Er Eloise Joni Richards tæt på Denises andre børn?

Indholdsfortegnelse:

Er Eloise Joni Richards tæt på Denises andre børn?
Er Eloise Joni Richards tæt på Denises andre børn?
Anonim

Når en person, der allerede er en stor del af Hollywood, slutter sig til Bravos Real Housewives franchise, vil fans altid gerne have et indblik i deres daglige liv. Da Denise Richards blev castet til The Real Housewives of Beverly Hills, virkede det som en god idé. Og det var det i en sæson. I sæson 9 giftede Denise sig med sin soulmate Aaron Phypers, og det var dejligt at se deres forhold. Men i sæson 10 ændrede det sig, og fans kunne ikke stoppe med at stille spørgsmål om skandalen med Denise Richards og Brandi Glanville.

Selvom denne dramatiske situation var forfærdelig for Denise at udholde, da hun endda forlod showet, fik hun chancen for at vise fans, at hun er en kærlig mor, og at livet med hendes tre døtre er ret fantastisk. Selvfølgelig har familien deres udfordringer, men det kan være svært at opdrage teenagere. Denise har tre døtre, og fans vil gerne lære mere om, hvordan teenagerne Sami og Lola kommer ud af det med Denises adoptivdatter Eloise. Lad os tage et kig på, om Eloise Joni Richards er tæt på Denises andre børn.

Kommer Eloise Joni Richards ud af det med sine søskende?

Da Sami Sheen havde mange negative ting at sige om sin mor, spekulerede fans på, om Denise Richards kom overens med sine børn, og det var en svær situation at læse om.

Det ser ud til, at Eloise, Sami og Lola altid har haft et godt forhold.

Denise t alte om at have familiemiddage i et interview med People. Da Eloise var ni måneder gammel og Lola og Sami var 6 og 8, sagde Denise, at familien var tæt på og sørgede for at spise dette måltid sammen. Denise sagde, at Lola og Sami også kunne lide at give Eloise mad.

Denise sagde: "Med min mor stod aftensmaden på bordet hver aften klokken 6, så det var noget, jeg voksede op med. Jeg synes, det er rigtig vigtigt at sidde rundt om bordet og tale om sin dag. Eloise spiser faste stoffer, så hun slutter sig til os i sin høje stol og ser på de større piger, og det er dejligt."

Denise t alte om Eloises lidelse i et interview med The Local Moms Network og delte, at Lola og Sammy havde spørgsmål om Eloise, men de havde altid en masse medfølelse og kærlighed til hende.

Denise forklarede, "Sammy var syv, da jeg adopterede hende, så de voksede hende op med hende, ligesom jeg gjorde - det var ikke som om, jeg adopterede hende som 7-årig med en kromosomforstyrrelse og forsinkelser De spurgte mig altid om ting som "Hvornår vil hun begynde at tale?" Jeg forklarede dem, hvad det er, og fort alte dem, at vi ikke ved, hvad resultatet vil blive. De elsker hende så højt, og det gør de. ved ikke anderledes."

Denise delte også med folk, at Lola og Sami har været "beskyttende" over for Eloise, og de sagde også, at de synes, det ville være en god idé at adoptere børn, når de bliver store.

Denise Richards' familieliv

Mens Denise Richards kom ind i nogle slagsmål på RHOBH, lukkede hun kameraer ind i sit hjem ret ofte, og det var altid fantastisk at se Denise med sin datter Eloise.

Denise Richards delte med Parents.com, at hun og hendes døtre kalder Eloise for "dyrehviskeren", da hun har en god forbindelse med deres hunde.

Denise sagde også, at hun var glad for at medvirke i filmen Timecrafters: The Treasure of Pirate's Cove, fordi Eloise havde den rigtige alder til det: "Det er sjovt for mig at lave en film, som min yngste datter kan se, fordi mange af de film, jeg har lavet tidligere, kan hun ikke – undtagen julefilmene."

Det ser ud til, at Eloise har gjort det meget godt. Eloise sagde "far" i 2020, ifølge People, og Aaron og Denise var begejstrede.

Hvordan har Denise Richards' karriere været på det seneste?

Mens Denise Richards er kendt for sin 90'er-film Wild Things, medvirkede hun også i filmen Valentine fra 2001, et par afsnit af Melrose's Place og tv-programmet Spin City. For nylig havde Denise en hovedrolle i tv-programmet Twisted, som blev sendt fra 2013 til 2014, og hun har medvirket i et par tv-film.

Denise Richards sagde, at hendes rolle i Killer Cheer Mom er "mørk", og hun var klar til at prøve noget andet.

I et interview med Parade.com t alte skuespillerinden om sin karakter, Amanda, og sagde: "Amanda er en anden rolle for mig, end jeg har spillet på det seneste. Jeg var tøvende med at spille rollen i starten. Det tager en mørk drejning, men jeg syntes også, det er en stor udfordring."

Anbefalede: