Hvor meget er 'Stranger Things'-stjernen Finn Wolfhard værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er 'Stranger Things'-stjernen Finn Wolfhard værd?
Hvor meget er 'Stranger Things'-stjernen Finn Wolfhard værd?
Anonim

Når det kommer til Netflix, er der et uendeligt udvalg af udvalg, men Stranger Things er altid en fanfavorit! Serien startede første gang tilbage i 2016 og revolutionerede fuldstændig sci-fi-genren, og det var alt sammen takket være det uforlignelige cast. Strange Things fokuserer på Elevens rejse, spillet af Billie Bobby Brown, med hjælp fra andre medskuespillere, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp og selvfølgelig Finn Wolfhard.

Mens hele castet har oplevet stor berømmelse og succes efter den første serie, som i øjeblikket er klar til at udgive sin fjerde, har Finn Wolfhard bestemt udvidet sit CV siden. Den Vancouver-fødte skuespiller har optrådt i utallige andre film og tv-serier, og har bevist, at han er en ganske Hollywood-skuespiller.

Ud over den succes, han har opnået på Stranger Things, har Finn Wolfhard optrådt i it-filmserien og Ghostbusters. I betragtning af, at hans fremgang til berømmelse skete ret hurtigt, er fans nysgerrige efter, hvor succesfuld Finn har været, når det kommer til banken. Så hvor meget hvis Finn Wolfhard er værd? Lad os dykke ind!

Finn var kun 14 år gammel, da han begyndte på 'Stranger Things'

I 2016 droppede Netflix officielt Stranger Things, og i betragtning af showets succes, er det sikkert at sige, at fans er blevet besat af det! Siden premieren har serien ikke udgivet én, ikke to, men snart fire sæsoner, alle efter krønikerne om Eleven, Will, Dustin, Lucas og Mike, som spilles af Finn Wolfhard.

Hele den primære rollebesætning var ret ung, da serien startede, især Wolfhard, som kun var 14 år på optagelsestidspunktet. Det er en ret ung alder at komme ind i Hollywood, men det ser ud til, at start ung virkelig har bet alt sig for Finn.

Skuespilleren har optrådt i IT og IT Chapter Two og selvfølgelig genindspilningen af Ghostbusters, hvilket gør det klart, at han har gjort det godt for sig selv. Foruden skuespil er Finn også aktiv i musikbranchen, da han har fået en stor forkærlighed for guitaren. Med så meget, der foregår, er det kun rimeligt at spekulere på, hvor meget den canadiske skuespiller er værd.

Finn Wolfhards nettoværdi - $4 millioner

Med fire sæsoner af Stranger Things under bæltet, sammen med en række andre projekter på skærmen, har Finn Wolfhard formået at samle en nettoværdi på $4 millioner. Da Finn har fået en fremtrædende plads for mindre end fem år siden, er det mildest t alt ret imponerende, at han har formået at tjene så meget på så kort tid.

Ud over sin kreditering som skuespiller har Finn også skrevet og instrueret i sin tid under rampelyset. I 2017 instruerede han musikvideoen til Spendtime Palace: Sonora, og igen i 2020 instruerede han kortfilmen Night Shifts. Som om det ikke var imponerende nok, skrev Finn også begge disse stykker, hvilket gjorde ham til en firedobbelt trussel!

Anbefalede: