Her er hvorfor Brock Davies ikke har set sine børn i fire år

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Brock Davies ikke har set sine børn i fire år
Her er hvorfor Brock Davies ikke har set sine børn i fire år
Anonim

Bravos Vanderpump Rules har altid bragt dramaet, og sæson 9 er bestemt ikke anderledes! Denne gang er fans officielt blevet introduceret til Scheana Shays nyeste boo, Brock Davies. De to ser ud til at være sindssygt forelskede, men det ser ud til, at deres romantik nu kommer i tvivl, efter at det blev afsløret, at Brock ikke har set sine to børn hjemme i Australien i over 4 år!

Dette kom ud tidligere på sæsonen, da medspilleren Lala Kent grillede Brock over hans grunde til ikke at have set sine børn. Mens Lala og Scheana har repareret deres venskab, har dette bestemt skabt en kile mellem de to. Selvom det er et ømtåleligt emne for Brock at tale om, har han været ret gennemsigtig med hensyn til, hvorfor han er gået så længe uden at se sine børn.

Scheana og Brock begyndte at date i 2019

Scheana Shay har ikke haft det bedste held, når det kommer til hendes kærlighedsliv. Vanderpump Rules-stjernen har delt sin forholdsrejse gennem alle ni sæsoner af showet, og knyttede endda knude på Michael Shay tilbage i 2014. Selvom Scheana følte, som om Michael var "den ene", blev det klart, at tingene ikke var for store mellem de to, hvilket førte til deres skilsmisse i 2017.

Efter en række mislykkede, i mangel på bedre ord, forhold til en række ekskærester, inklusive Rob Valletta, Robby Hayes og Adam Spott, for at nævne nogle få, ser det ud til, at Scheana endelig har fundet hendes ridder i skinnende rustning, Brock Davies! Den selverklærede Aussie Jason Momoa og Scheana blev først introduceret tilbage i 2019, og tro det eller ej, Davies havde ingen anelse om, at Scheana var en reality-tv-personlighed.

Scheana og Brock begyndte at date kort efter og tog deres forhold til næste niveau efter at have budt deres babypige, Summer Moon Honey Davies velkommen. De to fortsætter med at dokumentere deres liv på Scheanas YouTube-kanal, alt imens de optræder sammen med hinanden i den seneste sæson af Pump Rules.

Brock har to børn fra et tidligere ægteskab

Selvom Summer står som Scheanas første baby, har Brock Davies to børn fra et tidligere ægteskab. Under sin tid på Bravo-showet afslørede Brock, at han fik sit første barn, da han kun var 19 år gammel tilbage i Australien. Han og hans nu ekskone, som stadig er ukendt, fik endnu et barn, men tingene har ikke været så gode siden.

Mens Scheana og Brock ser ud til at være det billed-perfekte par, gik det skrigende i stå, da det blev afsløret, at Brock ikke har set sine to børn i over 4 år! Selvom Scheana har gjort det klart, at det er noget, de har t alt om og nået til enighed om, kan det samme ikke siges om hendes Vanderpump Rules-medspillere, primært Lala Kent.

Hvorfor Brock ikke har set sine børn i over 4 år

Efter at være blevet udspurgt af Lala Kent om, hvorfor Brock ikke har set sine børn i 4 år, viser det sig, at han engang ikke fik lov! Brock afslørede både i showet og under et interview på Watch What Happens Live! at han faktisk havde en sigtelse for vold i hjemmet.

Mens sigtelsen og tilholdsforbudet siden er blevet frafaldet, holder Brock stadig ikke kontakt med sine børn. Den australske personlige træner delte, at det ikke længere er et spørgsmål om at være ude af stand til at se dem ved en retskendelse, men et spørgsmål omkring børnebidrag. Brock fortsatte med at diskutere sagen på WWHL og hævdede, at når børnebidragsspørgsmålet er løst, vil han og hans ekskone komme med en plan, hvor han eventuelt kan være forældre til sine to andre børn.

Anbefalede: