kopier af Ritchottes ansigt, som du gør. De tilføjer også lidt motion og hopper på deres cykler i, hvad der ligner en tom lydscene eller gymnasiegymnastik, du vælger.

Anya Taylor-Joy og Malcolm McRaes rygteforhold

Taylor-Joy har aldrig eksplicit bekræftet, at hun og McRae dater, men billederne af dem, der alle er forelskede og kysser, mens de er på farten i New York City i maj i år, kan være nok til at antage, at de er sammen.

Den prisvindende skuespillerinde og McRaes nøjagtige forholdstidslinje er ikke klar. Taylor-Joy t alte dog med 'Elle' efter Golden Globes i marts i år - hvor hun modtog en pris for rollen som Beth Harmon i Netflixs skakdrama 'The Queen's Gambit' - og nævnte at have en betydelig anden.

Hun forklarede, hvorfor hun lavede sit Zoom-interview fra sit badeværelse, og sagde, at det var et "sikkert sted", hvor hun kunne tale privat, da hendes "partner" var i nærheden.

"Min partner er lige kommet tilbage fra arbejde, og han flytter rundt på alt sit udstyr, så dette var det sikre sted," sagde hun.

Taylor-Joy delte ikke flere detaljer om denne mystiske mands identitet, hvor længe de har været sammen, eller om de boede sammen. Hun havde tidligere diskuteret sit privatliv i et interview med 'Vogue' og afslørede, at hun havde afsluttet et forhold omkring det tidspunkt, hvor hun begyndte at filme periodedramaet 'Emma' i marts 2019.

Anbefalede: