Hvor har du set Sadie synke udover 'Stranger Things'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor har du set Sadie synke udover 'Stranger Things'?
Hvor har du set Sadie synke udover 'Stranger Things'?
Anonim

19-årige skuespillerinde Sadie Sink blev international berømmelse som Max Mayfield i Netflix-hitshowet Stranger Things, hvis fjerde sæson forventes at få premiere i 2022. Det populære sci-fi-gyserdrama er dog ikke Det er ikke det eneste projekt, skuespillerinden har optrådt i, da hun faktisk havde sin skuespillerdebut i 2013.

I dag tager vi et kig på de projekter, nogle måske har set skuespillerinden i. Fra Fear Street-filmene til en Taylor Swift-kortfilm - bliv ved med at rulle for at se, hvad Sadie Sink har optrådt i udover Stranger Ting !

8 Hun spillede Suzanne Ballard i showet 'American Odyssey'

Lad os starte med, at Sadie Sink spiller Suzanne Ballard i 11 afsnit af actionthriller-showet American Odyssey, der havde premiere i 2015. Showet følger en kvindelig soldat, en virksomhedsadvokat og en politisk aktivist, der bliver trukket ind i den samme internationale militære sammensværgelse, og udover Sink it har Anna Friel, Peter Facinelli, Jake Robinson, Jim True-Frost og Treat Williams i hovedrollerne. I øjeblikket har American Odyssey en vurdering på 7,3 på IMDb. Samme år som showet havde premiere, blev det også aflyst efter kun én sæson.

7 Sadie medvirkede som Ziggy Berman i Slasher-filmen 'Fear Street Part Two: 1978'

Næste på listen er teenage-slasher-filmen fra 2021 Fear Street Part Two: 1978. Filmen er det andet afsnit i Fear Street-trilogien, som er baseret på R. L. Stines bogserie af samme navn.

I den spiller Sadie Sink Ziggy Berman, og hun spiller sammen med Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland og Gillian Jacobs. Fear Street Part Two: 1978 følger en gruppe teenagere, der forsøger at overleve en besat rådgivers mordtogt - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb.

6 Og hun gentog rollen i efterfølgeren 'Fear Street Part Three: 1666'

Sadie Sink spillede også Ziggy Berman i den tredje omgang i franchisen - Fear Street Part Three: 1666. Den overnaturlige gyserfilm havde også premiere i 2021, og udover Sink spiller den Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch og Benjamin Flores Jr. Den sidste film fortæller historien om oprindelsen til Shadysides forbandelse i det 17. århundrede og den følger også de overlevende i 1994, som forsøger at sætte en stopper for det.

5 Sadie Sink optrådte i en episode af showet 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Lad os gå videre til sitcom Unbreakable Kimmy Schmidt. I afsnit 12 af sæson to med titlen "Kimmy Sees a Sunset!", spiller Sadie Sink Tween Girl, og hun spiller sammen med Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski og Tina Fey. Unbreakable Kimmy Schmidt fortæller historien om en kvinde, der er ved at tilpasse sig det moderne liv efter at være blevet reddet fra en dommedagskult - og den har i øjeblikket en 7,6-rating på IMDb. Showet sluttede i 2019 efter fire succesfulde sæsoner.

4 og hun var i en episode af showet 'Blue Bloods'

Et andet show, som Sadie Sink kunne ses i, er politiets proceduredrama Blue Bloods, der havde premiere i 2010. I afsnit 16 af sæson fire med titlen "Insult to Injury", spiller Sink Daisy Carpenter.

Showet følger en familie, der arbejder i New York Citys retshåndhævere, og i hovedrollerne Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou og Tom Selleck. I år havde seriens tolvte sæson premiere. I øjeblikket har Blue Bloods en vurdering på 7,6 på IMDb.

3 Hun spillede Haley i gyserfilmen 'Eli'

Næste på listen er gyserfilmen Eli fra 2019, hvor Sadie Sink spiller Haley. Udover Sink har filmen også Kelly Reilly, Lili Taylor, Max Martini, Charlie Shotwell, Deneen Tyler i hovedrollerne. Eli følger en dreng, der opdager, at det hus, han bor i, ikke er så sikkert, som han troede - og det har i øjeblikket en vurdering på 5,8 på IMDb.

2 og unge Lori Walls i den biografiske dramafilm 'The Glass Castle'

En anden film, som du måske kender Sadie Sink fra, er det biografiske drama The Glass Castle fra 2017. I den spiller Sink den unge Lori Walls, og hun spiller sammen med Brie Larson, Woody Harrelson, Max Greenfield, Sarah Snook og Naomi Watts. Glasslottet er baseret på Jeannette Walls' bedst sælgende erindringsbog fra 2005 af samme navn, og det har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb.

1 Endelig medvirkede hun i Taylors Swift 'All Too Well: The Short Film'

Og til sidst, afslutter listen det faktum, at Sadie Sink spiller sammen med Dylan O'Brien i Taylor Swifts kortfilm for sangen "All Too Well (Taylor's Version)" - den længste sang, der nogensinde har nået toppen af et Billboard-diagram. Musikvideoen/kortfilmen blev udgivet i efteråret, og i øjeblikket har den over 47 millioner visninger på YouTube. Selvom Sink har været i masser af projekter før dette, er det sikkert at sige, at arbejdet sammen med Taylor Swift helt sikkert har hjulpet hendes berømmelse til at stige endnu mere!

Anbefalede: