The 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': Alt, hvad vi ved

Indholdsfortegnelse:

The 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': Alt, hvad vi ved
The 'Real Housewives Ultimate Girls Trip': Alt, hvad vi ved
Anonim

Kvinderne fra The Real Housewives-franchisen er endelig gået sammen for at give folk, hvad de vil have. Efter mere end et årti med at manifestere for Real Housewives-franchiserne for at kollidere… har de gjort det. Teresa Giudice, Melissa Gorga, Kyle Richards, Kenya Moore, Cynthia Bailey, Luann de Lesseps og Ramona Singer begav sig ud på en pigetur for livet. Real Housewives Ultimate Girls Trip forener husmødre fra Atlanta, New Jersey, New York og Beverly Hills.

Bravo-fanatikere vidste ikke, hvad de kunne forvente af serien, men de første par afsnit blev helt sikkert leveret. At blande alle disse forskellige personligheder og livsstile sammen har skabt den perfekte storm. Flyet på vej til Turks og Caicos lettede ikke engang, før dramaet startede mellem damerne. Lad os tage et kig på rollebesætningen i dette nye realityprogram, der streames på Peacock!

7 Kenya Moore

Kenya Moore er frisk fra dansegulvet fra Dancing With The Stars og er nu på vores tv-skærme af en anden grund. The Real Housewives of Atlanta-stjernen er i øjeblikket en af stjernerne i denne nye serie. Moore kæmper med en meget offentlig skilsmisse og forældremyndighedskamp for sin 2-årige datter Brooklyn Doris. Fans ser med, mens hun kæmper for at balancere sit forhold til gamle venner og nye venner.

6 Melissa Gorga

Melissa Gorga er måske ikke en OG, men hendes optræden i sæson tre gav hende en hovedrolle. Hendes tumultariske forhold til svigerinde Teresa har været igennem sine op- og nedture. Damerne har besluttet at lægge deres forskelligheder til side og nyde denne fantastiske ferie. Gorga er roomies med Kyle Richards på turen, og de to har været på flere dobbeltdate med deres mænd.

5 Kyle Richards

Kyle Richards er den eneste OG tilbage til at repræsentere Beverly Hills-besætningen. Mange er kommet og gået før hende, men hun er den eneste konstante for 90210. Richards ses ledsaget af sin mand Mauricio i de kommende afsnit på turen. Da hun blev spurgt på Watch What Happens Live With Andy Cohen, hvilket rollebesætningsmedlem hun gerne ville have sluttet sig til hende, svarede hun "Lisa Rinna." Rinna er den næstlængste medvirkende med hendes tilføjelse til franchisen i sæson fem.

4 Luann De Lesseps

grevinde Luann har været på RHONY siden dag ét. Hun blev ledsaget af et andet medlem fra New York, Ramona Singer. Luann er kendt for at være en fri ånd, og med sin nye nøgterne livsstil har hun været meget ligevægtig på det seneste. Hendes veninde er på den anden side allerede kommet ind i det med halvdelen af rollebesætningen på Ultimate Girls Trip.

Luann udt alte: "Det er svært at forsvare dine venner, når de sætter deres fod i munden på dem, men jeg fort alte Ramona, at jeg var meget oprigtig over for hende. Jeg siger til hende: 'Se, jeg har din ryg, indtil du går g alt, og så er du alene.'" Sangerinden "Hvad vil jeg have til jul" tilføjede: "Jeg vil altid lytte til hende og forsvare hende det bedste jeg kan, indtil hun tager fejl.”

3 Cynthia Bailey

Cynthia Bailey kom til RHOA i 2010 i sæson tre. Med sin optræden i denne nye spinoff-serie annoncerede hun også sin afgang fra showet. Bailey har dedikeret over et årti af sit liv til fansene, og det er på tide, at hun går væk. Hun giftede sig også for nylig med sportscasteren Mike Hill. Bailey fort alte nyheden om hendes afgang i et langt, dybtfølt Instagram-opslag.

"Jeg har taget den meget svære og inderlige beslutning om ikke at vende tilbage til næste sæson af Real Housewives of Atlanta," skrev Bailey. "Tak til mine Real Housewives of Atlanta castmates for elleve af de mest utrolige år i mit liv." Hun fortsatte, "Jeg er så taknemmelig for at have haft denne fantastiske rejse… Det er tid til at gå videre til mit næste kapitel, og jeg ser frem til at dele det med jer alle."

Det er heldigvis ikke tid til at sige farvel til Cynthia endnu, da Peacock stadig har fire afsnit mere at udgive!

2 Teresa-vejledning

Teresa Guidice har drevet New Jersey-franchisen siden dens debut i maj 2009. Hun har beskæftiget sig med sin rimelige del af dramaet med bordvendinger, skilsmisse og endda fængselsstraf. Hvis nogen har ladet alt hendes snavsede vasketøj lufte ud på reality-tv, så verden kan se det, så er det Teresa Guidice. Ikke alene gjorde disse traumatiske begivenheder hende stærkere, men hun er også nyforlovet med Louie Ruelas. Hvis nogen fortjener at blive inviteret på denne pigetur, er det hende.

1 Ramona Singer

Ramona, Ramona, Ramona. Nogen skal være den, der forårsager alt dramaet, og Ramona Singer er glad for at gøre det. Få minutter efter det første afsnit er blevet sendt, er Ramona allerede ved at pisse hele gruppen af kvinder af. Nogle vil måske sige, at det er et talent, nogle vil måske sige, at det bare er Ramona-effekten.

Anbefalede: