Her er hvad Shannyn Sossamon har lavet siden 'The Holiday

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Shannyn Sossamon har lavet siden 'The Holiday
Her er hvad Shannyn Sossamon har lavet siden 'The Holiday
Anonim

Nancy Meyers' The Holiday er den dag i dag en elsket julefilm af en række årsager. Til at begynde med kan den prale af en A-liste cast, der inkluderer Kate Winslet, Cameron Diaz, Jack Black og Jude Law.

Det er også filmen, hvor Winslet spillede hovedrollen over for den virkelige tidligere elsker Rufus Sewell (som ironisk nok spillede hendes karakters tidligere elsker, Jasper).

Selvfølgelig er filmen fuld af hjertevarmende scener, inklusive dem med Winslet og afdøde Eli Wallach.

Af alle disse grunde og mere er The Holiday fortsat højt på alles julefilmmaratonliste. Og selvom fans generelt har en ide om, hvad filmens hovedstjerner har lavet siden (for eksempel har Diaz siden holdt op med at spille, mens Winslet vovede sig i streaming og vandt en Emmy), har der været interesse for, hvad der er sket med deres medspiller Shannyn Sossamon.

Som nogle måske husker, spillede Sossamon Blacks kæreste, som senere er ham utro. Men hvor er Shannyn nu?

Shannyn Sossamon var ganske "It"-pigen tidligt

Sossamons tid i Hollywood går helt tilbage til begyndelsen af 2000'erne, hvor hun fik sin debut på storskærm i eventyrromancen A Knight's Tale med afdøde Heath Ledger.

Sossamon fulgte snart op med en hovedrolle over for Josh Hartnett i rom-com'en 40 Days and 40 Nights. Kort efter genforenede hun sig med Ledger til filmen The Order, men efter at have arbejdet på filmen tog Sossamon en pause for at få sin baby.

Da hun vendte tilbage til skuespil, syntes Sossamon at kæmpe for at få store roller. Ikke desto mindre spillede hun sammen med Robert Downey Jr. på Kiss Kiss Bang Bang.

Hun fik også rollen i krimidramaet Chasing Ghosts med Michael Madsen. Omtrent på samme tid kom The Holiday.

Shannyn Sossamon forfulgte roller i flere tv-shows

Efter at have arbejdet på ferierom-com'en fandt Sossamon sig selv med i castet i FX-serien Dirt, som er overskriften af Friends-stjernen Courteney Cox.

I showet spillede Cox en tabloidredaktør på udkig efter slem berømthedssladder. I mellemtiden blev Sossamon castet som filmskuespillerinden Kira Klay, der blev introduceret i piloten. Karakteren blev senere dræbt.

Senere sluttede Sossamon sig til rollebesætningen i fantasy-dramaet Moonlight, hvor hun spillede vampyren Caroline Duvall. Showet kredser om Mick St. John (Alex O'Loughlin), som Caroline forvandler til en vampyr.

Serien endte med at udvikle nogle følgere, men det var ikke nok til at undgå aflysning; Moonlight sluttede efter kun én sæson.

I årenes løb medvirkede Sossamon i shows som How to Make It in America og Mistresses. Hun medvirkede også senere i den anmelderroste serie Wayward Pines, hvor M. Night Shyamalan instruerede et afsnit.

Om hendes oplevelse med den Oscar-nominerede instruktør sagde Sossamon til Collider: "Det var fantastisk, fordi du bare følte dig virkelig sikker på, at tonen ville blive sat på en måde, der var dedikeret og ikke kompromitterede kvaliteten."

Omkring samme tid medvirkede skuespillerinden i den Emmy-nominerede serie Sleepy Hollow.

Shannyn Sossamon fortsatte med at lave film

After The Holiday fortsatte Sossamon med filmprojekter. For eksempel sluttede hun sig til rollebesætningen på rom-com-serien Our Family Wedding med Oscar-vinderen Forest Whitaker, Carlos Mencia og America Ferrara.

Af hendes erfaring med at arbejde på filmen fort alte Sossamon Tail Slate, at hun havde sådan en "blast".

Skuespillerinden indrømmede også: "Den dag i dag husker jeg stadig de to scener, jeg lavede med Forrest Whittaker, fordi jeg gerne vil gøre det igen." Kort efter medvirkede Sossamon også i The End of Love med Mark Webber, som også skrev og instruerede filmen.

På et tidspunkt tog Shannyn sig lidt tid væk fra rom-coms, med hovedrollen i gyser-thriller-efterfølgeren, Sinister 2. Som en, der tidligere havde lavet gyserfilm, var dette den sidste ting, Sossamon ønskede at gøre.

“I mit sind tænkte jeg:’Nej, jeg er for træt. Jeg har brug for noget lettere, noget jeg ikke har gjort før,” huskede skuespillerinden, mens hun t alte med The Film Stage.

Heldigvis fik instruktør Ciarán Foy ombestemt sig. "Jeg mødte Ciarán, og vi kunne bare ikke stoppe med at snakke i to timer - og det var vidunderligt." Hun satte også pris på, at filmens historie er "faktisk baseret på mere af et drama."

Sossamon medvirkede efterfølgende i horror-komedien Ghost Light. Derudover har hun flere film på vej.

Først er komedien High Holiday med Cloris Leachman, Jennifer Tilly og Tom Arnold. I mellemtiden spiller Sossamon hovedrollen i den kommende thriller, The Undertaker's Wife, hvor hun spiller over for Fullertons John Brotherton.

Senere optræder skuespillerinden i krimi-thrilleren Jesuitten. Filmens rollebesætning inkluderer også Ron Perlman, Neal McDonough, Brian Cox, Paz Vega og How to Get Away with Murder-stjernen Karla Souza.

Anbefalede: