Sandheden om Owen Wilsons forhold til sin søn, Finn Lindqvist Wilson

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Owen Wilsons forhold til sin søn, Finn Lindqvist Wilson
Sandheden om Owen Wilsons forhold til sin søn, Finn Lindqvist Wilson
Anonim

Med optrædener i hovedsagelig familieorienterede film som Marley & Me, Disney's Cars-film, Meet the Parents og andre komedier som Wedding Crashers og Zoolander, skulle du tro Owen Wilsonville være mere en familiefar. Det betyder at slå sig ned og få en familie. Lidt ligesom, hvad hans Hollywood-best, Ben Stiller gjorde.

I stedet har Wilson datet adskillige kvinder, berømte og ikke, gennem årene og har fået børn med sine tre separate baby-mødre. Det ser ud til, at han har succes med at være forældre til sine børn, Ford, Finn og Lyla (som han stadig ikke engang har mødt), med deres respektive mødre, men det må være meget hårdt arbejde. Her er, hvad vi ved om Wilsons forhold til sit mellembarn, Finn.

Opdateret den 18. november 2021 af Michael Chaar: Det er blevet kendt, at Owen Wilson endnu ikke har mødt sin 3-årige datter med sin tidligere partner, Varunie Vongsvirates, dog forbliver han tæt på sine to drenge, Ford og Finn. Owen har tidligere t alt offentligt om Finn og kaldt ham "me too"-barnet, der kun vil gøre, hvad hans ældre bror gør. Efter et par optrædener på The Ellen Show og Jimmy Kimmel Live! Owen afslørede, at han er en ret streng forælder, på trods af at han voksede op tot alt modsat. Selvom han bestemt er kendt i Hollywood, er Finn ligeglad med, at hans far er berømt, selvom du tror, de ville, i betragtning af hans succes som Lightning McQueen i Cars.

Wilsons familieliv er lidt forvirrende

Wilson har ikke haft held, når det kommer til hans kærlighedsliv. I 2011 fik Wilson sin første søn Ford med sin kæreste, Jade Duell, men deres forhold sluttede samme år. I 2014 fik han sønnen Finn med Caroline Lindqvist, som er personlig træner. Hun var også gift på det tidspunkt. Fire år senere fik Wilson sit tredje barn, Layla, med Varunie Vongsvirates, men i 2019 har Wilson stadig ikke mødt hende.

Samme år fort alte Vongsvirates til Daily Mail, at "Lyla har brug for en far." Hun fortsatte: "Det er ironisk, hvordan [Owen] bliver ved med at få disse far-roller, han spiller en far i sin nye film, og han har aldrig mødt sin egen datter." Akavet meget!

Det ser dog ud til, at han bekymrede sig meget om sine to drenges fødsler. Angående Finns fødsel rapporterede ETCanada, at "De bor ikke sammen, men Owen er involveret [i graviditeten]. Han kommer til lægebesøg og sørger for, at Caroline har det godt."

Owens børn er ikke imponeret over, at han er Lightning McQueen

Da Finn var tre, i 2017, fort alte Wilson Jimmy Kimmel, at begge hans sønner var til sport. Han sagde, at Ford var til karate, så han viste begge sine sønner The Karate Kid, som de elskede. En anden grund til, at han viste dem den klassiske film, var for at lære dem respekt og disciplin.

Wilson afslørede også, at hans drenge ikke er imponerede over, at han er stemmen til Lightning McQueen i Cars. Faktisk har Wilson en mistanke om, at de tror, han er vrangforestilling, når han siger, at han er Disney-karakteren. Wilson er ked af, at de ikke er mere begejstrede for det. "Det er som om det her er min Fast & Furious. Lad os få noget energi i gang her," jokede Wilson.

"Jeg får noget street cred fra deres klassekammerater," fort alte Wilson Ellen DeGeneres om hans Cars-optrædener.

Hans børn må i hvert fald elske Disney, for Finn var Mickey Mouse til Halloween det år. De viste et billede af ham under en anden optræden på Jimmy Kimmel Live! samme år. Ford var Indiana Jones, og da Finn så, hvor sej hans storebror så ud, sagde han, at han nu var "uhyggelig Mickey Mouse."

Da Kimmel spurgte ham, om han var en strejkeforælder, sagde Wilson: "Jeg er ret streng med manerer og alt muligt. Men ja, du ved, jeg er ikke urimeligt streng. Jeg er vist lidt gammeldags. Du ved, jeg har sagt til dem begge: 'Jeg er ligeglad med, hvad onkel Woody og hvad onkel Willy laver, der er ingen rygepotte i dette hus. Mit hus, mine regler," jokede han.

Wilson afslørede også, at han håber, at hans drenge vil være konkurrencedygtige om nyttige ting, som at få gode karakterer eller være pænere mod Wilson, men han tror, det vil være det samme mellem dem, som det er mellem ham og hans brødre.

Wilson fort alte Ellen DeGeneres, at de kalder Finn "Også mig", fordi han altid vil gøre, hvad hans ældre bror laver. Alt hvad Ford siger, ler Finn hysterisk, men når Wilson laver en vittighed, "er der fårekyllinger", medmindre Ford griner.

Owen Wilson meget mere streng, end du skulle tro

Wilson ved helt sikkert, at de ikke får den samme barndom, som han havde. Hans forældre var endnu mere afslappede end ham. Han voksede op uden sikkerhedsseler, hjelme eller solcreme.

Nu er Wilsons drenge endnu ældre, og ifølge en kilde til Us Weekly har skuespilleren gjort et godt stykke arbejde med at opdrage dem sammen med deres mødre. "Owen har været en fantastisk far for sine drenge og har bevaret et varmt og tæt forhold til deres mødre," sagde kilden.

Wilson havde drengene det meste af tiden gennem lockdownen, så han havde sandsynligvis hænderne fulde. Men det er stadig mærkeligt, at han ikke ser ud til at have et forhold til sin datter. Måske en dag vil Finn og Ford bruge tid sammen med deres søster og lære hende parkour.

Anbefalede: