Hvordan Cheyenne Floyds liv har ændret sig siden han kom til MTV og 'Teen Mom

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Cheyenne Floyds liv har ændret sig siden han kom til MTV og 'Teen Mom
Hvordan Cheyenne Floyds liv har ændret sig siden han kom til MTV og 'Teen Mom
Anonim

MTV har lavet stjerner ud af en masse mennesker med deres shows, lige fra Are You The One? til Teen Mom. Selvom det generelt ikke er almindeligt, har der været nogle mennesker, der har været nødt til at gennemgå flere MTV-shows for at lande deres store gennembrud, og et af disse tilfælde er Cheyenne Floyd.

Cheyenne Floyd er en succesfuld amerikansk model, der blev berømt i en ung alder. Hendes liv som realitystjerne startede på Are You The One?, inden hun senere gik videre til The Challenge og Teen Mom, og dermed skabte sig et navn i branchen, hvilket alle har ført hende til, hvor hun er i øjeblikket. Men for at nå til dette punkt måtte hun gennem en masse forhindringer, hvilket gjorde hendes rejse til en fængslende historie. Her er detaljerne om hendes livsrejse gennem stjernestatus og post- Teem Mom.

6 Cheyenne Floyds første MTV-forhold

Cheyenne Floyd tog sit første skridt ind i reality-tv-verdenen med MTVs hitserie Are You The One?, i 2015. På showet bliver deltagere matchet ved hjælp af moderne teknologi og adfærdsmønstre. Mens hun var i showet, fik hun et forhold med Nelson Thomas, men senere blev det afsløret, at hun blev matchet med Tyler Johnson. Et år senere gik hun videre til The Challenge, og det ændrede hendes liv.

5 Den første store forandring

Da Cheyenne Floyd konkurrerede i The Challenge, sluttede hun på tredjepladsen, og på sin vej mødte hun Cory Wharton. Wharton selv er ikke fremmed for The Challenge, da han optrådte i flere omgange af showet. Kort efter showet blev Floyd gravid, og det kom som et chok for de fleste fans. Senere kom hun med en offentlig meddelelse, men udelod bekvemt navnet på barnets far.

Selv om nogle fans havde mistanke om, at det var Wharton, var de fleste af dem forvirrede. Seks måneder efter hun fik sin datter, Ryder, udgav stjernen en erklæring, der bekræftede Wharton som far. Wharton og Floyd var ikke i et romantisk forhold på det tidspunkt, og på grund af det havde de problemer med at blive forældre i begyndelsen. Men de fandt en guldkant i de tilbageværende venner og udviklede derefter et imponerende medforældreforhold.

4 Cheyenne Floyd og bliver castet på 'Teen Mom'

MTVs Teen Mom portrætterer udfordringerne forbundet med unge mødre. Da Floyd blev castet til at være en del af showet i 2018, var hun under stor bevågenhed fra offentligheden, fordi hun faktisk var 23, da hun vidste, at hun skulle have et barn. Hun sagde dog, at hun ikke fortrød beslutningen.

I et interview med In Touch udt alte hun: "Jeg er glad for at være en del af Teen Mom OG-familien og lykønsker mødrene med deres 10 år." Hun tilføjede: "Det er vanvittigt, at de har fort alt deres historier i 10 år, og det er en ære at have sluttet sig til dem." Mens Cheyenne Floyd var i showet, åbnede Cheyenne Floyd også op om nogle sundhedsproblemer, som hendes datter, Ryder stod over for. Ryder var diagnosticeret med VLCAD-mangel, en stofskiftesygdom, der forhindrer kroppen i at være i stand til at nedbryde visse fedtstoffer.

3 Hun fort alte sin historie

Efter at have været en del af Teen Mom OG så længe besluttede Cheyenne Floyd, at hun ville afsløre en mere detaljeret version af sit liv og sin rejse. Til det formål oprettede hun en YouTube-kanal og en podcast, der var baseret på at give fans et indblik i, hvad hun stod over for i sin moderskabsrejse. Omkring samme tid lancerede stjernen også en non-profit organisation, der havde til formål at skabe opmærksomhed om VLCAD-mangel, det metaboliske problem, hendes barn led af. Målet var at forhindre andre forældre i at blive blindseende af det samme problem, som hun var.

2 Cheyenne Floyd fandt sin en

Efter Cheyenne Floyds brud med Cory Wharton, datede stjernen et par mennesker afslappet, og det varede, indtil hun mødte sin high school-kæreste, Zach Davis, og selvfølgelig slog parret til med det samme. Tidligere havde hun og Davis datet til og fra, og det gav dem chancen for en ny start. I et interview med US Weekly udt alte hun: "Helt ærligt, Zach og jeg har gået frem og tilbage med dating, siden jeg var senior i gymnasiet." Hun fortsatte: "Så jeg tror, det bare var meningen. Til sidst kiggede vi bare på hinanden og tænkte: 'OK, vi skal nok få det til at fungere denne gang.'"

1 baby nummer to til Cheyenne Floyd

Tingene gik glat med parret, og i januar 2021 annoncerede hun til fans, mens hun var på ferie med Davis, at de snart ville blive forældre. Et stykke tid senere kom det frem, at Davis havde friet, og Floyd sagde ja. De fejrede den store nyhed den 25. april under deres babyshower med bamsetema. Davis fik ikke bare en diamantring til sin kommende brud, han fik også en til sin kommende steddatter, Ryder. Floyd tog til sin Instagram-historie og skrev: "Stadig ikke over, at han fik både mig og Ryder-ringe. Han ved, at dette er en pakkeaftale." Og så, blot en måned efter fejringen, bød parret velkommen til deres lille dreng, Ace. Nu er det nyforlovede par fuldt fokuseret på at planlægge deres bryllup.

Anbefalede: