Påvirkede Kelly Clarksons skilsmisse negativt hendes nettoformue?

Indholdsfortegnelse:

Påvirkede Kelly Clarksons skilsmisse negativt hendes nettoformue?
Påvirkede Kelly Clarksons skilsmisse negativt hendes nettoformue?
Anonim

Det var store nyheder, da Kelly Clarkson vandt sæson 1 af American Idol. Hun var en servitrice, der viste sig som supertalent, og hendes karriere er bare gået op og op og op derfra. Fra at være dommer på The Voice til at være vært for The Kelly Clarkson Show, har Kelly vist, at hun har et talent for at chatte med mennesker og have det sjovt, ikke bare at synge. Men selvom det virkede vidunderligt, at sangerinden fandt kærligheden og blev gift i 2013, var fans kede af at høre om Kelly Clarksons skilsmisse fra Brandon Blackstock.

Skilsmisse er altid meget mere kompleks, når et par har børn. Og mens Kelly har t alt om coparenting, er der nogle andre detaljer om skilsmissen, som fans bør vide om. Fortsæt med at læse for at finde ud af, om Kelly Clarksons skilsmisse påvirkede hendes nettoformue negativt.

Kelly Clarkson skylder ægtefællestøtte til Brandon Blackstock

Kelly Clarksons løn fra The Voice er meget høj, men hun skal betale sin eksmand en masse penge hver måned.

Mens Kelly Clarkson har en nettoformue på 35 millioner dollars, har hendes skilsmisse bestemt betydet, at hun har brugt nogle seriøse penge.

Kelly Clarkson skylder Brandon Blackstock $195.601 månedligt i ægtefælle- og børnebidrag, ifølge E! Nyheder.

Kellys børnebidrag vil være $45.601 hver måned, og hendes ægtefællebidragsbetalinger vil være $150.000 om måneden. Publikationen sagde, at Kellys årlige betalinger vil være over 2,3 millioner dollars, så det er sikkert at sige, at det absolut skærer i Kelly Clarksons nettoformue.

Ifølge People havde Brandon bedt om mange flere penge. Han ønskede $135.000 til børnebidrag, en ægtefællebidrag på $301.000, hvilket ville have betydet, at Kelly ville have bet alt ham $436.000 hver måned.

Ifølge Us Weekly sagde en kilde, at "Brandon bare brugte hende for sine penge og livsstil", da Kelly Clarksons månedlige løn er $2 millioner. Kilden sagde, at Kelly slet ikke var glad: "Ægteskabet var virkelig, virkelig forfærdeligt i slutningen. Kelly følte, at hun ikke længere kunne stole på Brandon. Hun havde en masse spørgsmål, som han bare ikke kunne svare på."

Omkostningerne ved Kelly Clarksons skilsmisse

Kelly Clarkson har også bet alt mange penge for at blive skilt.

Kelly Clarkson bet alte $1,18 millioner i advokatsalærer. Ifølge Radar viser retsdokumenter, at hun brugte 100.000 USD sammen med 1.187.525 USD til salærer og advokater.

Dommeren sagde, at Kelly var nødt til at give sin eksmand 250.000 dollars, så en retsmedicinsk revisor kunne undersøge de penge, hun har, og hun fik også besked på at give ham 1 million dollars til at betale for hans advokatsalærer.

Det er interessant at sammenligne kendisskilsmisser med, hvad andre skilsmisser koster. Ifølge Business Insider vil hver ægtefælle typisk betale 15.000 dollars. Men når du betaler dine advokatsalærer, afhænger omkostningerne af, hvor kort skilsmissen er. Hvis din skilsmisse tager lang tid, kommer du til at betale et væld af penge.

Med hensyn til, hvad kendisskilsmisser norm alt koster, kan nogle blive ekstremt dyre. Ifølge Insider.com er forliget i Guy Richie og Madonnas skilsmisse mellem $76 millioner og $92 millioner.

Kelly Clarksons liv efter at blive skilt

Kelly Clarkson sagde, at hun ville tale om sin skilsmisse, fordi hun ikke mente, at det gav mening at holde det privat.

Ifølge Entertainment Tonight sagde Kelly: "Jeg mener, om noget, jeg har kæmpet hele min karriere bare for at være mig. Fordi de fleste ledere og publicister bliver nervøse over for mig, fordi jeg er en åben bog og etiketter og folk rynkede tidligt på øjnene af det. Men jeg gør det ikke for andre, ærligt t alt. Jeg ved det ikke, jeg kommer fra en lille by, jeg er vant til at alle ved alt alligevel."

Kelly fortsatte: "Og jeg ved det ikke, jeg føler, at hvis du skjuler noget, må der være noget g alt med det. Og der er ikke noget g alt med noget - livet sker ligesom, og det går på skift, som du ikke forventer og er ked af det."

Us Weekly rapporterede, at selvom Kelly siger, at hun ikke "fortryder" over at gifte sig med Brandon Blackstock, tror hun ikke, at et andet ægteskab er i kortene for hende. Hun sagde, at det er svært for hende at lægge mærke til "røde flag".

Selvom det ser ud til, at Kelly Clarksons skilsmisse fra Brandon Blackstock har været hård, havde hun det sjovt med at tale med Sandra Bullock i hendes talkshow. Ifølge Page Six begyndte begge stjerner at grine, da Sandra sagde: "Mine forældre var gode sangere. De er døde", og Kelly svarede: "Det er fedt."

Da Sandra spurgte, om Kelly virkelig mente, at det var dejligt, at de var gået bort, gjorde Kelly det klart, at det ikke var det, hun mente. Kelly sagde: "Nej! At de er sangere! Det er så trist, at de er døde", og de blev begge ved med at grine.

Anbefalede: